Алтернативни енергоизточници > Други генератори на електрическа енергия
Какво ни трябва за да сме независими от монополите?
geordgeo:
От дискусията до тук (която следя най-внимателно) не разбрах какво да направя с къщата си на село, което да ми даде независимост от монополистите. Все пак имам кладенец, соларни панели (1kWp), солар за топла вода (с 200 литров бойлер), 2 декара двор и къща с 2х81м2 площ. Е, сега какво друго да направя? Тия два декара са с перфектна почва, садят се чушки, домати, тикви, краставици, дини... Имам 45 плодни дръвчета, имам и жена, която не иска да живее там. И к'во прайм ся?
VITAN:
--- Цитат на: geordgeo в Март 29, 2020, 10:28:24 pm ---...имам и жена, която не иска да живее там. И к'во прайм ся?
--- Край на цитат ---
:) Деца 8)
Поддържай си нещата да не западнат, ъпдейтвай постигнатото, като дойде "време разделно", тя сама ще поиска да живее на село.
Тухли и панели не се ядат.
макс1962:
geordgeo, смени жената. Всичко друго ти е ОК.
montanar:
VITAN мноооу верно - сама ш дойде ;D
ppipilica:
Браво за къщата, двора и другите неща които си направил. И каква причина изтъква жена ти против живота на село. Дано имаш и интернет в двора щото тогава е лошо. Ние като се пренесохме на село първата работа ми беше да прекарам интернет. Ся остава да изясним кои са монополите от които трябва да се откъснем.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия