Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Всичката пара в свирката ходела!
juliang:
--- Цитат на: EDM electronics в Април 11, 2025, 08:41:09 pm ---Само сега едно лирически отклонение и пак си оставаме врагове: :D
--- Край на цитат ---
Врагове можем да бъдем само на идеологическяи фронт. Което не пречи да седнем на една маса - аз с няколко бири, ти с кана газиран цвик - и да си говорим за времето :)
EDM electronics:
Кузвом въпреки годините си го е страх да погледне истината в очите поради една основна причина:
От малък в семейството е бил възпитаван не да бъде обективен, а преднамерен и с омраза. Щом баща ти ти каже, че бялото е черно, въпреки, че очите ти виждат бяло, разумът вече има запис, изкривен от действителността на 180 гр. и това в което ти казал "тати", то е истината, не това което виждат очите ти.
Нищо от това, което му представям не му харесва. И характерно за такива като него с витиеватост и хвърляне не на контрааргументи, а на бутафорни и несериозни, се опитва да отвлече вниманието от себе си, че не желае да отговори на истините.
Но има една природна закономерност:
Човек може и да успее, да излъже околните, да им създаде невярно впечатление за себе си, но никога не може да излъже съвестта си, дори е правено проучване, дори на серийните убийци им страда винаги съвестта от стореното.
Затова този лъжец и самопризнал се крадец никога няма да вземе отношение на поставените въпроси, като разчита на уважение в околните единствено от възрастта си - та той може да ми бъде баща. Но за да получиш уважение трябва да имаш доблестта да погледнеш истината в очите, не да бягаш от нея.
EDM electronics:
Кузмов, за тебе, започваме нова тематика:
- Чичо не ме убивай, аз съм малък! - каза малкият Стойне на 7 г.
Кузмов, можеш ли да отгатнеш откъде е горният израз?
Удобно ли ти е да говориш за това?
Пак ли смяташ да мълчиш?
Угризения ли имаш да говориш за това?
Да ти разкажа аз някои неща, кой е поручик Йорданов - дядото на онова мръсно неолиберално, демократично-русофобско прасе Александър...
Да ти кажа аз какво е било положението, когато са те възпитавали У ВАС и дали са ти разказали колко МАЛОЛЕТНИ деца са били разстреляни У НАС.
Начи искам да ви кажа, прошка на фашага не съществува, давност за тези престъпници няма.
- Чичо не ме убивай, аз съм малък! - каза малкият Стойне на 7 г.
juliang:
--- Цитат на: EDM electronics в Април 13, 2025, 04:51:47 pm ---- Чичо не ме убивай, аз съм малък! - каза малкият Стойне на 7 г.
--- Край на цитат ---
VITAN:
Някога в живота си, не си ли опитвал да НЕ бъдеш проклет?!
Сиреч да не воюваш срещу истината?
Не?
Понятно.
На това сборище са били НАТО-вци и най-вече са награждавали в Суми нацистите, отличили се със нечовешките си зверства в Курска област!!
Дори една от главните пропагандистки на Хунтата признава косвено за случката.
Но не, тебе доказателсва ти НЕ требат! Дори и с тонове да ги наринеш.
Софийските гъзета ядат бонбонки Tic-Tac и пушат цигарки KENT...
Украинците се биели за свободата си. Д,Б!
1. Взеха им вятата, забраниха я и им дадоха измислена, да финансират масона от Фенер (квартал на Истамбул, Константинопол вече няма!).
2. Взеха им историята и им подхвърлиха някаква смешка за малоумници.
3. Взеха им земята!
4. Взеха им недрата! Сиреч полезните изкопаеми.
5. Взеха им заводите!
6. Сега ги ловят като животни на улицата, да ги пратят за рециклиране, упс!, на фронта.
Каква Украйна бе Жужи?! Откраднаха им Родината и ги направиха вечни роби на правоверният Запад!!
Д,Б!
Бонусче: США рассказали о российском «убийце» Starlink
https://regnum.ru/news/3959242
Черешката на тортата: клоуна просрочен президент, нарко-фюрера Володимир Зельенъский си купил мина в Южна Африка за добив на платина за около 1,7 милиарда USD.
Т'ва демокрацията била голям келепир!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия