Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

ОТКРОВЕНИЕ НА СВЕТИ ИОАНА БОГОСЛОВА

<< < (3/4) > >>

filchef:
Да нещо такова представлява - при съвременните може управляващия блок да се събере в един сървър но оптиката, а то даже не е и оптика ами е установка с електронни лъчи и във вакуум - https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%95%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%82%D1%80%D0%BE%D0%BD%D0%B5%D0%BD_%D0%BC%D0%B8%D0%BA%D1%80%D0%BE%D1%81%D0%BA%D0%BE%D0%BF - заема горе долу същия обем

Altium:
Ама темата е за откровението на свети Йоана, тоест цитира се текст от една измислена преди 2000 години книга с неверни истории в нея. :)

juliang:

--- Цитат на: Altium в Април 12, 2020, 12:22:47 am ---Juliang, ти да не си от онази категория хора, които твърдят че и Земята е плоска освен, че има бог?

Според теб вирусите не могат да се видят с микроскоп и всичките тези учени, които ги изучават са некомпетентни, така ли? :)

--- Край на цитат ---

А ти не виждаш какво съм цитирал ли, или пишеш без да четеш?
Чакай да ти ги подчертая, че явно имаш проблем...

--- Цитат на: juliang в Април 03, 2020, 11:50:44 pm ---И тая кака в първото клипче ... била гледала вируси в училище, с училищния микроскоп... загуби ме като зрител :)

--- Край на цитат ---

--- Цитат на: ndm в Април 09, 2020, 10:26:19 pm ---Ъ, спомням си щот беше втория срок по чуряши време, другарката  по химия ни показваше атомите на азота и кислорода на въздуха под микроскопите, които бяха на всеки чин.

--- Край на цитат ---

Разбирам ... когато си си поставил за задача да се изтропаш в поне 10 теми за час, нямаш много време да четеш всичко, но все пак направи опит...

Altium:
Добре де, с това се съгласих, че вирусите не могат да се видят с оптичен микроскоп, понеже са под разделителната му способост - и официално ти се извинявам.
Но с електронен се виждат и то пределно ясно.

Когато се обсъждат подобни толкова интересни теми за мен като религиите, просто желая да си кажа мнението като равноправен участник, това ми желание е много силно! :)
И не разбрах в крайна сметка - религиозен ли си?

juliang:

--- Цитат на: Altium в Април 12, 2020, 11:57:48 am ---И не разбрах в крайна сметка - религиозен ли си?

--- Край на цитат ---
Така като гледаш Атос какъв ранк ми е дал под аватара ... дали съм вярващ? :)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия