Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Всичката пара в свирката ходела!
EDM electronics:
People Living In The Sewers Of San Francisco ;D
Това го няма в сайтовете на соросляка. ;D
Това е днес в САЩ - живеят при плъховете в канализациите цели американски семейства. ;D
Това ли е американската мечта, питам аз?
И ко сега, аз ли да ходя там, да си оставя пашалъка - жените, имотите, ските, водните спортове, фитнеса, кафетата и да зема да ида да търся американ дрийма? :D
Айде иди ти живей там в канала или на палатка:
Представяте ли си - цели 22 г. живели в канала, кът лалугери! - това е чудото на запада. ;D
https://www.youtube.com/v/xKXR3mNFdy0
https://www.youtube.com/v/DRrxFX1wfFg
Михаил Кузмов:
--- Цитат на: EDM electronics в Април 16, 2025, 02:39:18 pm ---А аз съм затова тук, да държа будна народната памет, да ги помним тези неща.
Защо аз нямам угризенията.........
--- Край на цитат ---
цитирам: 5. Нарцистични разстройства на личността
Наименованието на тези нарушения е свързано с митологичния Нарцис, умрял от любов по собствения си лик.
Най-често нарцистичните хора искат:
Да бъдат постоянно център на внимание.
Непрекъснато някой да им се възхищава и да ги възхвалява.
Да се чувстват привилегировани като получават услуги и предимства.
Да няма по-привлекателни, по-интелигентни и по-талантливи от тях. Поради това може да завиждат на други хора, както и да вярват, че са обект на завист.
Пациентите с нарцистично разстройство имат самодоволно поведение и нерядко се държат арогантно към околните, следвайки древното правило “целта оправдава средствата”.
Как да се комуникира с човек, с психологично разстройство?
juliang:
Един много интересен документ: https://docs.historyrussia.org/ru/nodes/293257-zapis-besedy-predsedatelya-soveta-narodnyh-komissarov-sssr-i-v-stalina-s-ministrom-inostrannyh-del-velikobritanii-a-idenom-16-dekabrya-1941-g#mode/inspect/page/2/zoom/4
За някои другарЕ дето не обичат да четат цяла страница, бих препоръчал да обърнат внимание на т. 5 - "Турция"...
EDM electronics:
--- Цитат на: Михаил Кузмов в Април 16, 2025, 07:21:39 pm ---
Как да се комуникира с човек, с психологично разстройство?
--- Край на цитат ---
А дай си сам обяснение, как се комуникира с човек, който се хвали, как на млади години крадял от завода в който работил и как бяга, като дявол от тамян, при изложение на факти от времето на фашисткото управление в България и то частично, относно разстрела на деца.
Видимо раздразнително. Истината дразни и боли, а всички си правят изводите. Та тук не става въпрос за завист, а за наследени угризения.
Клането в Ястребино
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D0%BB%D0%B0%D0%BD%D0%B5_%D0%B2_%D0%AF%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B5%D0%B1%D0%B8%D0%BD%D0%BE
Същевременно, след като на 22 юни 1941 г. нацистка Германия напада Съветския съюз, българските комунисти започват въоръжена борба. В началото тя е ограничена, но след победите на Червената армия при Сталинград и особено при Курск през лятото на 1943 г. партизанското движение се разраства и става проблем за властите.
Затова на 10 април 1943 г. с окръжно № 3928 на МВР е наредено да се предприеме пълномащабна борба с партизаните, като се използват и военни части.
Да не забравяме българската история:
Ето списък на над 100 разстреляни български деца от българските фашистки изроди.
За съжаление, списъкът на убитите малолетни и непълнолетни българчета е много по-дълъг:
13-годишните Никола Георгиев Накев от Перущица и Митко Палаузов от Габрово
14-годишната Иванка Тодорова Пашкулова от с. Старо Железаре, Пловдивско
15-годишните Стоян Рачев Раев от с. Черешово, Детелина Мирчева Минчева от с. Черногорово, Пазарджишко, и Иван Атанасов Филев от с. Ситово, Пловдивско
16-годишните Кръстан Стоилов Кръстев, Мария Петкова Ненчева от с. Пъдарско, Пловдивско, Гинчо Славов Гинчев от с. Мало Чочовен, Сливенско, Иван Атанасов Бандаков , убит в местността Милеви скали, Костадин Иванов Запрянов от с. Бодрово, Хасковско, Марин Трифонов Попов от с. Правище, Пловдивско, Иван Стефанов Василев от с. Присойна, Омурташко, Цветана Живкова Велева от Перник, Иван Динчов Кривиралчев от Копривщица, Тодорка Истратиева от с. Расник, Брезнишко
17-годишните Стефко Иванов Крайчев от Сливен, Никола Делчев Делевски и Стоян Николов Мусенов от с. Старо Железаре, Мехмед Юсеинов Юсменов от с. Горско Сливово, Ловешко, Трайко Тодоров Траев от с. Каблешково, Бургаско, Боян Станков Христов от с. Лешниковци, Трънско, Васил Тодоров Христов от с. Падала, Давид Арон Давидов от Пловдив, Костадин Георгиев Лазаров от с. Бараково, Кюстендилско, Максим Петров Мишев от Пещера, Спас Христосков Стоичков от Костенец, Тинка Христова Ковачева от Пловдив, Иван Димитров Глушков и Кирил Димитров Тананеев от Самоводене, Любен Петров Ганчев от Батак, Иван Николов Рачев от Разлог, Ангел Спасов Недков от с. Подгумер, Софийско, Димчо Георгиев Караминдов от Карнобат, Иван Нанев Атанасов от с. Върбен, Пловдивско, Цветко Александров Караджов от с. Мирково, Софийско, Костадин Такев Тодоров от с. Войнеговци, Софийско, Мария Георгиева Бакалова от Пловдив, Кунчо Цоков Фитлеков от с. Красново, Пловдивско, Петър Станчев Божинов от Габрово, Стефан Цвятков Станев от с. Крушево, Севлиевско, Тодор Петров Велчев от Перущица, Димитър Янков Василев от с. Кривина, Софийско, Тодорка Йорданова Моралийска от с. Долна Диканя.
Да, повечето от тях са били партизани или ятаци, но не са съдени, а просто убити. И да, повечето от убийците им са осъдени от Народния съд, но нима без вина?
Днес живеем в друг свят, но нека не забравяме, че трагичната съдба на тези деца също е част от нашата история.
Автор: проф. д-р Искра Баева
Михаил Кузмов:
--- Цитат на: EDM electronics в Април 17, 2025, 09:24:18 am ---
Днес живеем в друг свят, но нека не забравяме, че трагичната съдба на тези деца също е част от нашата история.[/i]
Автор: проф. д-р Искра Баева
--- Край на цитат ---
Този твой пост отново завтор-повтор, недвусмислено доказва психичните ти отклонения. Кое от нарцистичните разстройства не съвпада с твоя профил, написани от мен по рано?
Много мрънка за този Кузмов! Криел се! Нищо подобно, бях в Дубай. Заведох внуците. А ти очакваш от мен да ревна, защото на теб ти се реве! Ми реви си колкото щеш но не досаждай на цял форум! Какво ми постваш Искара Баева? Патризанска фамилия! Искаш ли да ти постна моя баща? Оцелял ветеран от ВСВ и куц до смъртта си!
Руско мекере, скрий се някъде и спри да мрънкаш! Въобразяваш си че като те подпира dymelsof си хванал господ за шлифера. Хайде давайте, като приложите сила ще настъпи мир! Пий си хапчетата!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия