Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
Анти корона вирус
dymelsoft:
Витане, честно казано, като прочетох това :
"Начинът или методът на производство на такива частици надхвърля технологичното ниво на земната човешка цивилизация, тъй като за тяхното производство са необходими репликаторни устройства, базирани на технология за създаване на материя от енергия с използване на контролирани честоти и хармоници. Такава технология е на разположение всред високо напреднали нечовешки раси, членове на Федерацията на Обединените Планети."
...и честно казано ми идва в повече. "Федерацията на Обединените Планети" якоооо. Филма от трагедия започна да се превръща в комедия с фентъзи елементи и псевдонаучни аргументи.
juliang:
--- Цитат на: EDM electronics в Декември 21, 2021, 03:00:22 pm ---juliang, целувай ръка на антиваксарите, защото те са причината все още графена да не ти шкури вените с всеки сърдечен такт. :)
https://www.youtube.com/v/RJ0tozw3EMI
Подготвил съм ви малко материалчета последоватателно по ваксинките на демокрацията, но да видим професор-хематолог juliang, какво ще ни каже по въпроса?
--- Край на цитат ---
Айде сега бегом в Гугле-то и напиши "red blood cells under microscope" да видиш как изглеждат в реалност такива картинки.
И ако дори и в ученическите си години си поглеждал в оптичен микроскоп, щеше да забележиш че обекта ВИНАГИ е по-тъмен от околната среда, просто защото оптичния микроскоп има подсветка отдолу (както и този на клипа).
Сега очаквам да ми кажеш как точно кръвните телца са по-светли, а фона е по-тъмен? Щото нали тук монтаж няма, обработка няма? :)
Нищо де, то не всеки е виждал как изглеждат обекти под микроскоп реално, така че простено ти е. Да не си някакъв лаборант че да знаеш как изглеждат обектите под микроскоп :)
--- Цитат на: VITAN в Декември 21, 2021, 05:22:53 pm ---Хулио, на амбразурата!
Най-подробният и детайлен анализ на в@k$инитe правен досега. Звучи като научна фантастика. Но помислете – днес живеем фантастиката от романите на фантасти като Оруел и Стругацки! СОVID ваксините: анализирани от Taygetan Lab – пълен доклад; Графен, нанотехнологии и трансхуманизъм
--- Край на цитат ---
Ти верно почна да ни зимаш за канарчета... изобщо четеш ли какво цитираш? :)
--- Цитат ---ПЪЛЕН ДОКЛАД – ГРАФЕН, НАНОТЕХНОЛОГИИ И ТРАНСХУМАНИЗЪМ
19 октомври 2021 г., космически кораб Толека, ниска околоземна орбита.
Лабораторен доклад за вещества, открити в флакони, маркирани като SARS CoV-2 ваксини от Pfizer, Moderna и AstraZeneca.
• Д-р Anéeka от Temmer.
• Д-р хирург Сенетре от Ерра.
• Д-р Дхор Каал’ел от Темер.
--- Край на цитат ---
Кажи си че и на теб ти нашепват неща от космически кораби в околоземна орбита, да няма недоразумения :)
VITAN:
@dymelsoft - майтапят се хората. Търсят съспенс. Между редовете би трябвало да се чете: тук играе технология на много високо ниво и нещата не се случват току-така. Ако прескочиш тъпото начало, нататък става четимо.
За Хулио - ти какво разбираш па от микроскопи?!
Dark-field microscopy
https://en.wikipedia.org/wiki/Dark-field_microscopy
Не съм си опреснявал знанията, но това трябва да е достатъчно. Стига някой да го прочете.
EDM electronics:
--- Цитат на: juliang в Декември 21, 2021, 06:22:36 pm ---1. Айде сега бегом в Гугле-то и напиши "red blood cells under microscope" да видиш как изглеждат в реалност такива картинки.
2. И, просто защото оптичния микроскоп има подсветка отдолу (както и този на клипа).
Сега очаквам да ми кажеш как точно кръвните телца са по-светли, а фона е по-тъмен? Щото нали тук монтаж няма, обработка няма? :)
3. Нищо де, то не всеки е виждал как изглеждат обекти под микроскоп реално, така че простено ти е. Да не си някакъв лаборант че да знаеш как изглеждат обектите под микроскоп :)
--- Край на цитат ---
1. Не разбирам от модели микроскопи, не съм професор по всичко, като теб. То и ти не си виждал микроскоп, знам обаче, че можеш да си служиш с Гугал. Няма такъв екземпляр, като теб, да чете закони, които не разбира, сама и само да се покаже във форума, като знаещ и като котка да не пада на гърба си.
2. Микроскопа, който се вижда на видеото е с камера. Камерата е с много по-широк спектър на видимост от човешкото око. Самият аз имам цифров микроскоп, но ти нямаш. Не мога да отговоря на твоите теории, каква трябва да бъде светлината от даден микроскоп, защото те са твърде различни.
3. Не знам защо ме сравняваш с лаборант, не съм се представял за такъв, просто показах едно видео.
Ако аз почна да задавам въпроси по твоята логика, срещу ваксините, то при тях никой не е правил микроскопско изследване и няма и да направи. Никой не ти казва какво съдържат и ти просто трябва да им се довериш, без да питаш за микроскопи. Значи на едните им оспорваш микроскопите, а на другите вярваш безрезервно и не приемаш никакви оборващи факти.
Още не мога да те разбера, що за човек си, да си ваксинираш детето, а себе си още не, страх те е. Не приемам извинения от рода, а ми то не било дете, щото бил пълнолетен. Това е едно пълнолетно дете, на което баща му е разрешил да се набоде с незнайна течност. Дано един ден не си скубеш косите, че ще ме търсиш да станеш член в моята партия - анти западна, анти колониална.
бай Теню:
Май си е истина
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия