Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Всичката пара в свирката ходела!
juliang:
--- Цитат на: EDM electronics в Април 03, 2025, 01:31:45 pm ---Чудя ти се, как човек с претенЗии кът тебе, може да вярва на наивни конспирации и прости пропаганди? :D
Но го отдавам на менталните възможности. :) На тази основа ти е простено. :)
--- Край на цитат ---
И аз така се чудя... Но де викаш - човека толкоз може да разбере ... :)
--- Цитат на: EDM electronics в Април 03, 2025, 01:31:45 pm ---Понеже викаш Русия не можела да победи и т.н., нека видиш какво казва американски военен по този въпрос, какво представлява Европа, колко е силна, колко оръжие може да произведе и как се оформя близкото бъдеще.
--- Край на цитат ---
Кефи ме как вече признаваш че САЩ е световна сила, и от нея зависи на практика всичко което се случва в Европа. Скоро очаквам да почнеш тирадите с "моя бог Тръмп"... На практика той не се различава много от Путин.
--- Цитат на: EDM electronics в Април 03, 2025, 01:31:45 pm ---Сами си отговорете, защо Русия не е наблягала на производството на коли и прищявки.
В живота има два основни приоритета и те стоят на първо място: 1. запазването на живота и 2. запазването на здравето.
--- Край на цитат ---
По сводките от фронта не си личи да им дреме за тези неща. И статистиките от ВСВ също не говорят за това. 10 милиона срещу 5 милиона за Германия. При тях хората са консуматив. Показват го и сега в Украйна, колкото и да не ти се вярва на статистиките които излизат тук-таме...
juliang:
Много ми е странно че аз трябва да пускам тази безценна информация тук. Витко, ЕДМ-чо... къде спите :)
https://www.facebook.com/share/v/1ACotdNxNp/
Гледам че и Черепа му гостувал... еманацията на независимостта и демокрацията, бореца с корупцията... https://www.facebook.com/share/v/15uBFZkBZC/
Само да напомня че при Карбовски преди време се появи Митрофанова... де се вика, всеки сам си прави изводите :)
VITAN:
Вчера кацна фърчилото, липсваше само духова музика, идеше ми да умра от срам!
https://mediamall.info/news/vchera-kacna-farchiloto-lipsvashe-samo-duhova-muzika-ideshe-mi-da-umra-ot-sram-39045news.html
" Вчера кацна фърчилото, което чакахме толкова дълго, за което платихме сума ти грешни пари и за което беше организирано официално посрещане на летището в Граф Игнатиево
Идеше ми да умра от срам и от яд! Цяла церемония за един стар ковчег.
Липсваше само духовата музика и главнокомандващият да реже лентата! Но главнокомандващият е летец, все пак, и му е ясно какъв резил е това.
А онзи от зайчарника се изцепи, че този момент е исторически!
Някога, по бай Тошово време, виждахме бойната техника, самолетите и вертолетите само по парадите.
А сега ни продъниха ушите и ни извадиха очите с един самолет. Жалка работа!
Още по жалко е, че вече изтекоха в интернет кадри, снимани от хората, на които се вижда, че това е една некачествено пребоядисана стара бракма.
Радостина Чамин"
merlinbg:
--- Цитат на: VITAN в Април 03, 2025, 05:14:49 pm ---
" Вчера кацна фърчилото, което чакахме толкова дълго, за което платихме сума ти грешни пари и за което беше организирано официално посрещане на летището в Граф Игнатиево
Идеше ми да умра от срам и от яд! Цяла церемония за един стар ковчег.
А сега ни продъниха ушите и ни извадиха очите с един самолет. Жалка работа!
Още по жалко е, че вече изтекоха в интернет кадри, снимани от хората, на които се вижда, че това е една некачествено пребоядисана стара бракма.
Радостина Чамин"
--- Край на цитат ---
За тия пари толкова... един кошняк втора ръка :) Саа некой веднага ше се изока "Кошняк, ама западен... аз такъв автомобил карам вече пета година и нищо му нема" :) А и за треторазрадна страна членка на NATO (National American Terrorist Organization) такова фърчило даже е лукс.
Чакаме до 10 години да пратят и ракетите за него :) А до тогава могат да се учат да рулират по пистата... и ако слушкат, някой ден може и да им дадът истински самолет за да пофърчат малко :)
А ако искат, да се обадат на един мой познат, за една седмица му го оставят и после нема да го познаят. Малко китче, ше пръсне с пистолета тук там, ше полира боята, ше лъсне соплото, ше тръкне таблото, седалките и волана. Малко и километража ше пипне... правиме го 114 000 (казваме, че некоя баба германка го е карала, само събота и неделя за да ходи на риба) И те така те :) Абе нов внос, нема да изглежда като милионник какъвто си е всъшност :)
EDM electronics:
--- Цитат на: merlinbg в Април 03, 2025, 05:33:43 pm ---
А ако искат, да се обадат на един мой познат, за една седмица му го оставят и после нема да го познаят.
--- Край на цитат ---
То ако става въпрос за това и аз имам един познат тук от форума, ако му го оставят, ще окраде де що има винкел от тоя самолет. :D
И ще му стане много хубаво.
После ще вика: много хубаво беше. ;D
Обаче тия американци ни смятат за цигани. Направо се будалкат с нас, да си продадат втората употреба за ново.
Ама и кой нормален може да си помисли, че при условие, че заводът отдавна е бил закрит, да го построят за българопитека ли този завод. Ей там вадят от някой селски хамбар една Ф-ка, на пароструйката и на - това е една парлама, че парите дето ни ги искаха не са директно рекет - звучи грозно и недемократично ;), ами получаваме насреща един употребяван презерватив - да си го ближеш, като сладолед и да го миришеш. :)
Същото е и с т.н. "американски централи" в Гълъбово.
Взеха централите правени от руснаци, боядисаха оградата и поставиха маркировка отпред с две тенекии блажна боя и станаха "американски с 2 пъти по-висока цена на тока и се изкупува със закон.
Това е демокрацията!
Крадеш винкели и се оплакваш от соца ;), рекетират ти парите на държавата и ти обясняват колко си на далавера, колко е партньорско и демократично. :D
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия