Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Всичката пара в свирката ходела!

<< < (24/86) > >>

EDM electronics:

--- Цитат на: juliang в Март 15, 2025, 10:55:06 pm ---Кефи ме само как ватенките смляха собствената си област :)
Горелката неговото си го е отслужил, за разлика от една реститутка :)

--- Край на цитат ---

Много си прос, наистина.  :)

Обаче искам да кажа на един Калмук тука:

Калмук, ако ме мобилизират, ще те намеря и ще те разжалвам в редник, защото си един натовец, а аз натовците на ги обичам никак. После ще взимаш пенсия на редник.

Слава на Русия и Путин! :)

https://www.youtube.com/v/hRlBnFimZR4

juliang:

--- Цитат на: EDM electronics в Март 15, 2025, 11:00:42 pm ---Калмук, ако ме мобилизират, ще те намеря и ще те разжалвам в редник, защото си един натовец, а аз натовците на ги обичам никак. После ще взимаш пенсия на редник.

--- Край на цитат ---
Ако те мобилизират ще почнеш от редник, щот за друго не ставаш. Пусто закриха Строителни войски...

EDM electronics:

--- Цитат на: juliang в Март 15, 2025, 11:04:00 pm ---Ако те мобилизират ще почнеш от редник, щот за друго не ставаш. Пусто закриха Строителни войски...

--- Край на цитат ---

Ща зема при мен новобранец и ординарец при мобилизацията, ще ми палиш и чистиш печката, ти си свикнал със саждите и огъня.  :)
За нищо друго не ставаш....  :D

juliang:

--- Цитат на: EDM electronics в Март 15, 2025, 11:08:43 pm ---Ща зема при мен новобранец и ординарец при мобилизацията, ще ми палиш и чистиш печката, ти си свикнал със саждите и огъня.  :)
За нищо друго не ставаш....  :D

--- Край на цитат ---
ЕДМ-чо мобилизиран:

П.С. Вероятно някъде в чекмеджетата още ми се търкаля една такава:

та не е много ясно кой на кого ще пали печката :)

Ksurnev:
Пара, Политика, Пара, Политика, и заглавието на темета пак е вярно. :P :P :P ??? ??? ???

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия