Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Парадоксите на конспирациятя - Харалан Александров

<< < (13/19) > >>

Ksurnev:
Наско, форумът се сви.
Всички търсят Спутник V.

valex:
Спутник V
Е толкова сигурна и истинска колкото е и руската техника.
Кой както иска да го разбира :)

EDM electronics:
Спутник V лъжовна /неистинска/ ли е?  :D
Истинско означава, че съществува и има автентичен производител, неистинско означава, че не съществува или има неавтентичен производител. Май, май не сме наясно с понятията...

Да е сигурна, колко да е сигурна?
Толкова, че германци, французи, испанци, австрийци искат да я внасят, а турците са купили лиценз и ще я произвеждат в Турция, ползват и дори изнасят за 3-ти страни. Ваксината се доставя до 40 страни в света. Сега, че на някакъв субект в България всичко руско му се струва боклук, не означава, че не го гони дълбоката заблуда и ошеметяване от соросляшката пропаганда - напълно възможно е.

Пак ще повторя, че май не се разбра добре:
От 15 мои познати, без да съм ги подбирал по политически вкус и цвят, дори не ги знам кой от кои е, всички ми заявиха, че ако се наложи ще си слагат руска ваксина.

Големия разбирател с 2-3 висши он-лайн образования Радико каза, че 70% от българите имали доверие на Спутника. Нормално е едни 30% да нямат, за тях има приготвена ГМО-ваксина. Има за всеки по нещо. :D

VITAN:
Темата е: Парадоксите на конспирациятя

Къде е парадокса?! Че всичките наши медии врещят за Навални. На тоя доказан мошеник му идва и дипломатическа поддръжка.
И мноооого биткойн поддръжка. От акаунт с биткойни приблизително равни на 30 000 000 000 USD!
T.e. заделени са толкова за революция, вероятно от деда ви Шорош (Сорос).
Това го пиша за Хулио и компания - и всичко това е проверимо!
-
https://www.youtube.com/v/Glncn8bDDHY
Толкова за политика, давайте проекти :)

EDM electronics:
Задай си въпроса, защо медиите не врещят, че Ердоган вкара в затвора хиляди, че сайудитския принц поръча да накълцат на парчета и хвърлят в кладенеца на посолството им в Истанбул опозиционния лидер - саудитския Навални?

Някакви санкции за това, някакъв обществен дебат? - Не, нали
Това какво показва, че нашите централни медии са пропагандистко настроени в полза на колонизатора и то единствено русофобски. Ето това ме отказа мен да харесва запада, защото е лукав, лъжовен, прилага двойни стандарти. Като имаш принципи, прилагайки за всички, не само за основния геополитически опонент.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия