Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Всичката пара в свирката ходела!
juliang:
--- Цитат на: dymelsoft в Март 29, 2025, 07:15:08 pm ---В заключение: Отправям молба, (за сега) силно да ограничите и дори да спрете да пълните форума с безсмислени писания и прочее. Чата е за това.
Оставям тези теми отключени за да видя, до колко участниците ще имат волята да се спрат. Ако това продължи от който и да било, темите от този род ще бъдат напълно заличени от форума.
--- Край на цитат ---
Номак:
чува се че може да почне мобилизация на българи които да се вкарат в войната срещу раша ..нещата стават опасни!
Михаил Кузмов:
--- Цитат на: dymelsoft в Март 29, 2025, 07:15:08 pm ---
Михаил Кузмов - от всичко на този свят, най-много не понасям лицемерието и двойните стандарти, не разбирам участието Ви в тези теми.
--- Край на цитат ---
1/ Няма как да разбереш защото не си живял 77 години
2/ Имаше една тема "политиката и политиците ни", до колкото си спомням от там започна всичко, което доведе до днешното състояние на форума! По повод същата имаше анкета. Аз бях против в тази анкета подобни теми да се появяват. До днес нещата се задълбочиха и от години почти нищо техническо не се коментира, или твърде рядко!
3/ Ако не си забелзал, забележи! Полезните хора от форума изчезнаха или пишат твърде рядко, защото всяка, буквално всяка тема се пренасочва и то от определени потребители.
4/ Ако продължиш да наблюдаваш от страни безучастно, скоро всичко ще си бъде пак същото!
С най добри чувства и нищо лично!
От мавзолей, фашист и т.н. да не досаждам повече!
kd_dinev:
--- Цитат на: Михаил Кузмов в Март 29, 2025, 08:39:01 pm ---3/ Ако не си забелзал, забележи! Полезните хора от форума изчезнаха или пишат твърде рядко, защото всяка, буквално всяка тема се пренасочва и то от определени потребители.
--- Край на цитат ---
Защо лъжеш бе Кузмов?
Аз имам тема и то доста четена и никой не се е опитвал да я пренасочва по никакъв начин!
Това че ти и съмишлениците ти правите всичко възможно да политизирате един технически и научен форум като провокирате другите с различни от вас възгледи, ти го виждаш като голямо геройство ли?
Аз лично ако бях администратор на форума щях да ги изтрия всички тези теми,те нямат място тук...
Михаил Кузмов:
--- Цитат на: kd_dinev в Март 30, 2025, 04:07:04 am --- Защо лъжеш бе Кузмов?
--- Край на цитат ---
Уважаеми Динев! Аз лично нямам спомен, да съм участвал във ваша тема, нито да съм отправял обиди, но ти го направи! Може би твърдението ми е невярно, защото твоя тема е останала чиста! Но виж следното!
https://mazeto.net/index.php/topic,11595.msg137407.html#msg137407
Пост 123, ако искаш прочети и по напред, за да си изясниш защо dymelsoft е написал това!
Сега ако искаш, пък и всички които ще прочетат това, прецени, има ли някаква промяна след повече от година?
Аз дори виждам ескалация, омраза, нов брой епитети, с цел обида на опонента!
Това е! Възползвах се от правото на отговор!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия