Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Всичката пара в свирката ходела!

<< < (82/86) > >>

EDM electronics:

--- Цитат на: juliang в Април 16, 2025, 10:02:13 am ---Ако трябва да сме исторически коректни - точно обратното е :) Русия е наследница на Киевская Русь, към която са добавени камара "чурки" на изток. Изключително с демократични референдуми, разбира се.

--- Край на цитат ---

Да, исторически коректни викаш....
Не "помня" точно  ;), но аз за Киевка империя не съм чувал.  :) Киев винаги е бил град. Аз и за държава София не съм чувал и по аналогия на подобното, да твърдиш, че софиенците са родоначалниците на българите, някак ми се струва наивно.  :D

--- Цитат на: juliang в Април 16, 2025, 10:02:13 am ---Типичен представител на Руската федерация е показан на клипа, нали? :) Славянин, православен християнин.

--- Край на цитат ---

Да, този който снима с камерата е от руска националност, коя обаче от 200-тата етноса, ми е трудно да разгадая. Но видеото не се фокусира върху оператора, а около екстериора на гладомора от американ дрийм.  ;D

--- Цитат на: juliang в Април 16, 2025, 10:02:13 am ---За това говоря през цялото време. Такива са ти всичките "факти" - дорисувани с фотошоп.

--- Край на цитат ---

Ами това е твоята визитна картичка.  :D
Понеже ти бърка у гъзъ "модераторството", аз съм готов да АБДИКИРАМ в твоя част  :D, като джентълментско уважение на врага  :D, ако ти си подадеш документите пред "Шефа" ;) с тази "визитна картичка", дЪ тЪ тУри на мойтУ мястУ  :).
От нея лъха доверие и интелект.  ;D  :D  ;D

Ша ти здам караула с всичките му салтанати.  :D
Белким, чунким, галиба, гачи, начи  :D, станеш поне малко щастлив, че то видно от миналото и настоящето нещо много ти липсва, а като описах и бъдещето, направо ми се струва, че газ ще пикаеш тогава.  ;D

juliang:

--- Цитат на: EDM electronics в Април 16, 2025, 10:21:47 am ---Да, исторически коректни викаш....
Не "помня" точно  ;), но аз за Киевка империя не съм чувал.  :) Киев винаги е бил град. Аз и за държава София не съм чувал и по аналогия на подобното, да твърдиш, че софиенците са родоначалниците на българите, някак ми се струва наивно.  :D

--- Край на цитат ---
Изобщо няма да ме учуди, че няма да си чувал и за Великото Московско княжество. Щот то трябва да се четат и исторически книжки, история не се учи само от изказванията на Костя късия микрофон и Киро Брейка.

--- Цитат на: EDM electronics в Април 16, 2025, 10:21:47 am ---Да, този който снима с камерата е от руска националност, коя обаче от 200-тата етноса, ми е трудно да разгадая. Но видеото не се фокусира върху оператора, а около екстериора на гладомора от американ дрийм.  ;D

--- Край на цитат ---

Казват че ватенките са толкоз горди от това си историческо наследство, че са взели от вратата знака "Z" и го поставят на машините си да им напомня за вкъщи :)

--- Цитат на: EDM electronics в Април 16, 2025, 10:21:47 am ---Белким, чунким, галиба, гачи, начи  :D, станеш поне малко щастлив, че то видно от миналото и настоящето нещо много ти липсва, а като описах и бъдещето, направо ми се струва, че газ ще пикаеш тогава.  ;D

--- Край на цитат ---
Ще ти се... кефя се на макс и сега.

Ksurnev:
КИЕВ Е ОСНОВАН ОТ ВЕЛИКИТЕ БЪЛГАРИ – КИЙ – ШАМБАТ, БРАТ НА ХАН КУБРАТ!

EDM electronics:
Аз се чудя, къде пропадна оня крадливия с винкелите?  ;D
Той завалийката направо лошо му става, като му казвам истините.

От срам и наследена вина се покри, като чу отчаяната молба на малкия Стойне, разстрелян, като куче заради политическите възгледи на баща си, докато той не е вкъщи. Представяте ли си каква "демокрация" е било в България, преди комунистите да вземат властта 1944 г. и защо е изкопан оня ТРАП в софийските гробища?

- Чичко, моля те, не ме убивай, аз съм малък! - каза 7 г. Стойне, преди да получи куршум в главата

Много е лошо за съвестта, когато се криеш, като съсел от неудобната истина, няма и не искаш да кажеш нещо в своя защита.
А аз съм затова тук, да държа будна народната памет, да ги помним тези неща.
Защо аз нямам угризенията на специалиста по винкелите?

VITAN:
Да ви светна  8) , защо НЛО-тата с извънземни летят над САЩ, а над мада Раша н'и щът!  :D 8)

https://rutube.ru/video/bc227ab4ba2f5d5426e7802c9b4b74c6/

Секретный доклад ЦРУ: Русские уничтожили НЛО, но заплатили страшную цену. Шокирующий тренд Украины!

Апропо, какво е рекъл Чарли Чаплин: https://www.km.ru/joke_day/916326

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия