Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
Анти корона вирус
juliang:
--- Цитат на: EDM electronics в Декември 14, 2021, 03:01:27 pm ---Колега, всичко това което си написал е вярно и съм съгласен. Освен това тия отделения за КОВИД трябва да имат огромно количество бутилки сгъстен въздух за обдишване /по1-2 на ден за човек!/, това е едно тътрене, зареждане и т.н. хамалогия.
--- Край на цитат ---
Кислород е, концентриран кислород. По време на пика преди месец Пирогов имаше нужда от 9 ТОНА течен кислород всеки ден.
--- Цитат на: EDM electronics в Декември 14, 2021, 03:01:27 pm ---Но я ми обясни нещо друго:
Защо нямаме хилекоптер, защо вече в 21 век уж трябваше да сме по-напред от 20 век, а е точно обратното?
--- Край на цитат ---
Защото плащаме 8% здравна осигуровка върху заплата от 800 лева. Защо здравната осигуровка е 8% и защо заплатата е 800 лева ... не ме питай. Не е за тая тема.
--- Цитат на: EDM electronics в Декември 14, 2021, 03:01:27 pm --- ...Преди комунизма ви пречеше, той и сега ви е виновен за управлението. Преди бяха затворени границите да не бягат, дойде "хубавото", "демокрацията", "икономическия растеж", ти си играеш на работа със Сименс, Филипс и пр. несъществени глезотии, а населението бяга зад граница и мре, намаля на 50% от преди, когато бяхте насила затворени. Тодор Живков ли ви е виновен пак? Пак някой му е виновен на некадърника, дето чака някой да го оправя, чака някой да му даде работа.
--- Край на цитат ---
Мен комунизма ми пречеше, но това не ме спря да работа в "репресивния апарат" година-две. Преглътнах си гордостта така да се каже. Не съм фанатик нито на оня, нито на тоя строй. Искрено - за мен този строй е по-удобен. Не казвам "хубав", не казвам "справедлив", просто "удобен".
--- Цитат на: EDM electronics в Декември 14, 2021, 03:01:27 pm ---Според мен калпав народ, калпава държава...
--- Край на цитат ---
Ми калпави сме - и аз, и ти... щото народа - това ме аз и ти, и Светльо, и Витан, и Радико...
--- Цитат на: Радико в Декември 14, 2021, 06:43:52 pm ---Я първо разгледай, поразцъкай малко този сайт, пък после може да поспориме дали наистина нямаме или някой не иска и пречи да имаме...
--- Край на цитат ---
Кой бе Радико, кой е тоя?
EDM electronics:
juliang, аз мисля, че не е чист кислород, защото той изгаря всичко.
Според мен е сгъстен въздух, защото в болниците имат компресорни станции, но вероятно го обогатяват с кислород, т.е. става над 21%.
При тежките случай /интубирането/ май там е почти чист кислород, затова и става увреждане на дроба от кислорода.
Казвам тези неща бе да съм сигурен, да не вземе сега някой да ми скочи :D, така мисля само.
Радико:
--- Цитат --- Кой бе Радико, кой е тоя?
--- Край на цитат ---
Един луд ентусиаст. Харчи си парите за лудата кауза да има спасителен медицински вертолет в България. Обаче всички политици се правят на ощипани, все едно не знаят за съществуването му. Защото няма какво да откраднат покрай него. Те така те. В бЪлгария има медицински вертолет. Но никой не иска да го използва въпреки, че могат да го използват напълно безплатно??????
Или може би точно за това.
svetlio760:
--- Цитат на: EDM electronics в Декември 14, 2021, 04:35:08 pm ---Има тука колеги, които само политиците са им виновни и ще ви кажа кои са те, сами да се разпознаят:
Тоз му бил виновен, оня бил, а той никога не е виновен. Какъвто народът, такива и управниците му. При калпав народ, няма как да има загрижени, всеотдайни и некорумпирани управници, било то социализъм или демокрация.
Ти същия, точно ти, дето се възмущаваш сега, погледни се в огледалото - то е форумът, то е твоята тетрадка - неграмотник, виж за толкова хиляди постове дето си начаткал, имаш ли едно съпротивление запоено тук. Нищо не си направил за толкова години, нищо не си дал от себе си, но имаш претенциите да получаваш и изискваш. Какъвто си във форума, такъв си и на работа и навсякъде, цялата ти работа е такава.
--- Край на цитат ---
Не се разпознавам, но превантивно да се защитя ако визираш мен. Българският народ е виновен за политиците, които си е сложил на главата и за да направя дългото ми писане кратко и ясно, потърсете клип на Пасков за да чуете в какво е виновен българският народ.
Само че, понеже съм християнин, та смятам, че българският народ не е виновен само в това, което Пасков посочва. Българите се лъжем и грабим преди всичко по между си и чак тогава ни граби държавата. Българските бракове са преди всичко непостоянен житейски урок отколкото нещо солидно вградено в моралните ни устои и за това чрез стратегията за детето плодовете от тези непостоянни бракове- децата- ни биват отнемани.
Българите сме умрели отвътре навън и за това ни убиват с евтаназията, точно отвътре навън. В България мъжкото начало е отстранено чрез феминизма и ние сме скопени и за това джендърията(педерастията), педофилията и смяната на половете, което е демонстрация на евнухизъм, дойде и тук. Представям си какво би било ако хората нямаха достъп до контрацептиви и възможност за аборти. Убиваме деца преди да се родят, за това Божият гняв ни убива по много начини един от които е принудителната евтаназия.
Понеже описаните от мен грехове се извършват и трупат Божи гняв глобално, за това и наказанието е глобално. Ние, българите, поне сме страдали през тези последни 30 години, та сме си понесли част от наказанието, за това тук евтаназията е по- малко принудителна.
Този текст го пиша най- вече за хората, които се чудят защо Бог допуска сатанистите да имат такава власт и да извършват този геноцид точно по този начин.
VITAN:
ИЗОБРЕТАТЕЛЯТ НА иРНК ВАКСИНАТА: ВАКСИНАТА ПРЕДИЗВИКВА КАРДИНАЛНИ ПРОМЕНИ В ИМУННАТА СИСТЕМА! ЩЕТИТЕ СА НЕОБРАТИМИ И НЕ МОГАТ ДА БЪДАТ ОТМЕНЕНИ! НЕ МОЖЕТЕ ДА ПОПРАВИТЕ ГЕНЕТИЧНО ЗАНУЛЕНАТА ИМУННА СИСТЕМА! /ВИДЕО!/
https://afera.bg/%d0%b8%d0%b7%d0%be%d0%b1%d1%80%d0%b5%d1%82%d0%b0%d1%82%d0%b5%d0%bb%d1%8f%d1%82-%d0%bd%d0%b0-%d0%b8%d1%80%d0%bd%d0%ba-%d0%b2%d0%b0%d0%ba%d1%81%d0%b8%d0%bd%d0%b0%d1%82%d0%b0-%d0%b2%d0%b0%d0%ba%d1%81/
Д-р Робърт Малоун е човекът, изобретил технологията иРНК, която лежи в основата на днешните така шумно рекламирани от либерал-глобалистите експериментални субстанции.
Вчера той направи изявление, свързано с новата мания на глобалистите да витаминизират и всички деца. Не очаквам сутрешните блокове на българските телевизии да му обърнат някакво внимание, затова тази нощ си поиграх да го субтитрирам.
Най-вероятно комсомолците на сектата – любимите им факт-чекъри, още днес ще се активизират и ще обявят изявлението за дезинформация, както направиха и с Нобеловия лауреат Люк Монтание миналата година. Но всеки си решава сам на кого да вярва – на лекаря, изобретил технологията и решил да предупреди, или на платените комсомолски активисти с неясно образование, но ясни господари.
В оригинал изявлението му може да бъде прочетено на неговата интернет страница по тази връзка:
https://malone.substack.com/p/before-you-inject-your-child?fbclid=IwAR3_xpC4dqjDw2OhsAJWSTqri8Y7zfIZkTg-F-4GjwwhTJVj_iT-GxOz5XU
ВИДЕО С ПРЕВОД МОЖЕТЕ ДА ГЛЕДАТЕ ТУК!:
https://www.facebook.com/bobi123456
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия