Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Анти корона вирус

<< < (567/721) > >>

EDM electronics:

--- Цитат на: juliang в Декември 23, 2021, 10:15:05 am ---
П.С. Ватенките почват да въвеждат задължителната ваксинация. Вкарват Спутник-а  във ваксинационния календар. Така че Лада-та върви в комплект с игла в г*за... :)

--- Край на цитат ---

Не веднъж съм казвал, че съм за задължителната ваксинация, но за определени хора.
Такива като тебе, Радико, plcsoft и т.н., трябва на демократичен европейско-американски синджир да ги вържат и закарат на дръвника на обождането, и наведнъж да им сложат всички бустарни дози.  ;D

plcsoft:

--- Цитат на: EDM electronics в Декември 23, 2021, 10:40:48 am ---Виждам, че прогерията ти е засегнала вече мозъка, не само тялото.  :D

--- Край на цитат ---

От годинките ще да е! Което е нормално...... :D

--- Цитат на: EDM electronics в Декември 23, 2021, 10:48:31 am ---Не веднъж съм казвал, че съм за задължителната ваксинация, но за определени хора.
Такива като тебе, Радико, plcsoft и т.н., трябва на демократичен европейско-американски синджир да ги вържат и закарат на дръвника на обождането, и наведнъж да им сложат всички бустарни дози.  ;D

--- Край на цитат ---

Не пожелавай злото на комшията, щото и при теб ще дойде!? Има такъв моабет!?  ;)

VITAN:
Ако го бях дал от Саня, някои щяха пак да завият на умряло.
Е, на, преведено на български. И да, 100% факт:

Продължаваме с либерал-глобалистката психиатрия. Отваряме интернет страницата на Белия дом в раздела „Прессъобщения“, за да видим какво ни пожелава празнично, предколедно и предновогодишно тази мила върховна инстанция на света:

„За невитаминизираните – очаквайте зима с тежки заболявания и смърт за вас, вашите семейства и болниците, които скоро може да затрупате.“

Хм, звучи си отвсякъде като заклинание на жреци от някоя сатанинска секта.

Некрофилските прессъобщения на Белия дом, в които на всички невитаминизирани, и техните семейства, се пожелава да умрат тази зима ( https://www.facebook.com/bobi123456/posts/4886543911408786) родиха съответните мили коледни картички.

Оригиналът е тук:

svetlio760:
В светлината на това... ;D

sbk1:
Проф. Ботев: Няма нужда от нова ваксина, епидемията изчезва до 2 месеца.

"Още няма потвърдени случаи на Омикрон у нас, но е много вероятно пробите, които ще бъдат изследвани, да докажат, че има. Ако последваме сценария в Англия, до един месец всички ще преболедуват този вариант. В Англия в момента 90 хил. души се заразяват на ден на фона на 90% ваксинираност на населението. Хубаво е, че този вариант преминава много леко", заяви хематологът проф. Чавдар Ботев в ефира на Bulgaria ON AIR.

https://www.dnes.bg/koronavirus/2021/12/23/prof-botev-niama-nujda-ot-nova-vaksina-epidemiiata-izchezva-do-2-meseca.514985

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия