Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Парадоксите на конспирациятя - Харалан Александров

<< < (18/19) > >>

VITAN:

--- Цитат на: nasko в Февруари 05, 2021, 09:21:46 pm ---Не мога да си обясня, как трезво мислещ човек може да подкрепя колонизатора!
Вот КТО правит на Руси! Только факты! Откровение депутата...
https://www.youtube.com/watch?v=KSR7s_UWFRE
Сещате ли се защо България е най-назад в Европата???
Прегледайте и други клипчета на Михаил Советский. Ама не са за върли русофоби....

--- Край на цитат ---
Е те тук нещо ме впечатли, Русия плаща данък поражение в Стидената война
1 000 000 000 USD на ден!

А колко плаща България?!

Ksurnev:

--- Цитат на: nasko в Февруари 05, 2021, 09:21:46 pm ---
Колеги, включете си мозъците, задавайте си въпроси, търсете отговори и тогава решавайте коя страна да изберете!

--- Край на цитат ---
Наско, ние сме си избрали "СВЕТОВНОТО ЦИФРОБЕСИЕ", и въобще "БЕСИЕТО".
Не се впрягай на путкофобите, и въобще на Филите и Фобите.
Ние сме славни наследници на Траките, на които държавите са издържали само един мандат, щото брадвата не ни сече на едно място. Писали сме на Народнито събрание нещо, но то генетично не ни е записано в главите.
Така че, кажи как да викаме в случая на Булгаристанците!!!!

epwpixieq-1:

--- Цитат на: VITAN в Февруари 05, 2021, 09:30:10 pm ---Но честно, нищо не ме впечатли. Особено, до колкото разбирам има и лаборатория под ръка (физична, химична - не правя разлика по същество).
Т.е. нищо няма елемент на ноу-хау, хай-тек или технология.

--- Край на цитат ---
Ами това което показвам не е за да се впечатли някой,  който и да било, а за да се покажат определени ефекти които не се виждат ежедневно. А за това че не правите разлика между физична и химична лаборатория не е добре.

Относно know-how-то, ами че то е в конструирането на системите като показаните ефекти  са само последствие от натрупаното познание и умение за манипулиране на това познание. Не знам защо си мислите че трябва да има някакво секретно know-how или незнайно каква си комплексна технология. Много от най-важните неща са всъщност много елементарни но ние хората, за съжаление, сме свикнали да ги комплицираме (или както се казва не виждаме гората от дърветата). От друга страна обаче дайте да видим къде ви е вашето  know-how понеже песйствне на клипове и цитирането на мнението на други хора не се тълкува изобщо като know-how а като do-not-know-how.

VITAN:
Четеш от тук назад...

http://forum.bgaudio.org/viewtopic.php?f=42&p=9872137#p9872137

Упс, може да се разгони разряда до плазма, но няма да издържи лампата на вибрациите.
Празмата е 100% "говорител" на импулсен ток...
Освен вибрациите, трябва да се смени и материална на електродите.
Ако на някого му се занимава, може да му поръчам стругарска работа.
Платината си е мой проблем. Т.е. няма да стругова платина  8)

Apropo, наясно ли сте с истинските M.O.R.s. честоти и кой е д-р Райф?

epwpixieq-1:

--- Цитат на: VITAN в Февруари 06, 2021, 08:07:14 pm ---Четеш от тук назад...
http://forum.bgaudio.org/viewtopic.php?f=42&p=9872137#p9872137

--- Край на цитат ---
Ами интересно, аз си направих труда да ви дам точни линкове където показвам определени експерименти свързани с темата която се дискутира, а вие ми давате, друг форум, където се дискутира една тема в 70 страници която е отново отвеяна ( не е концентирана ) и аз да ви тръсия вашите коментари където вие сте показали "нещо". Нали разбирате колко неправилно е вашето отношение, като най-малко не зачитате времето на другите хора (както аз например зачетох вашето време и ви улесних). Но какво да се учудвам, хората вземащи крайни позиции никога не са се славили с виждането на алтернативи, което е всъщност много важна, и интуитивно характерна, черта на добрите изследователи.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия