Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Всичката пара в свирката ходела!

<< < (44/86) > >>

h2motor:
EDM electronics, нищо няма да стане, Ердоган в Турция ще си остане на власт. В Сърбия ще им нашокат канчетата и какво ще стане - нищо. Парите за въоръжаване в Европа ще ги откраднат и ще ги инвестират в Китай..Нищо ново, те не са способни на нищо същественно..дребни цели, за дребни хора.

juliang:

--- Цитат на: EDM electronics в Март 26, 2025, 10:14:44 pm ---СССР смаза фашизма,
Русия ще смаже либерализма.

Слава на Великия Путин!  :)

Боят настана, тупат сърца ни...  :D

--- Край на цитат ---

Приятно гледане: https://www.facebook.com/share/v/18nkHk2Qp2/

h2motor:
juliang, как разбра какво се случва точно...Защото има видеа на такива от ВСУ, които са в плен и казват че имат връзка с близките си в Украйна, говорят с тях, дори видеовръзка понякога. Стоят в затвор, хранят ги. Чакат войната да свърши и да се приберат при близките си. Без да ги обменят казват някои, не искат с обмен, а просто да ги пуснат и да се приберат в къщи. Повечето искат така да бъде.

EDM electronics:
Гледах тази сутрин в ТикТок, украинските "демократи" на Мавзолея - крадецът на винкели, които в Русия наричат укрофашисти, са убили 14 руски деца, отвели ги на открито, разстреляли и ги наредили в буквата Z, да се виждат отвисоко от руските дронове. Това става на руска територия.

В Газа по статистика са убити от 10 000 - 20 000 деца. Това по никакъв начин не прави впечатление на "цивилизования свят" на запада. Те мълчат - ами няма там геноцид, а децата не са от цивилизованите.

Ето тези ценности харесва Крадецът на винкели.
Бунгалото му е по-ценно от всичко това.

Михаил Кузмов:

--- Цитат на: EDM electronics в Март 26, 2025, 07:16:51 pm ---Защо коментираш семейството ми.

--- Край на цитат ---
Аз ли писах тези неща, за баба ти, за дядо ти, за баща ти? Аз ли се самопоканих срещу 1000 лв да разговарям с майка ти? Ай кажи ми какво да си мисля? Баба ти помагала на партизаните, дядо ти бил горянин! Идеологически един срещу друг ли са били? И на финала ти какъв си? И в същност ти от кога стана такъв поклонник на бившия соц? Роден си 1986та, 1989та започнаха промените! Браво бе! За първите 3 години си успял живков поклонник и русофил, а сега вече путифил! От първите 3 години ли са двете магистратури? Очевидно, кажи кой ти е набил в главата това мислене? Защото то не е твое лично, някой някак те е обработил!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия