Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Парадоксите на конспирациятя - Харалан Александров

<< < (15/19) > >>

EDM electronics:

--- Цитат на: montanar в Февруари 05, 2021, 04:09:16 pm ---Не 1 дворец - 8 двореца трябва да му вдигнат на човека и това е най малкото де може да му направят ......
Шото все пак генерира някакъв растеж за разлика от предните трима оправници - Горбачов Елцин и Медведев - че даже и Брежнев.....

--- Край на цитат ---
Прав си, точно така е. Но за какво му е дворец на един 65 г. човек, на който всеки ден му е преброен и последен? То да си млад, че да кроиш планове в живота, а то на 65 г. за къде си вече, не ти трябва повече от едно легло. Сега на мен ще ми мяза един дворец, но аз неща.  ;)
Той е толкова зает с държавните дела, че едва ли го интересуват луксове, недвижимости и пр., освен това е отдал живота си на кауза, но малко могат до го разберат, особено прости хора. Ако не беше той сигурно в Русия щеше да има гражданска война от глад и сепаратизъм, каквото всъщност цели запада - затова ненавиждат Путин и точно затова аз го боготворя - моят идол  :D.

Михаил Кузмов:
Вярно! Вярно! Твоят идол боготвори и Сталин, макар че скоро под сурдинка призна за престъпленията му. Но какво да се прави? В името на империята трябват 'жертви'! Така мисли и Сталин в новият филм 'Зоя', посветен ужким на Зоя Космодемянская, но в същност цели да ни покаже Сталин като световен хуманолюбещ! Бат ти Путин одобрява тези неща! Но нали е световна сила, гък не може да му се каже! Руские обаче не са слепи, да знаеш! Аз вярвам в този народ, каквото и да се случи! Ако ти се надяваш да се върне сталиновата окупация, чрез Путин, не се надявай драги Джугашвили!

epwpixieq-1:

--- Цитат на: VITAN в Февруари 05, 2021, 11:45:40 am ---И мноооого биткойн поддръжка. От акаунт с биткойни приблизително равни на 30 000 000 000 USD!

--- Край на цитат ---
VITAN, нали знаете че когато не потвърждавате това което пишете с точна информация, думите ви са просто въздух.

Сега като написахте това (такава глупост) ми покажете биткойн адреса ( понеже те всичките са публични при положение че не знаете ) на този акаунт. И понеже сумата на акаунта е толкова голяма че това трябва да е акаунта с най-голямата "стойност" на този публичен лист: https://bitinfocharts.com/top-100-richest-bitcoin-addresses.html За ваше голямо съжаление от листа се вижда че най-големия акаунт има само $5.4 милиарда и такъв акаунт, който вие казвате, с $30 милиарда абсолютно не съществува.

Така VITAN, какво показва това? Ами че трябва да има субстанция и реалност в думите а не само въздухарски изказвания на които вие явно, с неподплатените си коментари, показвате че сте баш майстор. Така, преопоръчвам ви при положение че продължавате с въздухарството да избягвате да коментирате нещо кокретно, което директно може да се провери, а да си стоите само в облаците на въздушните твърдения.

VITAN:
Дадох единия филм горе, ето ти и оригинала как се работи с "дарения" и акаунти на Навални.
Оставям ти удоволствието да изминеш същият път - малко хакерски умения един вид:
-
https://www.youtube.com/v/xAVruJbXrJk
В момента си имам работа, а и да нямах, пак нямаше да ти слагам с лъжичка в устата:
1. Човека вече ти я сложи.
2. Имаш навика да изплюваш.

Апропо, дори Радико се отсрами с действаш вибратор.
Какво и КОГА ще видим нещо от ваша теоретична милост?!

EDM electronics:

--- Цитат на: Михаил Кузмов в Февруари 05, 2021, 06:01:59 pm ---Вярно! Вярно! Твоят идол боготвори и Сталин, макар че скоро под сурдинка призна за престъпленията му. Но какво да се прави? В името на империята трябват 'жертви'! Така мисли и Сталин в новият филм 'Зоя', посветен ужким на Зоя Космодемянская, но в същност цели да ни покаже Сталин като световен хуманолюбещ! Бат ти Путин одобрява тези неща! Но нали е световна сила, гък не може да му се каже! Руские обаче не са слепи, да знаеш! Аз вярвам в този народ, каквото и да се случи! Ако ти се надяваш да се върне сталиновата окупация, чрез Путин, не се надявай драги Джугашвили!

--- Край на цитат ---
Ти наред ли си?
Какво съм признавал под сурдинка и къкъв Сталин те гони? Не съм споменавал Сталин, а Путин. И защо ме занимаваш с филм за Сталин, какво харесвал - не съм го гледал, няма да ти давам обяснтение, че си и вярвал в руския народ - вярвай си, какво ме занимаваш с вярванията си. Какво окупации те гонят, в какви филми си се нацедил?

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия