Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Всичката пара в свирката ходела!

<< < (68/86) > >>

merlinbg:

--- Цитат на: juliang в Април 04, 2025, 08:57:57 pm ---Факира, ти май не си поглеждал котировките на нефта днес... Джуджето сигурно газ пикае в някой от бункерите си в момента :)

--- Край на цитат ---

Хахахаха... а вие що биете негри :) Типичен отговор.

Е да направя разбор на ситуацията за да я схванат и останалите. Виждам, че си напълно съгласен с това което съм написал и нямаш намерение да го оспорваш. И правилно правиш!!!

Лошото е само, че не си го признаваш направо, ами се правиш на западен демократ и резко сменяш темата, и с което се опитваш да излезеш от ситуацията :) Хайде от мен да мине, ще се напеавя на неразбрал и ще се хвана на въдицата ти и ще почна да отговарям  ;)

Ами не, не съм поглеждал котировките днес, защото в последните петдесет и кусур години не съм се занимавал с търговия на нефт. А сега ти ми отговори на няколко въпроса:
   1. Ти като виден търговец на нефт, какви количества търгуваш на ден (ако може отговора да е в барели)?
   2. Би ли ми дал цената на нефта преди ден, преди седмица и преди месец, за да видя в каква посока се движи. После може да говорим по такива сериозни икономически въпроси и да спретнем някаква екстраполация на цената в бъдеще? :)

А относно бункера, мисля да пропусна да отговарям... прекаляваш вече да повтаряш едно и също. Гьобелс не е бил прав, от мен да го знаеш... или поне на мен не ми действа!!! Ако не се запреш, ще почна да ти викам Пепи-Истината или Пепи ЦИПСО-то  ;)

merlinbg:

--- Цитат на: Михаил Кузмов в Април 04, 2025, 09:15:01 pm ---Факир? Божеее! Втория глупак и самолета! Мерлин че и бг! Нер дене англосакс митология с бг! Виж Кашчей безсмъртни е друга бира!
Кат каза за бункерите, ми той вече не излиза от там, щото без да иска ще гръмне в някоя лимузина! Те руските лимузини нещо....!
Бай Дончо не го мислете! Той завидя на актьорското майсторство на Зеленски, и първо реши да спретне театър в белия дом с него ама Зеленски му се опълчи! И кът никой до сега не го е правил, Дончо реши да продължи с друг театър! Да де ама като по малко произвеждаш и повече внасяш, ко стаа?
И какво виждам на родна територия? Всички палачинки наобратно!

--- Край на цитат ---

Да глупак съм, а ти си невероятен анаЛЛизатор :) Лелееее от глупост съм сложил две Л-та ;D Ама нищо де, не е грешка... отива ти  ;)

Грам не си разбрал какво съм написал... нали???

juliang:

--- Цитат на: VITAN в Април 04, 2025, 09:05:17 pm ---Жужи, знаеш ли какво е хуцпа?!

Не искаш да знаеш. А гьонсурат? И това не. Е, да ти помогна без линк, само цитат:

Само днес борсовият индекс в Лондон падна с почти 4%

--- Край на цитат ---
A МосБиржа-та погледна ли преди да пускаш тия цитати? :)
Копирам от главната страница, че не ми се търси кои са най-пропадналите компании:

--- Цитат ---Название   Цена   Изм.%   Объём
Газпром 127,51   -5,23%    171,03M
Банк ВТБ 72,98   -6,27%   104,46M
Сбербанк 285,57   -5,47%    82,82M
НК Роснефть 441,95   -4,51%    15,41M
Т-Технологии 3.064,20   -6,36%    6,79M
НОВАТЭК 1.155,80   -5,56%    6,36M
ЛУКОЙЛ 6.467,0   -4,93%    1,74M
--- Край на цитат ---

Обаче в блатата не е прието да се говори за финансов колапс - за това може да те обявят за иноагент или да те пратят на СВО :)

VITAN:
Жужи,
не се прави на луд. Ний блатата си ги знаем. Сибир тоже.
Те не са Сияйният Град на Хълма (Капитолия).
Какъв ти е проблема?
Всичко днес пада.
Спрямо хартията, т.н. фиатни (сиреч да бъде!) пари.

Но ще се смиля над несмислието ти. Подсказвам:
Преди да удари цунамито, водата се отдъпва...

juliang:

--- Цитат на: VITAN в Април 04, 2025, 10:04:22 pm ---Жужи,
не се прави на луд. Ний блатата си ги знаем. Сибир тоже.
Те не са Сияйният Град на Хълма (Капитолия).
Какъв ти е проблема?
Всичко днес пада.
Спрямо хартията, т.н. фиатни (сиреч да бъде!) пари.

--- Край на цитат ---
Ми к'во само ми навираш европейските и американските борси? Ясно е че всичко си еВа мамата и това е благодарение на двама изкуфели старци... а си мислехем че Байдън е зле... :)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия