Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Парадоксите на конспирациятя - Харалан Александров
Радико:
Монтанар започваш добре, но после се объркваш малко защото ти влияят насадените онществени дресировки. Някой хора мътят водата в главите на хората за да могат да ловят риба "душите им" има едно такова понятие силно избягвано от водомътниците
То е "свободен сговор" или сговор между свободни хора. От друга страна имаме принудително наложени правила. Хватката е че тия хора представят правилата като сговор и правят присъединяването задължително което вече не е свобода. Във едно доста разширено общество има множество такива свонодно сговори и несвободни норми, че е невъзможно да бъде прекарана граница между тях като една права линия. Границата лъкатуши като река из равнина. И това е много объркващо за хора като Витан. Отгоре на това има и такива които се стараят постоянно да поддържат объркването възможно най високо. За разлика от нас.
Ние тук мислиме за технически и научни постижения. Ония хора живеят "и то добре" от мътенето на водата и не мислят за нищо друго освен как и със какви красиви думи да размътят главата на такива като Витан. И успяват все още.
VITAN:
--- Цитат на: Радико в Март 19, 2020, 09:53:16 am ---Ние тук мислиме за технически и научни постижения.
--- Край на цитат ---
Нищо кой знае какво техническо не мислите, особено ти - от теб не съм видял до сега техническа грамотност.
--- Цитат на: Радико в Март 19, 2020, 09:53:16 am ---Ония хора живеят "и то добре" от мътенето на водата и не мислят за нищо друго освен как и със какви красиви думи да размътят главата на такива като Витан. И успяват все още.
--- Край на цитат ---
В тия 2 изречения убий ме, не схванах логиката.
Потроших 13 години свободно време и няколко хилядарки да създам Райф машина, която като приложение последно не ми е дала еднозначен резултат. Имах намерение тия дни да пусна нова Райф тема (няма в електрониката такова понятие като: Райф генератор (това бяха измишльотини на Gogo55)).
Обаче отново се отказах. Няма на цената на това, което съм направил, всеки трол и/или дебил да може да се "изходи" по въпроса. Не мога ли да трия на поразия, аз нито имам нужда някой да ми обяснява материята, нито кое как работи, нито кое до къде може да стигне. Капиш?
ndm:
Не СЕ притеснявай, в таз немотия за тоалетна хартия, а тук все още не сме отрили и топлата вода, не ни остава нищо друго освен да СЕ стискаме.
VITAN:
Измислих го на секундата - виж картинката като прикачен файл...
Радико:
--- Цитат --- Потроших 13 години свободно време и няколко хилядарки да създам Райф машина, която като приложение последно не ми е дала еднозначен резултат.
--- Край на цитат ---
Щом нямаш еднозначен резултат значи е необходимо да промениш методологията на събиране на данни и обработката им. Ама не съм достатъчно грамотен да ти давам акъл как да го направиш. Или пък ти ме си достатъчно грамотен за да ме разбереш. И в двата случая резултата е един и същ
Виж ако насреща ми беше примерно Монтанар бих го посъветвал да прочете "Окончателната диагноза" на Хейли. Но на теб горещо не ти я препоръчвам. Чувствам, че е далеч под нивото ти.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия