Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Всичката пара в свирката ходела!
EDM electronics:
--- Цитат на: juliang в Март 15, 2025, 10:55:06 pm ---Кефи ме само как ватенките смляха собствената си област :)
Горелката неговото си го е отслужил, за разлика от една реститутка :)
--- Край на цитат ---
Много си прос, наистина. :)
Обаче искам да кажа на един Калмук тука:
Калмук, ако ме мобилизират, ще те намеря и ще те разжалвам в редник, защото си един натовец, а аз натовците на ги обичам никак. После ще взимаш пенсия на редник.
Слава на Русия и Путин! :)
https://www.youtube.com/v/hRlBnFimZR4
juliang:
--- Цитат на: EDM electronics в Март 15, 2025, 11:00:42 pm ---Калмук, ако ме мобилизират, ще те намеря и ще те разжалвам в редник, защото си един натовец, а аз натовците на ги обичам никак. После ще взимаш пенсия на редник.
--- Край на цитат ---
Ако те мобилизират ще почнеш от редник, щот за друго не ставаш. Пусто закриха Строителни войски...
EDM electronics:
--- Цитат на: juliang в Март 15, 2025, 11:04:00 pm ---Ако те мобилизират ще почнеш от редник, щот за друго не ставаш. Пусто закриха Строителни войски...
--- Край на цитат ---
Ща зема при мен новобранец и ординарец при мобилизацията, ще ми палиш и чистиш печката, ти си свикнал със саждите и огъня. :)
За нищо друго не ставаш.... :D
juliang:
--- Цитат на: EDM electronics в Март 15, 2025, 11:08:43 pm ---Ща зема при мен новобранец и ординарец при мобилизацията, ще ми палиш и чистиш печката, ти си свикнал със саждите и огъня. :)
За нищо друго не ставаш.... :D
--- Край на цитат ---
ЕДМ-чо мобилизиран:
П.С. Вероятно някъде в чекмеджетата още ми се търкаля една такава:
та не е много ясно кой на кого ще пали печката :)
Ksurnev:
Пара, Политика, Пара, Политика, и заглавието на темета пак е вярно. :P :P :P ??? ??? ???
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия