Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Всичката пара в свирката ходела!
juliang:
--- Цитат на: VITAN в Март 18, 2025, 11:47:48 am ---За цифровото евро: Парите вече не са ваши!
--- Край на цитат ---
Всичко това описва прекрасно нещаат преди 1989 година. Парите не са ваши, защото произвеждаш продукция за 2 000 лева, а ти дават само 100. С останалите държавата прави каквото си пожелае.
А с тия 100 дет ти ги дава реално няма какво да си купиш, защото магазините са празни.
Така че не ме плаши с цифровото евро - това вече съм го преживял :)
Михаил Кузмов:
--- Цитат на: juliang в Март 18, 2025, 01:30:20 pm ---А с тия 100 дет ти ги дава реално няма какво да си купиш, защото магазините са празни.
:)
--- Край на цитат ---
Да ама всичко в заводите беше наше! На мен например ми трябваше винкел да си направя асма! И понеже нямаше от къде да си купя си взех от завода. Безплатно, няма охрана! Ма хубаво си беше! Няма да си кривя душата! Е бирата беше на парцали, но не сме измрели я! Е казват ти, ако искаш да се храниш луксозно, трябва да плащаш луксозно! От тевизията го казваха когато фалирахме! Абе минали времена!
EDM electronics:
--- Цитат на: Михаил Кузмов в Март 18, 2025, 02:47:21 pm ---Да ама всичко в заводите беше наше! На мен например ми трябваше винкел да си направя асма! И понеже нямаше от къде да си купя си взех от завода. Безплатно, няма охрана! Ма хубаво си беше! Няма да си кривя душата! Е бирата беше на парцали, но не сме измрели я! Е казват ти, ако искаш да се храниш луксозно, трябва да плащаш луксозно! От тевизията го казваха когато фалирахме! Абе минали времена!
--- Край на цитат ---
Демек крадвал си по малко. Не е грях. :D
Един приятел ми викаше: не крадваш ли поне по малко, пачица няма :). И той сега е мултимилионер. Купи си къща в Гърция, лодка, яхта, често ме кани на риба.
Обаче твоя политически любовник с оловните обувки - Нещастина :) направо си краде от държавата ежемесечно - пенсия. Бил инвалид, а работи и то не с електронна мотика или както ти си работил в БАН - клатил си си краката :), скатавал си се, ослушвал си се, блял си гаргите :D, тарикатял си се без нито едно изобретение за заплатата, която си получавал ;), остави крадения винкел :), а той се навира в най-големите боклуци и мръсотии, ръцете му като менгяните дето ровят в казаните - засечени, като на варан слюновете. ;D
Ами явно не го бива да работи с акъл, работи с крака и ръце, но пък и краде. :)
Не е нормално инвалид да пие и пуши кат разпран, да заляга по масите и да клепа с очи, и това му е визитната картичка.
Аз тоя от как го познавам, той все с пиянство и цигари се е хвалил. Не е като нормалните хора, да говори за спорт, за правилно и балансирано хранене, за пречистване на организма, гладуване - познавам такива хора, дори споделят опит. :)
Михаил Кузмов:
Да бе! Сега му казват крадене, ама тогава си беше наше, просто си вземахме. Ние на дребно други малко повече. О времена, о нрави!
juliang:
Аз друго се чудя... как ще им превеждат рублите за постовете като въведат това пусто цифрово евро? Нали вднага ще ги засекат? :)
Обяснявам за чайници как да разпознаете опитите за обработка. Манипулатора натиска там, където е най-болезнено за всеки човек:
1. Ще ви вземат парите.
2. ЗЛАТОТО, ЗЛАТОТО ИЗНЕСОХА!!!
3. Ще ви разболеят.
4. ДЕЦАТА, ДЕЦАТА ЩЕ ВИ ОТНЕМАТ!!
Абсолютно първосигнални опити за манипулация, вървящи само пред бабите които меткат пачки през балконите. Ама май тук не е това място :)
А другия опит за манипулация е денонощното повтаряне на едно и също. ЕДМ-чо никога няма да разбере че ръката на снимката изкарва добавена стойност, а не неговите шитни. Вевроятно се е срамувал от ръцете на баба си и дядо си, де са орали нивите. Затуй и ги е продал - не ще да има нищо общо с отрудения българин. Той бил гражданин разбираш ли... Ентелигенция... изкъпан, парфюмиран, епилиран... :)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия