Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Всичката пара в свирката ходела!
miromad:
--- Цитат на: h2motor в Март 14, 2025, 06:55:31 pm --- juliang, вече ползват интернет по радиовръзка, до 150 км. Имат такива антени в производство, руска фирма. Смятат че е по добро от интернет през спътници. Мернах че китайците правят спътници - заглушители и ще ги качват в орбита вече. Целта им е да блокират всички спътници и да не се ползват вече спътници. Смятат, че е възможно.
С наземна техника ще изкарат по голяма печалба, повече устройства, повече пари. GPS изобщо няма да работи, няма да съществува такова нещо и ще се подмени с наземна система.
--- Край на цитат ---
За това ли става на въпрос - https://www.cnews.ru/news/top/2022-12-01_rossiyane_prevratili_voennuyu
Михаил Кузмов:
--- Цитат на: EDM electronics в Март 14, 2025, 07:42:37 pm ---докато аз си пия кафето в някое елитно заведение и си говорим на ушенце с някоя кръшна и стругована мома
--- Край на цитат ---
Горките жена и деца, живи да ги ожалиш, как ли мизерно живеят, докато юнака си шушка със струговани моми!! Ето другари партията какви хора възпитава! М,да СССР2, новият световен ред!!
juliang:
--- Цитат на: h2motor в Март 14, 2025, 10:01:58 pm ---То е старо от няколко години, а с тези чипове които видях в нета да се продават много евтино без проблем и евтино ще го направят.
--- Край на цитат ---
Направо без пари го дават :) https://katalog-rek.ru/catalog/99/1729/
EDM electronics:
"Каким был, таким и остался"
Навремето бил партиен член, работил в ДС, но го изгонили поради некадърност. Отишъл в производството, в Кремиковци :), щото за друго нищо не става, за чеп за каца не ставал още тугас :). Дошла "демокрацията" и той си рекъл: аз вече съм свободен, ще стана капиталист? :D
Ша станеш на магарето чепа, ше станеш.... :)
И станал....... :D
Какво станал? :)
Сега като капиталисти демократ, да не забравиме и софиенец със сп. Плейбой под ръка и градски начин на живот, става в 3 ч през нощта, да пътува до Сливен.
Не влиза в града, какво да прави там, то не е за него, а направо в циганската маала и хлебозавод Дамея. :)
Дошъл от София, да чисти боклуците на сливеските менгяни. ;D
Ами няма лошо, привествам, все някой трябва да го прави. Аз ли да съм тоз? ;D
Аз мисля, че тази ръка не е на програмист, а на някой, който се е заврял до ушите в боклука. :D
Няма лошо, щом му харесва......нали е от София..... :D
juliang:
--- Цитат на: EDM electronics в Март 15, 2025, 10:22:43 am ---"Каким был, таким и остался"
Навремето бил партиен член, работил в ДС, но го изгонили поради некадърност. Отишъл в производството, в Кремиковци :), щото за друго нищо не става, за чеп за каца не ставал още тугас :). Дошла "демокрацията" и той си рекал: аз вече съм свободен, ще стана капиталист? :D
--- Край на цитат ---
Никога не е бил никой, и продължава да е никой. Най-голямото му постижение в живота е да е форумен джандар. И за това не ства, сам осира всяка тема в която влезе.
По времето на бай Тошо се радвал че го водят на бунгало в Равда веднъж в годината. Това било голям празник за него. После дошла лошата демокрация, гадните капиталисти му върнали нивите на дядо му, он продал половината и си купил Жигула втора ръка.
Завършил филиала на ТУ в Сливен, бил отличника в групата, щот останалите мангали в нея едвам можели да четат.
Бил толкоз некадърен, че 15 години не може да си намери работа - никой не го ще. Добре че от рентата на останалите ниви и къщите де ги е дал под наем капе по някой лев, че да може да преживява.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия