Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Честита първа пролет и "НОВ СВЕТОВЕН РЕД"
svetlio760:
--- Цитат на: EDM electronics в Април 01, 2020, 11:43:53 am ---svetlio760, браво, поздравления :D, не съм срещал досега такива логични аргументи, ти дори би Радико по всички показатели на логиката. :D
Щом позна, че Путин, като прекара тръбата на газта и скоро ще дойде комунизма в България, тряА ти кажа, че ти я разконспирира тая гад комунистическа ;D. Аз мисля, че той няма вече никакъв шанс.
Браво, браво, продължавай в същия дух, много си прав, много... :D
--- Край на цитат ---
Благодаря за признанието, бях фен на Путин, но прозрението ми дойде когато проследих заплатите на руснаците и ги сравних с нашите. Онея живеят с половин наши заплати!!! Путин им е обещавал, че с пускането на тръбата ще им вдигне стандарта. Получиха чушки- лютиви! После го видях кви ги свърши с конфликта на Турция с кюрдите. Тогава окончателно го поставих при другите путьовци! Да имаш най- силната военна система в света и да оставиш хората да бъдат подлагани на геноцид! И накрая Боко и тръбата! А сега поствам една снимка, а от вас се иска да заемете поза лотос и да започнете да си повтаряте "не ме лъжат, не ме лъжат оомммм...." дадени са две снимки- едната от Италия, другата от САЩ!
VITAN:
Има такъв филм, нарича се покупателна способност на парите:
Local Purchasing Power in Russia is 21.63% lower than in Bulgaria
https://www.numbeo.com/cost-of-living/compare_countries_result.jsp?country1=Bulgaria&country2=Russia
(Cost of Living Comparison Between Bulgaria and Russia Reverse)
Има и още друг филм: Русия е фрашкана с държавен излишък (Тръм вдигна белият флаг и се договори с Путин за петрола),
а поданиците на Тиквата дори са в неведения за реалният дълг на територията!
А той е много по-голям и неплатим от тоя на НРБ! Тогава държавата поне имаше какво да продаде.
Като стана дума за НРБ:
"Това, което ние построихме, вие дори не може да боядисате."
(Тодор Живков)
EDM electronics:
--- Цитат на: svetlio760 в Април 01, 2020, 12:53:01 pm ---Благодаря за признанието, бях фен на Путин, но прозрението ми дойде когато проследих заплатите на руснаците и ги сравних с нашите. Онея живеят с половин наши заплати!!!
--- Край на цитат ---
Правилно си постъпил, изтъкваш много основателна причина, щом няма пари, щом тоя комунистически олигарх къта парите на народа, заслужава народната ненавист. Като се замисля и аз ще взема да го намразя, ама не се бях сетил досега. ;D
Кюрдите и те...как ги нареди, а какви обещания им даде, не си изпълнява обещанията, така е, имаш право. ;)
svetlio760:
Ето още един клип! за сериозното положение на нещата за тези, които не вярват: https://www.facebook.com/shefcheto/videos/10217093648637747/
svetlio760:
EDM, говори си братко, пиши каквото искаш, не ми пречиш! Така или иначе ние гледаме повърхността над пропагандата, а навсякъде по света политиката е мръсна работа и таа коронапародия го доказва още по- недвусмислено и от стратегията за детето. Не знам въобще дали ще доживеем да видим каква е истината! Ти си вярвай в Путьо! Вероятно при него ще сме по- добре отколкото бяхме тези 30 години, не знам, времето ще покаже!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия