Автор Тема: Анти корона вирус  (Прочетена 546228 пъти)

Неактивен VITAN

  • Много Напреднал
  • *****
  • Публикации: 4 522
  • Невежеството ражда химери...
Re: Анти корона вирус
« Отговор #3285 -: Февруари 22, 2022, 02:45:05 pm »
6/6. Наночастиците във "ваксините".

<a href="https://www.youtube.com/v/M4P6RT2XCpI" target="_blank" class="new_win">https://www.youtube.com/v/M4P6RT2XCpI</a>

Неактивен EDM electronics

  • Global Moderator
  • Много Напреднал
  • *****
  • Публикации: 4 539
  • Z - Оркестър Вагнер
Re: Анти корона вирус
« Отговор #3286 -: Февруари 23, 2022, 04:06:41 pm »
Ето какво казва разпространителя на лабораторни вируси /американец и голям демократ  :D/:

Бил Гейтс: Задава се нова пандемия, но с различен патоген
Ще имаме нова пандемия. Следващият път ще бъде различен патоген", каза Гейтс, цитиран от CNBC.
По думите на Гейтс, освен мерки е необходима и инвестиция от поне 3,5 милиарда долара, за да може ваксините за следващата пандемия да се разработят по-бързо и да достигнат до повече хора.

Бил Гейтс: Повече фабрики за ваксини и ще надвием Ковид-19

Като какъв Бил Гейтс проговори за нова пандемия на форума по сигурност в Мюнхен?
Как така знае, че ще има нов вид пандемия?, пита бившият конституционен съдия Георги Марков.
"Като какъв е на форума по сигурност в Мюнхен? Може би като ГЛОБАЛИСТ-ВРАЧКА? Никой не го попита от уж лидерите и новият вирус ли ще е пак лабораторен?!

https://www.bgonair.bg/a/4-world/256361-bil-geyts-zadava-se-nova-pandemiya-no-s-razlichen-patogen


Неактивен VeleV

  • Beginner
  • *
  • Публикации: 84
  • Пол: Мъж
  • Дай на глупака власт и му гледай сеира!
Re: Анти корона вирус
« Отговор #3287 -: Февруари 23, 2022, 04:54:25 pm »
Свалянето на ограниченията – част от плана?



Как е възможно да си помислим, че предприемачите, които от две години ни гърчат така нагло и професионално, ще се откажат още при първия по-сериозен отпор от наша страна? Може би затова, че сме добили някаква, макар и бегла представа за техните методи и предполагаеми цели? Или заради това, че знаем някои от имената на техните сценични плашила, и си мислим, че сме ги изобличили?

Вярно, че за голяма част от хората думата „събуждане“ означава много, ама това се отнася предимно за такива, които или отпреди си знаеха какво се случва, или имаха някаква емоционална и познавателна готовност за различаване на разкритията.

За голяма част от хората животът си продължава нормално
Само дето има една маска, която се поставя по волята на някакъв идиот. Само дето понякога няма да има право да излиза на улицата, щом така е разпоредено или само една инжекция, която трябва да се поставя на детето му на всеки шест или три месеца. Само няма да бъде приет в болницата, ако не е тестван за нещо, което никой никога не е откривал.

Само дето така нареченото „правителство“ може да нахлуе в дома му, да го въдвори в дом за възрастни хора, а домът му да бъде одържавен. Само един водомер на кладенеца в собствения му дом. Само едно пансексуално мултиполово обучение на децата от тригодишно възраст.

Такива едни неща и още много други точно толкова или още по-неприемливи от тия.

Нека не бързаме да се радваме и да не казваме „хоп“ преди да сме скокнали,
защото свалянето на мерките не е знак, че са се уплашили. Това е обикновен омекотител на удара, за да не се разбият. Ще се прегрупират, ще изчакат месец-два, а може и по-малко, и пак ще измислят някаква дивотия, която да ги придвижи стратегически напред в изпълнението на плана. Те са толкоз ненормални, че не изпитват страх, притеснение или срам.

Тоя театър със свалянето на мерките се играе с единствената цел замазване на картината, която в своя колорит и композиция е една отвратителна кубистична гротеска, защото на практика те разиграват театър на фона на обществен договор, който става само за нарязване за тоалетна хартия. В тоя договор вярват само крайните наивници с три дози. Няма обществен договор и това е факт в целия свят.

Най-демократичните страни цъфнаха в амплоато на невиждана диктатура. Най-милите „държавници“ от рода на Трюдо, Дани Андрюс и Джасинда с мек глас обявяват политически решения, от които и Фюрера би се изчервил. Няма такова чудо. За европейските структури направо не ми се ще да отварям дума, щото там мизерията е батална и немислима.

Меко казано, положението е ужасяващо и най-доброто, което можем да сторим за себе си, е да осъзнаем тоя факт и да търсим формули и стратегии за ограничаване на пораженията, които ни биват нанасяни постоянно. И ако не вземем нещата в свои ръце, бъдещето няма да е никак розово.

Често виждам възмутени възклицания от рода на „еее, как не ви е срам, бе“, „айде, престанете, бе“. Ама те са там, именно защото не ги е срам. Мислите ли, че министърът Денков го е срам? Ми, не. Той отлично познава сценария и бутафорията, защото е актьор в театрото и се очаква да изиграе добре ролята си.

Маски и тестове. Толкоз. Това е неговата задача.

Кирцата трябва да думне един милиард за абсолютно ненужни ваксини и санитарни материали, защото така му е заповядано. И ако допуснем, че нещастният премиер живее в някаква синтетична, дизайнерска реалност и няма представа какво върши, то това не може да се каже за ония двеста и четиресе в парламента. Те гласуват бюджет, който само от гледна точка на разходите за инжекции и тестове си е пладнешки обир.

Разходите за инжекции, особено в България са най-парадоксалното перо в тоя бюджет. От една страна българите не се инжектират и дори тия с така наречените паспорти най-вероятно са ваксинирани по роднински. Никой не ги иска. В другите страни също вече не ги искат, защото от друга страна тия инжекции са си чиста отрова и на всички е ясно, че народът от тях умира. Пандемията им свърши, те купуват инжекции. Та това е подсъдно прахосничество, дивашки лобизъм и национално предателство. Ама това не е важно, защото инжекции трябва да се купуват.

За мен темата за пандемията отдавна е изчерпана
Пребродих всичките ѝ аспекти, не намирам нищо повече в нея. Най-интересното, което видях, е безграничната глупост, мозъчна слепота, абсурдно невежество, първичен страх и нежелание за проглеждане у привидно най-образованите прослойки на обществото.

Около пандемията, обаче се случват крайно интересни неща. Пандемията я пляснаха пред нас като огромно петно и всичко останало някак не се забелязва. А всичкото останало е много важно. Здравеопазването е монетизирано до последна капка риванол, училището върви към монетаризация, обществените комуникации са превърнати в информационно сметище, социалните услуги се извършват от съмнителни чуждофинансирани групички, органите на реда, следствие, съд, прокуратура служат на купената политическа каста, държавната администрация е една почти криминална мрежа, която няма никаква идея на кой свят е и кому служи, европейското представителство на България в Брюксел е направо обида.

Най-противното е, че зад всички тия обществени структури вършеят индивиди, които отдавна са се продали някому за нещо и продължават да го правят, без да се свенят.

Така няма да стане. Просто няма да стане.
Да си мислим, че мерките падат, защото не сме съгласни с тях е заблуда. Мерките не падат, а те си променят стратегията и тактиката. Не съм песимист.

Тия дни ще гласуват оня план за единни действия при пандемии, който от конституционна гледна точка е държавно предателство. Ще гласуват и закон за умерената консумация на вода от собствени водоизточници, демек – кладенци и герани. Толкова голяма глупост даже на най-фанатичните комунисти не им мина през главите.

Тоя парламент и това правителство бяха излъчени с една единствена цел – приемането на спящи антинародни и противоестествени закони, които веднъж задействани ще гарантират пълното поробване на населението на България. Това се отнася и за други страни по света, но най-вече за страните в Европа.

Не, не е фашизъм, капитализъм или комунизъм. Това е дигитален неофеодализъм и по жестокост ще надмине всички познати до тоя момент диктаторски форми на управление. Така няма да стане. Нямаме право да допуснем подобно развитие на събитията.

Зелени сертификатчета, ваксини, пандемии, джендъризми, зелени сделки, базов доход, въглеродни отпечатъци, климатични промени и прочие простотии са обикновени димки. Унищожаването на земеделието и животновъдството се оказа просто ограбване на свободата и независимостта на населението и това беше подготовка за случващото се в момента. Всичко, което правеше Бойко, сега усърдно бива продължавано от тоя смешен кабинет на напудрените мозъци с остра интелектуална недостатъчност.

В тоя ненормален комплот волно или неволно, съзнателно или несъзнателно участва цялата система от служители на държавна издръжка – политици, учители, лекари, администрация, полиция, военни.

Тия душици съвсем не схващат в каква мръсна игра са се забъркали
Политиците не разбират, че предателските закони, които гласуват по чуждо нареждане, ще осакатят живота на техните близки.

Лекарите не разбират, че техни роднини ще бъдат лекувани от други лекари по същия убийствен протокол, който прилагат над своите пациенти.

Учителите не разбират, че децата на техните роднини учат същите абсурдни, безполезни и противочовешки дисциплини, които те самите преподават на чужди деца.

Роднините на полицаите не разбират, че техните приятели и роднини ще бъдат бити от други полицаи.

Измислени синдикални организации съзнателно симулират някакви пародийни движения без никакъв смисъл.

Предателите не разбират, че извършвайки предателство към своите братя, всъщност предават сами себе си и цялото предателство ще им бъде възмездено хилядократно без право на замяна, защото предателството не подлежи на прошка.

Всички тия индивиди не си дават сметка, че те са първите, които ще бъдат сложени на дръвника от техните господари, най-вече защото с тяхна помощ може да бъде спрян планът за дигитален феодализъм, който се разгръща с пълна сила. Именно това е причината те да бъдат жертвани първи.

Така няма да стане. Друго трябва и историята го показва много ясно.

Автор: Димчо Димов

https://www.otizvora.com/2022/02/14549/svalyaneto-na-ogranicheniyata-chast-ot-plana/

Неактивен VITAN

  • Много Напреднал
  • *****
  • Публикации: 4 522
  • Невежеството ражда химери...
Re: Анти корона вирус
« Отговор #3288 -: Февруари 24, 2022, 09:52:07 pm »
<a href="https://www.youtube.com/v/zYtMgAEot5E" target="_blank" class="new_win">https://www.youtube.com/v/zYtMgAEot5E</a>

Полная победа КОНВОЯ СВОБОДЫ в Канаде!

Неактивен ndm

  • Специалист
  • Стабилен
  • ***
  • Публикации: 712
  • и има и ш извади ако трее - че даже ш и работи
Re: Анти корона вирус
« Отговор #3289 -: Февруари 24, 2022, 11:04:18 pm »
Не може да стои мирно помеШика, явно с биологическото не става работата, трябва .....?? ::)

Неактивен svetlio760

  • Много Напреднал
  • *****
  • Публикации: 1 369
  • Пол: Мъж
  • винаги има начин
  • Скайп: svetlio760
Re: Анти корона вирус
« Отговор #3290 -: Февруари 25, 2022, 11:24:46 am »
Свалянето на ограниченията – част от плана?



Как е възможно да си помислим, че предприемачите, които от две години ни гърчат така нагло и професионално, ще се откажат още при първия по-сериозен отпор от наша страна? Може би затова, че сме добили някаква, макар и бегла представа за техните методи и предполагаеми цели? Или заради това, че знаем някои от имената на техните сценични плашила, и си мислим, че сме ги изобличили?

Вярно, че за голяма част от хората думата „събуждане“ означава много, ама това се отнася предимно за такива, които или отпреди си знаеха какво се случва, или имаха някаква емоционална и познавателна готовност за различаване на разкритията.

За голяма част от хората животът си продължава нормално
Само дето има една маска, която се поставя по волята на някакъв идиот. Само дето понякога няма да има право да излиза на улицата, щом така е разпоредено или само една инжекция, която трябва да се поставя на детето му на всеки шест или три месеца. Само няма да бъде приет в болницата, ако не е тестван за нещо, което никой никога не е откривал.

Само дето така нареченото „правителство“ може да нахлуе в дома му, да го въдвори в дом за възрастни хора, а домът му да бъде одържавен. Само един водомер на кладенеца в собствения му дом. Само едно пансексуално мултиполово обучение на децата от тригодишно възраст.

Такива едни неща и още много други точно толкова или още по-неприемливи от тия.

Нека не бързаме да се радваме и да не казваме „хоп“ преди да сме скокнали,
защото свалянето на мерките не е знак, че са се уплашили. Това е обикновен омекотител на удара, за да не се разбият. Ще се прегрупират, ще изчакат месец-два, а може и по-малко, и пак ще измислят някаква дивотия, която да ги придвижи стратегически напред в изпълнението на плана. Те са толкоз ненормални, че не изпитват страх, притеснение или срам.

Тоя театър със свалянето на мерките се играе с единствената цел замазване на картината, която в своя колорит и композиция е една отвратителна кубистична гротеска, защото на практика те разиграват театър на фона на обществен договор, който става само за нарязване за тоалетна хартия. В тоя договор вярват само крайните наивници с три дози. Няма обществен договор и това е факт в целия свят.

Най-демократичните страни цъфнаха в амплоато на невиждана диктатура. Най-милите „държавници“ от рода на Трюдо, Дани Андрюс и Джасинда с мек глас обявяват политически решения, от които и Фюрера би се изчервил. Няма такова чудо. За европейските структури направо не ми се ще да отварям дума, щото там мизерията е батална и немислима.

Меко казано, положението е ужасяващо и най-доброто, което можем да сторим за себе си, е да осъзнаем тоя факт и да търсим формули и стратегии за ограничаване на пораженията, които ни биват нанасяни постоянно. И ако не вземем нещата в свои ръце, бъдещето няма да е никак розово.

Често виждам възмутени възклицания от рода на „еее, как не ви е срам, бе“, „айде, престанете, бе“. Ама те са там, именно защото не ги е срам. Мислите ли, че министърът Денков го е срам? Ми, не. Той отлично познава сценария и бутафорията, защото е актьор в театрото и се очаква да изиграе добре ролята си.

Маски и тестове. Толкоз. Това е неговата задача.

Кирцата трябва да думне един милиард за абсолютно ненужни ваксини и санитарни материали, защото така му е заповядано. И ако допуснем, че нещастният премиер живее в някаква синтетична, дизайнерска реалност и няма представа какво върши, то това не може да се каже за ония двеста и четиресе в парламента. Те гласуват бюджет, който само от гледна точка на разходите за инжекции и тестове си е пладнешки обир.

Разходите за инжекции, особено в България са най-парадоксалното перо в тоя бюджет. От една страна българите не се инжектират и дори тия с така наречените паспорти най-вероятно са ваксинирани по роднински. Никой не ги иска. В другите страни също вече не ги искат, защото от друга страна тия инжекции са си чиста отрова и на всички е ясно, че народът от тях умира. Пандемията им свърши, те купуват инжекции. Та това е подсъдно прахосничество, дивашки лобизъм и национално предателство. Ама това не е важно, защото инжекции трябва да се купуват.

За мен темата за пандемията отдавна е изчерпана
Пребродих всичките ѝ аспекти, не намирам нищо повече в нея. Най-интересното, което видях, е безграничната глупост, мозъчна слепота, абсурдно невежество, първичен страх и нежелание за проглеждане у привидно най-образованите прослойки на обществото.

Около пандемията, обаче се случват крайно интересни неща. Пандемията я пляснаха пред нас като огромно петно и всичко останало някак не се забелязва. А всичкото останало е много важно. Здравеопазването е монетизирано до последна капка риванол, училището върви към монетаризация, обществените комуникации са превърнати в информационно сметище, социалните услуги се извършват от съмнителни чуждофинансирани групички, органите на реда, следствие, съд, прокуратура служат на купената политическа каста, държавната администрация е една почти криминална мрежа, която няма никаква идея на кой свят е и кому служи, европейското представителство на България в Брюксел е направо обида.

Най-противното е, че зад всички тия обществени структури вършеят индивиди, които отдавна са се продали някому за нещо и продължават да го правят, без да се свенят.

Така няма да стане. Просто няма да стане.
Да си мислим, че мерките падат, защото не сме съгласни с тях е заблуда. Мерките не падат, а те си променят стратегията и тактиката. Не съм песимист.

Тия дни ще гласуват оня план за единни действия при пандемии, който от конституционна гледна точка е държавно предателство. Ще гласуват и закон за умерената консумация на вода от собствени водоизточници, демек – кладенци и герани. Толкова голяма глупост даже на най-фанатичните комунисти не им мина през главите.

Тоя парламент и това правителство бяха излъчени с една единствена цел – приемането на спящи антинародни и противоестествени закони, които веднъж задействани ще гарантират пълното поробване на населението на България. Това се отнася и за други страни по света, но най-вече за страните в Европа.

Не, не е фашизъм, капитализъм или комунизъм. Това е дигитален неофеодализъм и по жестокост ще надмине всички познати до тоя момент диктаторски форми на управление. Така няма да стане. Нямаме право да допуснем подобно развитие на събитията.

Зелени сертификатчета, ваксини, пандемии, джендъризми, зелени сделки, базов доход, въглеродни отпечатъци, климатични промени и прочие простотии са обикновени димки. Унищожаването на земеделието и животновъдството се оказа просто ограбване на свободата и независимостта на населението и това беше подготовка за случващото се в момента. Всичко, което правеше Бойко, сега усърдно бива продължавано от тоя смешен кабинет на напудрените мозъци с остра интелектуална недостатъчност.

В тоя ненормален комплот волно или неволно, съзнателно или несъзнателно участва цялата система от служители на държавна издръжка – политици, учители, лекари, администрация, полиция, военни.

Тия душици съвсем не схващат в каква мръсна игра са се забъркали
Политиците не разбират, че предателските закони, които гласуват по чуждо нареждане, ще осакатят живота на техните близки.

Лекарите не разбират, че техни роднини ще бъдат лекувани от други лекари по същия убийствен протокол, който прилагат над своите пациенти.

Учителите не разбират, че децата на техните роднини учат същите абсурдни, безполезни и противочовешки дисциплини, които те самите преподават на чужди деца.

Роднините на полицаите не разбират, че техните приятели и роднини ще бъдат бити от други полицаи.

Измислени синдикални организации съзнателно симулират някакви пародийни движения без никакъв смисъл.

Предателите не разбират, че извършвайки предателство към своите братя, всъщност предават сами себе си и цялото предателство ще им бъде възмездено хилядократно без право на замяна, защото предателството не подлежи на прошка.

Всички тия индивиди не си дават сметка, че те са първите, които ще бъдат сложени на дръвника от техните господари, най-вече защото с тяхна помощ може да бъде спрян планът за дигитален феодализъм, който се разгръща с пълна сила. Именно това е причината те да бъдат жертвани първи.

Така няма да стане. Друго трябва и историята го показва много ясно.

Автор: Димчо Димов

https://www.otizvora.com/2022/02/14549/svalyaneto-na-ogranicheniyata-chast-ot-plana/
Каквото има да стане ще стане. Такова нещо като абсолютна власт няма. Тези дигитализации ще се обърнат в нещо полезно и обичайно след време. Това, че на всички ни се иска да прескочим 6-7 години и да видим в какво се е обърнал света си е в реда на нещата. Вероятно така са се чувствали и хората през втората световна война.

Неактивен VITAN

  • Много Напреднал
  • *****
  • Публикации: 4 522
  • Невежеството ражда химери...
Re: Анти корона вирус
« Отговор #3291 -: Февруари 28, 2022, 12:45:41 pm »
"В свое съобщение до медиите от 1 декември 2021 г. СЗО съобщава, че „Световната здравна асамблея е постигнала съгласие за стартиране на процес за разработване на историческо глобално споразумение за превенция, готовност и реакция при пандемии“. Съгласието е постигнато сред всички 194 държави-членки, включително България. По предварителни данни на СЗО ще бъде създаден междуправителствен орган за преговори, който ще проведе първото си заседание най-късно до 1 март 2022 г. След това междуправителственият орган за преговори ще представи доклад за напредъка на 76-ата Световна здравна асамблея през 2023 г. с цел инструментът да бъде приет до 2024 г.

Подписването от страна на Република България на наднационални споразумения без провеждането на публично обсъждане и референдум преди това. Конвенция, споразумение или друг международен инструмент са правно обвързващи съгласно международното право.

ТОВА ЩЕ „РАЗВЪРЖЕ РЪЦЕТЕ“ НА ХОРА, НЯМАЩИ НИКАКВА ПРЕДСТАВА ОТ СТРАНАТА НИ И СЛУЧВАЩОТО СЕ У НАС, ДА ВЗЕМАТ РЕШЕНИЯ ЗА НАШЕТО НАСТОЯЩЕ, БЪДЕЩЕ И ТОВА НА ИДНИТЕ ПОКОЛЕНИЯ!"

https://thebulgariantimes.com/%d0%97%d0%b0%d0%bf%d0%bb%d0%b0%d1%85%d0%b0%d1%82%d0%b0-%d0%b5-%d1%80%d0%b5%d0%b0%d0%bb%d0%bd%d0%b0-%d1%81%d0%bf%d0%b0%d1%81%d0%b5%d0%bd%d0%b8%d0%b5%d1%82%d0%be-%d0%b5-%d0%b2-%d0%bd%d0%b0%d1%88%d0%b8/


Неактивен juliang

  • Заинтригуван
  • Много Напреднал
  • *
  • Публикации: 6 178
Re: Анти корона вирус
« Отговор #3292 -: Февруари 28, 2022, 01:44:29 pm »
Имам чувството че и във Фейсбук си комуникираме. Преди ден само писах под същия текст там...
А писах горе-долу следното: Имаш ли идея под колко междуправителствени (наднационални) споразумения е подписала България и продължава да подписва?

Неактивен EDM electronics

  • Global Moderator
  • Много Напреднал
  • *****
  • Публикации: 4 539
  • Z - Оркестър Вагнер
Re: Анти корона вирус
« Отговор #3293 -: Февруари 28, 2022, 01:56:49 pm »
Съвременният Менгеле, известния Бил Гейц - ДЕМОКРАТ, не е руснак или комунист, не е правил сталинистки изказвания - няма нищо общо със Сталин и Ленин, осакати завинаги умишлено с експериментите си половин милион деца и не му мигна окото, напротив радваше се.

Съгласно изследването за програмата по ваксиниране против полиомиелит в Индия, за 17 години в страната са били парализирани      491 000 деца. В същата 2017 година СЗО неохотно призна, че глобалният взрив на полиомиелит не е следствие от разпространението на болестта, а предимно от щама на ваксината. Това означава, че децата са загубили здравето си именно от ваксината на Гейтс. През 2017 година правителството на Индия отмени режима на ваксиниране на Гейтс и изгони неговите слуги от НКС, след което броят на случаите на паралич от полиомиелит рязко падна.


https://archivek-p.org/06/%D1%87%D1%83%D0%B4%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%89%D0%BD%D0%B8-%D0%BF%D0%BB%D0%B0%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%B3%D0%B5%D0%B9%D1%82%D1%81/

Неактивен MrDeath

  • Наблюдаващ
  • Публикации: 44
  • Пол: Мъж
Re: Анти корона вирус
« Отговор #3294 -: Февруари 28, 2022, 04:28:52 pm »
"От януари 2011 г. в Индия не е регистриран случай на полиомиелит. Така година по-късно през февруари 2012 г. Индия отпада от списъка на ендемичните страни. Ако в рамките на две години не бъде регистриран нов случай страната ще бъде обявена за свободна от заболяването."

Източник https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D0%BE%D0%BC%D0%B8%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D1%82

Откъде ги "копаете" Вашите данни? Разбирам, че wikipedia е "манипулативно капиталистическо творение", но все пак може да погледнете и други източници. Рядко чета тук, защото виждам голямата политическа пристрастност, а грубостта на постовете отблъсква, колкото и да е на обратното мнение опонента.

Не, не съм ковид ваксиниран. Имам си други начини за здравни грижи.

Неактивен svetlio760

  • Много Напреднал
  • *****
  • Публикации: 1 369
  • Пол: Мъж
  • винаги има начин
  • Скайп: svetlio760
Re: Анти корона вирус
« Отговор #3295 -: Март 01, 2022, 02:18:18 pm »
"От януари 2011 г. в Индия не е регистриран случай на полиомиелит. Така година по-късно през февруари 2012 г. Индия отпада от списъка на ендемичните страни. Ако в рамките на две години не бъде регистриран нов случай страната ще бъде обявена за свободна от заболяването."

Източник https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D0%BE%D0%BC%D0%B8%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D1%82

Откъде ги "копаете" Вашите данни? Разбирам, че wikipedia е "манипулативно капиталистическо творение", но все пак може да погледнете и други източници. Рядко чета тук, защото виждам голямата политическа пристрастност, а грубостта на постовете отблъсква, колкото и да е на обратното мнение опонента.

Не, не съм ковид ваксиниран. Имам си други начини за здравни грижи.
Те официалните данни нъле знайш?!

Неактивен VITAN

  • Много Напреднал
  • *****
  • Публикации: 4 522
  • Невежеството ражда химери...
Re: Анти корона вирус
« Отговор #3296 -: Март 08, 2022, 09:06:34 am »
Един от Кремълските идеолози:

"Кризис, связанный с военной операцией России на Украине, выполняет целый ряд функций, который выполняла пандемия. Но дело в том, что пандемию слили уже в конце прошлого года. Пандемия не выполнила своих задач. И в результате оказывается: а какие же средства остаются для создания нового мирового порядка? Война в Европе и голод – вот единственное, что еще остается для того, чтобы переформатировать мир. И одна из причин, как мне кажется, накручивания кризиса вокруг военной операции, связана не только с Россией, она связана с более широкими проблемами глобальными. Я думаю, что у определенной части мировой верхушки есть большой соблазн использовать этот кризис для того, чтобы решить целый ряд проблем, которые не решили пандемия и «зеленая» повестка."
Андрей Фурсов, историк, публицист

Неактивен Радико

  • Много Напреднал
  • *****
  • Публикации: 7 263
  • Пол: Мъж
  • Потребителя не съществува
    • http://martinov-radiko.blogspot.com/
  • Скайп: radiko1a
Re: Анти корона вирус
« Отговор #3297 -: Март 08, 2022, 06:46:41 pm »
Време е и тая тема да я сполети радостта на  оная другата.

Неактивен Михаил Кузмов

  • Специалист
  • Много Напреднал
  • ***
  • Публикации: 2 193
Re: Анти корона вирус
« Отговор #3298 -: Март 08, 2022, 09:06:42 pm »
Така е! Отново търсим място където да обвиняваме виновните. Ние сме невинни!

Неактивен VITAN

  • Много Напреднал
  • *****
  • Публикации: 4 522
  • Невежеството ражда химери...
Re: Анти корона вирус
« Отговор #3299 -: Март 16, 2022, 05:50:31 pm »
Ако някой мисли, че всичко вече е: край, размина се - нищо подобно!

Заплахата е реална, спасението е в нашите ръце (СИГНАЛ – БЪЛГАРИ, ПОДПИШЕТЕ СЕ ПРОТИВ ПЛАНДЕМИЧНОТО СПОРАЗУМЕНИЕ) ОБНОВЕНА С ВИДЕО

https://thebulgariantimes.com/%d0%97%d0%b0%d0%bf%d0%bb%d0%b0%d1%85%d0%b0%d1%82%d0%b0-%d0%b5-%d1%80%d0%b5%d0%b0%d0%bb%d0%bd%d0%b0-%d1%81%d0%bf%d0%b0%d1%81%d0%b5%d0%bd%d0%b8%d0%b5%d1%82%d0%be-%d0%b5-%d0%b2-%d0%bd%d0%b0%d1%88%d0%b8/