Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Всичката пара в свирката ходела!
juliang:
--- Цитат на: VITAN в Февруари 28, 2025, 09:10:33 pm ---Коментар на Дмитрий Медведев за събитията в Белия дом:
--- Край на цитат ---
Тоя Дмитрий Медведев ли?
--- Цитат на: VITAN в Февруари 28, 2025, 09:10:33 pm ---... режимът в Киев си играе с Третата световна война
--- Край на цитат ---
Да, Витко, режимът в Киев приключва до няколо дена с Русия, и после почва останалите държави наред... :)
EDM electronics:
--- Цитат на: juliang в Февруари 28, 2025, 09:32:56 pm ---Тоя Дмитрий Медведев ли?
--- Край на цитат ---
А тоя Търмък кой е? :D
Тоя Медведев ли е? :)
juliang:
--- Цитат на: EDM electronics в Февруари 28, 2025, 09:43:05 pm ---А тоя Търмък кой е? :D
Тоя Медведев ли е? :)
--- Край на цитат ---
Наздраве, ЕДМ-чо... :)
EDM electronics:
--- Цитат на: juliang в Февруари 28, 2025, 10:22:26 pm ---Наздраве, ЕДМ-чо... :)
--- Край на цитат ---
Наздарове! - до дна.... ;)
Бих искал обаче фото в което е видно, как точно ти си главния герой на процедурата с патрондашите. :)
Иначе ми хареса - пепелника пак е препълнен. :D Това само най-големите пичове го могат. :)
Но да си дойдем на техническа тема:
Нали гледаш ко става в Белия дом, кът кирлиФ фес изгониха наркомана с тиковете и му потърсиха сметка, защо няма поне евтин костюм, ами е дошъл по джапанки и дрипи пред американския президент, да го гледа цял свят тоя дребен цървул. Мръсно в червата еврейче е това.
На мен дори ми направи впечатление, че тоя ходи с едни и същи дрехи - умирисник демек. :D
В унисон с бъдещето бих искал да ви цитирам едно мое стихотворение, дано ви хареса и забележите посланието ми: ;) :D
- Мамо, мамо, я ги виж! - момчето....
- Идат чожум, посрещни ги! - майката...
И пишлемето с крушки,
посреща войниците с пушки,
и вика: "Здраствуйте братушки" ;D
Михаил Кузмов:
Пишурка, не ставаш за поет, много некадърно!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия