Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Всичката пара в свирката ходела!
EDM electronics:
--- Цитат на: Михаил Кузмов в Март 30, 2025, 08:14:24 pm ---Ще спиш ли спокойно тази вечер? Доста вдигна кръвното ! Препоръчвам транквиланти! Тревожа се за менталното ти здраве!
--- Край на цитат ---
Бит и ебан насищане нямали. :)
VITAN:
Не е проблем какво става във форума.
Проблема е друг.
Жужи приравни Левски с Бандера.
И никой не гъкна!
От това следва, че:
1. Или нацията става сборище нихилисти.
2. И/или сборище ибрикчии.
3. Или явно или тайно се кефят на евро-атлантическите ценности.
4. Има и други варианти, но те вече са малко вероятни.
Какво значи тук някакъв си форум?!
А тия търсачи на СЕ-ту, които си играят със земното магнитно/електрическо поле и ще направят цялото човечество да цоца от тая енергия - за тях не съм сигурен дали трябва да останат живи да довършат дело си.
Що китайците направиха супер-пупер язовирна стена и... това дори се отразило на скоростта на въртене на земята!
Какво остава дирекно да ръчкаме земното динамо за *** долче вита! За водопади от енергия, още да се обездвижи и заболее човечеството.
Всякой с 2 лева си сложил задника на кола! За 1 пакетче от куриер и за 300 метра.
После що сме хронично болни!
Що сте хронично тъпи!
П.п. Последното е вдъхновено от едни ценни видеа
(които докторите избягват като дявол тамян, да върви бизнеса),
които ми прати EDM. Защо ли и на вас не станаха известни?!
Визирам дъртата и/или инвалидна част от форума.
dymelsoft:
--- Цитат ---Жужи приравни Левски с Бандера.
И никой не гъкна!
От това следва, че:
1. Или нацията става сборище нихилисти.
2. И/или сборище ибрикчии.
3. Или явно или тайно се кефят на евро-атлантическите ценности.
4. Има и други варианти, но те вече са малко вероятни.
--- Край на цитат ---
Това, че има хора за които Левски е трорист, и не обелват и думичка за престъпленията на Нетаняху (например) изглежда си е проблем на тези хора. С писания, обиди и квалификации нищо няма да постигнете. Очевидно не разбирате това.
Моето лично мнение, ако изобщо има значение за някого е, че светът в момента в не малка част се управлява от силно увредени индивиди. (Постигане на мир със сила - тази мисъл може да се роди само в силно увреден мозък, ако изобщо има такъв де)
Също така аз лично напълно разбирам позицията на Русия (в частност на Путин) и в голяма степен оправдавам техните действия и силно се надявам да постигнат целите си. Не оправдавам, обаче жертвите от всички военни конфликти на тази побъркана планета, и най-вече обвинявам всички подстрекатели на това. Ако не знаете кои са тези подстрекатели, ваш проблем.
Както казах в голяма степен позицията ми съвпада с тази на EDM, както и на много други които по ред причини не взимат участие по тези теми, но не одобрявам методите с които той смята, че ще промени мисленето на хора, които са способни да интерпретират езуитски всички факти, така че да съответстват на тяхната гледна точка и да не нарушават техния душевен мир. Това усилие е безсмислено за мен и само просто провокира постоянен отговор.
Витане, очевидно много ги разбираш нещата относно земното магнитно/електрическо поле . Ако имаш да кажеш нещо по този въпрос, не тук.
juliang:
Димел, мисля че на огромна част от пишещите им е ясно, че аз преувеличава нещата само за да покажа докъде може да доведе фанатизиранвто в една или друга страна.
Не мога да разбера как приемаш за нормално да се поставя под един знаменател цяла Европа като еврогейове, и в същото време да оправдаваш абсолютно всичко което върши Русия в последните 10 години. Разбираш Путин, но не разбираш Нетяняху...
Какви цели се надяваш да постигне Русия? Да изтрие и последния украинец, или да денацифицира Украйна, каквото и да значи това? Или просто да си прибере 2-3 области от Украйна, щото е по-силна?
VITAN:
Няма да отварям нови теми, защото няма да изпадам в обяснителен режим.
1. Според 1 теория (основна), земята има магнитно поле, защото има желязно-никелово ядро (това помня) и то се върти. Не е необходимо магнитното поле да се произвежда точно от ядрото, може и от по-горните слоеве... Толкоз!
2. Ще се води война до последната украинка, не украинец:
https://mosregtoday.ru/news/soc/oksana-na-kostyljah-v-detskih-magazinah-na-ukraine-prodajut-beznogih-kukol-barbi-v-forme-vsu/
«Оксана с протеза»: в детските магазини на Украйна продават безноги (с ампутиран крак) кукли Барби във формата на ВСУ
3. Преувеличавало човечето Жужи. Ти да видиш!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия