Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Всичката пара в свирката ходела!

<< < (19/86) > >>

h2motor:
 juliang, вече ползват интернет по радиовръзка, до 150 км. Имат такива антени в производство, руска фирма. Смятат че е по добро от интернет през спътници. Мернах че китайците правят спътници - заглушители и ще ги качват в орбита вече. Целта им е да блокират всички спътници и да не се ползват вече спътници. Смятат, че е възможно.
 С наземна техника ще изкарат по голяма печалба, повече устройства, повече пари. GPS изобщо няма да работи, няма да съществува такова нещо и ще се подмени с наземна система.

juliang:

--- Цитат на: h2motor в Март 14, 2025, 06:55:31 pm --- juliang, вече ползват интернет по радиовръзка, до 150 км. Имат такива антени в производство, руска фирма.

--- Край на цитат ---
Малкия проблем е че Земята е кръгла... но вероятно ватенките и на това са намерили решение :)

--- Цитат на: h2motor в Март 14, 2025, 06:55:31 pm ---... Мернах че китайците правят спътници - заглушители и ще ги качват в орбита вече.

--- Край на цитат ---
Досега не си дал НИ ЕДИН линк към нещо, от което черпиш информация. Не мислиш ли че вече е време да ни позволиш и ние да се образоваме от извора?
Да, да... линка се загуби, сайта го свалиха... айде моля ти се, докога ще пробутваш тия измислици? Или ти сам разбираш че източниците ти са "една жена на пазара каза..."

EDM electronics:
Да се грабне той да пътува от София до Сливен 3-4 часа, през нощта  :), за да дойде навреме къде?  :D - в циганската маала, в циганския хлебозавод Демея.  ;D

Аз през живота си съм ходил само 1 път в тая циганска маала, той си скъса гумите на колата, обувките, мазоли ф'ана да ходи там.  :D

Днес си помислих:
Глей го тоя соросляк,  :)
докато аз си пия кафето в някое елитно заведение и си говорим на ушенце с някоя кръшна и стругована мома  ;), тоя дошъл от София да чисти сливенските менгянски боклуци.  ;D

Да питам:
- Аз ли да ходя там да ги чистя?  :D

Нека аз моля ти се да се навра в боклуците.....  ;D

juliang:

--- Цитат на: EDM electronics в Март 14, 2025, 07:42:37 pm ---Да се грабне той да пътува от София до Сливен 3-4 часа, през нощта  :), за да дойде навреме къде?  :D - в циганската маала, в циганския хлебозавод Демея.  ;D

--- Край на цитат ---
Аз не съм расист, ЕДМ-чо, разбирам дори и вие ромите искате да ядете... макар че ползата от вас е нулева - само седите и си бъркате по дупките...  ама ша умрете от глад ако нема 'леб...

И млекце за чаветата трябва, от Тирбул-а... то верно, ти чавета нямаш, ма мисли за родата там... колко, 20-тина племенника направиха ли ти ли родата дока ти се моташ?

--- Цитат на: EDM electronics в Март 14, 2025, 07:42:37 pm ---докато аз си пия кафето в някое елитно заведение и си говорим на ушенце с някоя кръшна и стругована мома  ;)

--- Край на цитат ---
Кръшните моми слушат ЕДМ-чо в елитното заведение:

h2motor:
juliang, не си ли ги виждал, има един чип за точка за достъп който се продава за няколко лева, на негова база правят насочени антени и с тях успават да прехвърлят сигнала на 150 километра, руска фирма.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия