Алтернативни енергоизточници > Други генератори на електрическа енергия

Какво ни трябва за да сме независими от монополите?

<< < (2/15) > >>

ndm:
То хубаво ама селендурите като видим че вечер само твоята колиба свети, а наоколо тъмно и гладно, тогава кво да прайм?

epwpixieq-1:

--- Цитат на: scarface в Март 25, 2020, 04:05:43 pm ---Не бях влизал с години в форума ви и къде ми трябваше пак да го правя. Освен да си говорите глупост друго правите ли тука?

--- Край на цитат ---
scarface, отваряте такава разтеглива тема, какво конкретно очаквате от нея, още повече че идеята целия този форум подразбираемо е точно това (въпреки че в последно време и това, като гледам темите които се отварят, започва да се изкривява). Разбира се ще се леят общи неща. Не можете да сте независими (и въобще това понятие е различно за всеки човек, но затова след малко) ако нямате необходимите познания, но и да ги имате, при положение че не можете да ги приложите, пак няма да бъдете независими. Но даже и да имате имате познания, и да можете да ги приложите, при положение че нямате суровите ресурси, отново няма независимост. Тоест за да сте "независим", ви трябват ресурси ( достатъчно земя основно ), познания и умения за задоволяване на вашите потребности. И да допуснем че това стане, сега идва друг въпрос, за отбраната, като тук сте изцяло зависим от правната форма позволена за защита във определена териториално административна обособеност.

Надявам се разбирате защо вашия въпрос предполага отговори далеч от вашето намерение, за такива даващи полезна информация. Или както се казва "каквото повикало такова се обадило".  Дефинирайте какво значи за вас "независимост от монополите" и тогава може би ще имате по образователни  коментари по темата която ви интересува.

EDM electronics:

--- Цитат на: scarface в Март 25, 2020, 04:05:43 pm ---Не бях влизал с години в форума ви и къде ми трябваше пак да го правя. Освен да си говорите глупост друго правите ли тука?

--- Край на цитат ---

 ;D  :D  ;D
Аааа, няма такова нещо, тук много се практикува  :D. Тук са само практици.  :D
По принцип Радико е най-практикуващия, изпозапои де що има  :D, но сега е зает, следи изкъсо руските окупатори и узурпатори, военни потомци на комунисти, преоблечени в докторски престилки, всеки момент ще анексират Италия.  ;D

scarface:
Да конкретизирам въпроса: Имате къща на село и нямате ток и вода. Как смятате да си ги набавите по най-евтиния начин.

Радико:

--- Цитат на: scarface в Март 25, 2020, 05:19:05 pm ---Да конкретизирам въпроса: Имате къща на село и нямате ток и вода. Как смятате да си ги набавите по най-евтиния начин.

--- Край на цитат ---
За начало ще си купя един дизелов агрегат за ток.
 

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия