Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Всичката пара в свирката ходела!

<< < (47/86) > >>

EDM electronics:

--- Цитат на: Радико в Март 27, 2025, 09:37:01 pm ---Може и да съществува. Не познавам реално такава личност. Ама аз не познавам хиляди хора с които съм имал сериозни контакти в мрежата.

--- Край на цитат ---

Оная личност горе му викат "Оловните обувки". Той е реален, ти си общувал с него, но просто не го знаеш.

А ей този тук долу е един друг-същия  :), който много се възмущаваше какъв пияница бил Медведев и пусна снимка за себе си, като защитник на трезвеността.  :D

Михаил Кузмов:

--- Цитат на: VITAN в Март 27, 2025, 10:04:57 am ---Путин скоро ще умре![/b]

--- Край на цитат ---
А, Ветко че нали боговете не умират? Т,ва да не е нЕква технологична новост?

VITAN:
Някой трябва да издаде съдебна заповед, да не се доближаваш до клавиатура!
Одъртял си много, щом не схващаш какво казвам аз и какво вОлодимир зельенЪский...

Ето ти новост:

"Русия може да достави малка атомна електроцентрала за мисията до Марс, планирана от милиардера и главен изпълнителен директор на "Спейс Екс" Илон Мъск, заяви днес пратеникът на Кремъл за международно сътрудничество Кирил Дмитриев, цитиран от Ройтерс.

Дмитриев каза, че Москва може да обсъди предложението си с Мъск по видео връзка, допълва БТА.

Това е вторият път този месец, в който пратеникът на Кремъл говори за възможно сътрудничество с милиардера."

Новостта е, че и руснаците изтрещяха. Какъв Мъск на Марс, к'ви 5 лева?!

EDM electronics:

--- Цитат на: Михаил Кузмов в Март 28, 2025, 09:15:17 am ---А, Ветко че нали боговете не умират? Т,ва да не е нЕква технологична новост?

--- Край на цитат ---

Тебе не те ли е срам да защитаваш Турския ибрик, който отрича османското робство?
Той зачерква, като комунистическа измислица хайдутсктото движение, априлското въстание, съществуването на възрожденци, революционери и хайдути, мъчениците - изкланите деца и целия град Батак?

Ти изкукуригал ли си?

Защо защитаваш украинските фашисти, не те ли е страх от законът на кармата?

Да ти дам ли видеото, да видиш разстреляните деца от оня ден от украинците и наредени в буква Z, да ги виждат дроновете?

Навремето твоите фашисти така разстреляха 6-те ястребинчета. Така са убивали фашистите и в България - помним историята. Убийци на деца ли защитаваш?

Волинските кланета сега се повтарят?
Украинците навлязоха и окупират руската територия и извършват геноцид - колят наред деца, жени и старци, повтарят волинските кланета.

Ти фашага ли си?
Защо мълчиш по тези въпроси?
Защо мълчиш по въпросите на убитите 20 000 деца в газа?

Какво сърце имаш ти бе, защо преглъщаш тези престъпления и вместо да ги обсъдим, ти отвличаш въпроса с измислици спрямо мен?

juliang:

--- Цитат на: EDM electronics в Март 28, 2025, 12:03:48 pm ---Да ти дам ли видеото, да видиш разстреляните деца от оня ден от украинците и наредени в буква Z, да ги виждат дроновете?

--- Край на цитат ---
Дай го де, откога го чакам...

--- Цитат на: EDM electronics в Март 28, 2025, 12:03:48 pm ---Украинците навлязоха и окупират руската територия и извършват геноцид - колят наред деца, жени и старци, повтарят волинските кланета.

--- Край на цитат ---
Абсолютни глупости. Ако украинците искаха това, Белгород и Курск щяха да приличат на Херсон или Суми.
И не забравяй това:

--- Цитат на: EDM electronics в Март 28, 2025, 12:03:48 pm ---... ти отвличаш въпроса с измислици спрямо мен?

--- Край на цитат ---
Кажи честно... :)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия