Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Всичката пара в свирката ходела!
juliang:
--- Цитат на: EDM electronics в Април 14, 2025, 09:13:06 am ---- Чичо, не ме убивай, аз още съм малък!
Изверга евроатлантик и русофоб с неистова омраза го застрелял в главата с пистолета си и теглил по един контролен куршум в главите на останалите трупове. Малкият Стойне издъхнал на място върху труповете на братята си и майка си.
--- Край на цитат ---
В труповете няма братЯ на Стойне. Пак си чел неподходящата литература.
И за да ти създам работа, ти предоставям алтернативно виждане на случката: https://www.168chasa.bg/article/9594725
При условие че толкоз години се нагледах на откровени лъжи от страна на комунистическата партия, съм доста раздвоен коя версия е достоверна.
--- Цитат на: EDM electronics в Април 14, 2025, 09:13:06 am ---... и ще направя паралел, как "лошите комунисти" са се грижили 45 г. за децата на фашагите, какви социални придобивки им дали затова, защото техните наследодатели избивали техните жени и деца.
--- Край на цитат ---
EDM electronics:
--- Цитат на: juliang в Април 14, 2025, 08:59:37 pm ---........ ти предоставям алтернативно виждане на случката:
--- Край на цитат ---
"Алтернатива"но в случая означава измисляне на история за оневиняване по идеологически подбуди и наследствена обремененост на съвестта, примерно като при Кузмов.
Последните 35 г. се нагледах и наслушах на измислени истории с цел изкривяване на действителността.
В твоя случай на вземане на отношение и съпричастност с това има две опции:
1. Можеш да направиш опит да излъжеш околните, като съчиниш или измислиш история, която да пасне на твоята гледна точка, но тук успеваемостта на е голяма, защото можеш да излъжеш само този, който е по-проС от тебе. А тук във форума, като се има предвид че ти заемаш едно от челните места по този "състезателен" критерий :), независимо, че си син на университетски преподаватели, то това е и ярък пример за факт и парадокс ;), то единствения достоен адресат на напъните ти по мое виждане е оня, който краде винкелите. :D
Аз не виждам друг да ф'ани дикиш на подобни тъпотии. И въобще нямам време да ги обсъждам....
2. Казвал съм го и друг път: Дори да успееш да излъжеш някой да предположим, макар, че клони към нула, то НИКОГА НЕ МОЖЕШ ДА ИЗЛЪЖЕШ СЕБЕ СИ!
Вътре във всеки човек живеят две личности - 1. душата, която се концентрира в сърцето със своята доста развита невронна мрежа и 2. мозъка - който е вътрешния компютър на човека, оня с който си приказваш сам. Та 2 не може да излъже 1 - НЕВАР! Това свойство на противоречието между 1 и 2 се нарича СЪВЕСТ.
Та излишни са напъните ти в тази насока, особено насочени срещу мен или менеподобни.
Давам ти приятелски съвет, като на достоен враг: на лични можеш да обсъждаш на длъж и шир подобни "алтернативи", но най-добре се избери събеседник, който да го кажем обобщено - "краде винкели". ;D
dymelsoft:
--- Цитат ---При условие че толкоз години се нагледах на откровени лъжи от страна на комунистическата партия, съм доста раздвоен коя версия е достоверна.
--- Край на цитат ---
juliang, не разбирам, как не можеш да се примириш с "откровените лъжи на ком. партията" а в същото време приемаш с чисто сърце "откровените", да не кажа брутални лъжи на техните деца "демократи" в днешно време.
Само един пример: Кая Калас произхожда от тежко номенклатурно семейство с немско-полицейско-комунистически произход. Баща и Сийм Калас е член на КПСС от 1972 г. Член е на ЦК на Естонската Комунистическа партия. Бил е зам.главен редактор на партийния орган (вестник) на Естонската ком.партия по идеологическите въпроси. Бил е член на Върховния Съвет на СССР. От друга страна Кая Калас откърмена и възпитавана в идеологиите на комунизма и т.н. в последствие става възпитаничка на Сорос и хоп : от първа комунистка става платена демократка.
Само това е достатъчно да ми се гади от днешните "демократи", в сравнение с които, предишните "комунисти" са направо "светци".
Кога ще проумеете факта, че точно тези, които най-силно мразите, към днешна дата пак определят вашия живот и живота на вашите деца. Абсолютно същите. Действащи със същите методи, същите лъжи, същата пропаганда, същото лицемерие и т.н. Има обаче една малка разлика, преди ни казваха, че всички са равни, днес ни казват(по-скоро ни задължават да приемем), че например децата нямат пол и други подобни античовешки глупости и най-вече, че няма да притежаваме нищо, но ще бъдем щастливи. (за справка Клаус Шваб.) Все пак става дума за "евро-атлантически ценности" каквито и да са те, явно за вас наистина са нещо много ценно.
п.с. Очаквам в най-скоро време "вярата в бог" да бъде забранена от ЕС, така както комунистите се опитаха да забранят религиите. Не че вече в някои европейски държави не са започнали стъпки към това. Да видим ....
VITAN:
--- Цитат на: dymelsoft в Април 15, 2025, 10:19:25 am ---Действащи със същите методи, същите лъжи, същата пропаганда, същото лицемерие и т.н. Има обаче една малка разлика, преди ни казваха, че всички са равни, днес ни казват(по-скоро задължават да приемете), че например децата нямат пол и други подобни античовешки глупости и най-вече, че няма да притежавате нищо, но ще бъдете щастливи. (за справка Клаус Шваб.)
--- Край на цитат ---
В мрежата изтекло видео, където Клаус Шваб дава интервю от дома си. И зад него имало бюст на един ултра-глобалист. Няма как да познаете кой е...
Владимир Илич Ленин му викали.
За протокола Сталин е антиглобалист
(закрил е коминтерна и пр. неща, но сега нямам време за обяснения).
Та едно не мога да разбера.
По-скоро не искам да разбирам, че ми става гнусно.
Жужи дава карта на лагерите в България през соц-а, а "услужливо" забравя, че там са колили и бесили неговите колеги от ДС. Които задължително му идват и съпартийци!
--- Цитат на: dymelsoft в Април 15, 2025, 10:19:25 am ---п.с. Очаквам в най-скоро време "вярата в бог" да бъде забранена от ЕС, така както комунистите се опитаха да забранят религиите.
--- Край на цитат ---
Така е, и техният бог Мамон ще бъде забранен за масово поклонение, ще остане разрешен за тясна домашна употреба на специално "помазаните".
И ще има масово поклонение на само на 1 техен глобалистки бог.
Антихрист му се вика...
juliang:
--- Цитат на: dymelsoft в Април 15, 2025, 10:19:25 am ---juliang, не разбирам, как не можеш да се примириш с "откровените лъжи на ком. партията" а в същото време приемаш с чисто сърце "откровените", да не кажа брутални лъжи на техните деца "демократи" в днешно време.
--- Край на цитат ---
Димел, просто внасям баланс в този форум. Прекално много лъжи се изсипват само в един двор, и мисля че ти е кристално ясно кой точно го прави. Като почнем с моята скромна персона, мине се през войната в Украйна и се свърши с Европейския съюз. Странно защо едните думи приемаш за истина (или поне не скачаш на тях), а моите биват класифициран като "брутални лъжи".
Ако не си го прозрял - гледам ти и на теб сеира. Обираш негативите от скапания ти избор на модератор.
--- Цитат на: dymelsoft в Април 15, 2025, 10:19:25 am ---Само това е достатъчно да ми се гади от днешните "демократи", в сравнение с които, предишните "комунисти" са направо "светци".
--- Край на цитат ---
Мислиш че на мен не ми се гади ли? И от нашите, и от европейските, и от задокеанските. Но сега поне имам избор дали да ходя на девевтосептемврийска манифестаци или да не ходя. Преди нямах този избор - представи си ме като служител в "оная" служба да не съм на първия ред, крещейки френетично "КПСС - БКП. Дружба навеки!"... Преди си стоях и си скърцах съз зъби докато гледам за 20-ти път "17 мига от пролетта" по единствения телевизионен канал, сега имам избор от около 200 програми.
--- Цитат на: dymelsoft в Април 15, 2025, 10:19:25 am ---Кога ще проумеете факта, че точно тези, които най-силно мразите, към днешна дата пак определят вашия живот и живота на вашите деца. Абсолютно същите. Действащи със същите методи, същите лъжи, същата пропаганда, същото лицемерие и т.н.
--- Край на цитат ---
Не са точно тези. Други са. Да, методите са почти същите, но лицата са други. И за щастие се сменят на 10-тина години, а не на всеки 30 или кат пукнат. И имаш малко повече свобода. Свобода да избереш къде да живееш примерно. Свобода да запалиш колата и да тръгнеш накъде ти видят очите. Свобода да притежаваш 10-тина апартамента - питай ЕДМ-чо ако не вярваш. Свобода да не работиш от 9 до 5 на поточната линия. Ако имаш средствата и не ти се бачка, можеш спокойно да си бъркаш по дупките цял живот - отново справка знаеш кой.
--- Цитат на: dymelsoft в Април 15, 2025, 10:19:25 am ---п.с. Очаквам в най-скоро време "вярата в бог" да бъде забранена от ЕС, така както комунистите се опитаха да забранят религиите. Не че вече в някои европейски държави не са започнали стъпки към това. Да видим ....
--- Край на цитат ---
Кажи честно... очакваш това, което вече се е случвало?
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия