Автор Тема: Анти корона вирус  (Прочетена 547778 пъти)

Неактивен EDM electronics

  • Global Moderator
  • Много Напреднал
  • *****
  • Публикации: 4 539
  • Z - Оркестър Вагнер
Re: Анти корона вирус
« Отговор #2655 -: Декември 09, 2021, 10:39:53 am »
VITAN, изгледах ти видеото и не съжалявам. Хем ми се вижда невероятно, хем не. Само се чудя, дали фотото на Юлият в което бодат с ваксина шефа на Файзер е истина, или това видео? Кое от двете да приемем за истина, кой е по-силният аргумент?

Чип с размерите на нано частица. Спойки??????? - това е вече прекалено. Литография при тия размери.

Има една холандска фирма, на малко хора известна ASML. Именно холандците, а не американците държат върховото ноу-хау при производството на чипове /световен монополист/ и то е достигнало размери от няколко нано метра /зная за 5-7/, а размерът на атомите е 2 н.м. С тия размери благодарение на газово импулсни оловно-съчмени лазери, се постига ултравиолетова монохромна светлина в област близка до абсолютната тъмнина, се произвеждат съвременните чипове.

Та макар и във видеото да изглежда, като монтаж, не е невъзможно да се направи чип с нано размери. Друг е въпросът кое ще го захранва и какво ще прави, предава ли или нещо друго, примерно да излъчва импулси, които да управляват нервната система, която е известно работи с напрежение от порядъка на ниския волтаж.

Сигурен съм, че Бай Теньо не ги е чувал тия работи. Той разбира само от ротовертери и гравитационни СЕ-генератори, от 10 г. насам ни убеждава в това и успя, поне мен лично.  ;) :D

Неактивен VITAN

  • Много Напреднал
  • *****
  • Публикации: 4 522
  • Невежеството ражда химери...
Re: Анти корона вирус
« Отговор #2656 -: Декември 09, 2021, 11:37:54 am »
Това вероятно е RFID - него го захранва излъчваното поле. И никак не му трябва много външна/околна енергия. Никак, от думата съвсем.

Неактивен juliang

  • Заинтригуван
  • Много Напреднал
  • *
  • Публикации: 6 178
Re: Анти корона вирус
« Отговор #2657 -: Декември 09, 2021, 12:11:22 pm »
Това вероятно е RFID - него го захранва излъчваното поле. И никак не му трябва много външна/околна енергия. Никак, от думата съвсем.
За да получиш смислена мощност в РФИД-то ти трябва антена със съответния размер. Не е проблем да направиш чипа, проблема е да го захраниш, да го стабилизраш. И освен да приемаш, ще ти трябва и антена да излъчваш. Ако пък искаш една и съща антена за захранване и за излъчване, тя може да се ползва в различни времеви интервали. Т.е. трябва да имаш някаква емкост в която да съхраниш енергията необходима за излъчването.
... твърдеше от Интернет да се образоваш било по-висша школа ...
Не ми приписвай думи които не съм казвал. Винаги съм твърдял, че завършването на висшето образовани е само началото на професионалното такова. Като ми дойде един с още миришеща на мастило диплома и един без диплома но с 5 години стаж винаги бих предпочел тоя със стажа. Това съм твърдял винаги и продължавам да го твърдя.
... а в същото време ни се похвали, че пратил сина си във ВУЗ. Браво, няма лошо, всеки нормален човек иска детето му да стене нещо повече от него и да живее по-добър живот, но забравяш какви си ги говорил и много си противоречиш.
Изобщо не очаквам сина ми да получи знания и умения във ВУЗ-а. Ето как се учи занаят при мен (това е сина ми):


... Та той нито е бил държавник, нито е участвал във властта по какъвто и да било начин, просто е един Робин Худ, който иска да пребори колониалната вятърна мелница в което аз се съмнявам, но го уважавам за амбициите и усилията.

Не е бил не щото не желае, а щото не може:

Цитат
Политическа кариера
Местни избори през 2015 г.
На местните избори през 2015 г. е независим кандидат за кмет на община Димитровград, подкрепен от политическа партия „Атака“.[3][4]

Тогава получава 1,55%.[5]

Президентски избори през 2016 г.
На президентските избори през 2016 г. е кандидат за президент на България, издигнат от инициативен комитет.[1]

На първия тур на президентските избори, проведен на 06.11.2016 кандидат-президентската двойка Пламен Пасков – Светозар Съев получават 10 103 действителни гласа или 0.26 % от подадените гласове.

Парламентарни избори през 2017 г.
На парламентарните избори през 2017 г. е кандидат за народен представител от политическа партия „Възраждане“. Водач на листите в 27 МИР Стара Загора и 29 МИР Хасково.[6] Не успява да стане депутат.

Неактивен krasias

  • Специалист
  • Много Напреднал
  • ***
  • Публикации: 1 238
Re: Анти корона вирус
« Отговор #2658 -: Декември 09, 2021, 12:15:29 pm »
Причината за това което се случва в момента е смесването на политическите обществени практики и медицината и науката. Проблема е че на днешно време политиците се взеха на сериозно и решиха да определят дори сроковете за бустерните дози. Най големият проблем обаче идва от това че политиците решиха на своя глава да приложат своите методи за популяризиране на ваксината които са в крайно противоречие с научната и медицинска практика. Още в самото начало на създаването на тези ваксини и започването на масовата ваксинация ясно беше указано че ваксинираният веднага след ваксинацията не е защитен и трябва много да се пази, аз бих казал че прясно ваксинираните трябва да бъдат поставяни задължително под карантина поне три седмици и то за тяхно добро. Това се налага защото инжектирания шипов белтък направо отваря вратите на прясно ваксинирания за истинския вирус и той много по лесно може да се зарази с последващо много тежко протичане на болестта. Но политиците решиха друго, кой ще иска да се ваксинира с последваща карантина и направиха най голямата глупост на този свят, ваксинират те и веднага ти дават зелен сертификат да можеш да се разхождаш навсякъде. Но всичко е измислено доста добре, ако се срещнеш с вируса и се разболееш и попаднеш в болница ти не си ваксиниран въпреки че си с поставена ваксина, щото нямаш завършен ваксинационен цикъл. Сигурен съм че в болниците е пълно с такива "неваксинирани", обаче с по една ваксина поставена, и политиците широко тръбят навсякъде че в болниците са само неваксинирани. Та искам да кажа на хората които са решили да се ваксинират, пазете се хора, не слушайте политиците, самоизолирайте се сами не бързайте да ползвате зеления сертификат и дано нямате други странични ефекти от ваксината.

Неактивен VITAN

  • Много Напреднал
  • *****
  • Публикации: 4 522
  • Невежеството ражда химери...
Re: Анти корона вирус
« Отговор #2659 -: Декември 09, 2021, 12:29:56 pm »
Хулио, нямай грижи. Това не ти е да правиш чанта с антени, за да крадеш в градският транспорт от банковите безконтактни карти по 49 кинта. А и казахме, че графена не е електрически неутрален. Чете се отблизо, ако трябва с доста енергия и ултрачувствителни приемници. Технически напълно възможно. Ако искат да го направят - не е китайско писмо.

Неактивен EDM electronics

  • Global Moderator
  • Много Напреднал
  • *****
  • Публикации: 4 539
  • Z - Оркестър Вагнер
Re: Анти корона вирус
« Отговор #2660 -: Декември 09, 2021, 12:43:08 pm »
Оставете тия РФИД, това са електромагнитни източници. Има технологии отдавна на събиране на статичното електричество от тялото от кондензатори. Освен това човешката нервна система работи с електричество, което сам организма създава. Само гадая, но не е невъзможно на база това да създадеш захранващ източник за няколко нанометрични транзистора, които ще излъчват импулси, примерно да водят до бавно разрушаване на някой орган, също като заложените презети в новите автомобили, като минат километрите на гаранция и двигателя влиза в саморазрушителен режим след определени обороти, подобно на дизел гейт за залъгване на газ-анализаторите.

Организма сам дава ток на нано схемата, а тя периодически излъчва импулс. Ся ще каже някой измишльотини. Отдавна в САЩ присаждат чипове в главата на хора, които имат разрушителна хипертония. Генератор подава импулси на нервната система, вместо мозъка и кара сърцето да намаля налягането и пулса, щото мозъка не може. Доколкото ми е известно този чип се захранва по описания от мен начин.

Само за сведение: в съвремените микроконтролери има милиони транзистори и в спящ режим те консумират части от микроампера, а като става въпрос за няколко танзистора, не мога да посоча мярна единица за ниска консумация, щото и пикото е огромно.

Неактивен EDM electronics

  • Global Moderator
  • Много Напреднал
  • *****
  • Публикации: 4 539
  • Z - Оркестър Вагнер
Re: Анти корона вирус
« Отговор #2661 -: Декември 09, 2021, 01:21:50 pm »
Пасков....
Не е бил не щото не желае, а щото не може:


Хайде по същите точки дето си дал, характеризирай себе си. Ти можеш ли?
Пасков не че не може, защото има повече от нужните качества, а НЕ Е УСПЯЛ, защото няма нужния брой избиратели, поради простата причина, че зомбивизорите са възпитали такива като теб. И понеже си по фактите, преди България 10 мил., сега реално под 5 мил. Не е нужно да изпадаме в подробности колко е хубав живота у нас и какви са причините. За теб, като специалист по много неща, умен, разбираш от вируси, знаеш повече от ВУЗ-овец явно живота е добър, обаждаш ни се от чужбина и Михаил Кузмов ти гали ушите с Джул  ;D, кани те на питие директно в чужбина, като аристократи, караш БМВ, но има хора като мен - скромни, със скромни възможности, карат още Ладите и я карат на заплатица от 630-700 лв., затова е такава статистиката. Такива хора не успяха да създадат семейства, а тези които създадоха, се разпаднаха. Боли го уя демократа, че населението намалявало.

Та Пасков иска да промени именно тази тенденция, а тя не е комунизъм според изкривените ти представи, това му е идеята. Казвам го, щото съм сигурен, че го свързваш само и с конспирациите му за вируса - конския доктор. Лошо ли е един човек, българин, които има някакви политически идеи, да ги споделя публично и естествено за да ги осъществи, нали трябва да се сдобие с нужната власт. Без власт идеята му за застрашителната популация е неосъществима. Идеята му най-вече е да върне суверинитета на държавата, за да тръгне икономиката, да не се налага българите да емигрират. Ама сития на гладния не вярва. Я да те опъна да бачкаш в някой завод за 1 000 лв., да те видя дали ще си толкова курнас, ама си се спотаил в ТЕЦ-а. Я иди в Англия да береш ягоди с менгяните, да те питам колко е хубав живота там, да не мислиш, че ще те вземат за главен инженер на техния ТЕЦ.

Сега, ама Пасков много плюел американците и затова не му дават публична изява по централните медии, щото нали, има свобода на словото - демокрация. Че то това е най-доброто му качество.

Неактивен juliang

  • Заинтригуван
  • Много Напреднал
  • *
  • Публикации: 6 178
Re: Анти корона вирус
« Отговор #2662 -: Декември 09, 2021, 01:56:38 pm »
Хайде по същите точки дето си дал, характеризирай себе си. Ти можеш ли?
Пасков не че не може, защото има повече от нужните качества, а НЕ Е УСПЯЛ, защото няма нужния брой избиратели, поради простата причина, че зомбивизорите са възпитали такива като теб.
Пасков не може да е политик. И хората го разбират. Политика не може да те кара да мислиш така както на него му е изгодно. А Пасков прави точно това - казва ти какво да мислиш, и не оставя никакви алтернативи. Не случайно го сравних със Слави Трифонов - той е същия.
И за да няма неразбрали - аз харесвам Слави Трифонов като музикален изпълнител. Но не и като политик, и още по-малко като човек.
За съжаление не мога да харесам нищо от това, което предлага Пасков. Вероятно ако бяха животновъд щях да кажа, че е добър специалист по конски болести. Но нямам преки впечатления. От тези впечатления които имам - не ми харесва. И явно не съм единствения.

... За теб, като специалист по много неща, умен, разбираш от вируси, знаеш повече от ВУЗ-овец явно живота е добър, обаждаш ни се от чужбина и Михаил Кузмов ти гали ушите с Джул  ;D, кани те на питие директно в чужбина, като аристократи, караш БМВ, но има хора като мен - скромни, със скромни възможности, карат още Ладите и я карат на заплатица от 630-700 лв., затова е такава статистиката. Такива хора не успяха да създадат семейства, а тези които създадоха, се разпаднаха.
Останал си с много грешно положение относно финансовото ми състояние. Да, с разумно харчене мога да си позволя да ходя в чужбина, да карам БМВ (на 25 години). Дори и с разходите за живот в София.

Та Пасков иска да промени именно тази тенденция, а тя не е комунизъм според изкривените ти представи, това му е идеята. Казвам го, щото съм сигурен, че го свързваш само и с конспирациите му за вируса - конския доктор. Лошо ли е един човек, българин, които има някакви политически идеи, да ги споделя публично и естествено за да ги осъществи, нали трябва да се сдобие с нужната власт. Без власт идеята му за застрашителната популация е неосъществима. Идеята му най-вече е да върне суверинитета на държавата, за да тръгне икономиката, да не се налага българите да емигрират. Ама сития на гладния не вярва. Я да те опъна да бачкаш в някой завод за 1 000 лв., да те видя дали ще си толкова курнас, ама си се спотаил в ТЕЦ-а. Я иди в Англия да береш ягоди с менгяните, да те питам колко е хубав живота там, да не мислиш, че ще те вземат за главен инженер на техния ТЕЦ.
Заплатата ми е по-малко от 1 000 лева. И за мен е лошо когато конския доктор почне да ми се изявява като специалист по коронавируса, и да почва да се пробва в политиката. Аз нито се напъвам да лекувам коне, нито се напъвам да влизам в политиката. Още по-малко пък да се изявявам като последна инстанция.
За суверенитета - какво имаме за да имаме суверенитет? Можем да сме суверенни точно колкото Албания или Беларус. Едните са суверенни но бедни, другите са колония на големия брат. Идеята че можем да имаме армия, която да се противопостави на Турската, руската или американската е абсолютно безумна фикция. Нямаме ресурса да въоръжим и поддържаме такава армия. Ако някой ти каже че е възможно - лъже те.

Сега, ама Пасков много плюел американците и затова не му дават публична изява по централните медии, щото нали, има свобода на словото - демокрация. Че то това е най-доброто му качество.
Проблема е че ги плюе неаргументирано. Или няма никакви аргументи, или тези които предоставя са откровено заблуждаващи.

Неактивен juliang

  • Заинтригуван
  • Много Напреднал
  • *
  • Публикации: 6 178
Re: Анти корона вирус
« Отговор #2663 -: Декември 09, 2021, 02:14:46 pm »
Хулио, нямай грижи. Това не ти е да правиш чанта с антени, за да крадеш в градският транспорт от банковите безконтактни карти по 49 кинта. А и казахме, че графена не е електрически неутрален. Чете се отблизо, ако трябва с доста енергия и ултрачувствителни приемници. Технически напълно възможно. Ако искат да го направят - не е китайско писмо.
И к'во от това? Що да те четат теб, катоти сам чрез мобилния си телефон разправяш на Гугъл къде си, с кой се срещаш, с кой си пишеш, какво харесваш, какво си купуваш... Същото е с дебитната ти карта - нея е много по-лесно да я прочетеш.
Да, бих могъл да приема че е възможно да се имплантира някаква елементарна електроника в кръвта. И? Сещаш се че само да писука "Аз съм номер 534187" няма никакъв смисъл. Тази електроника трябва да почне да взаимодейства с организма ти. Да се връзва към неврони. Да подава сигнали, и то такива че да не почнеш да припадаш по улицата или да чуваш гласове. Това означава интерфейс, изпълнителни механизми. Да не говрим че все още нямаме никаква представа какви импулси да подаваме, че да накараме мозъка да изгради някаква мисъл против волята на притежателя, или да извърши дори и някакво просто действие.
За какво им е да те чипират, като сега съвсем открито ти искат зелен сертификат?

Неактивен VITAN

  • Много Напреднал
  • *****
  • Публикации: 4 522
  • Невежеството ражда химери...
Re: Анти корона вирус
« Отговор #2664 -: Декември 09, 2021, 03:00:20 pm »
За какво им е да те чипират, като сега съвсем открито ти искат зелен сертификат?
Представи си, имам идея за какво го правят. Но не си губи времето, нито моето. От мен имаш това:

Неактивен VITAN

  • Много Напреднал
  • *****
  • Публикации: 4 522
  • Невежеството ражда химери...
Re: Анти корона вирус
« Отговор #2665 -: Декември 09, 2021, 03:02:11 pm »
Патент на Moderna разкрива наносензор, генно премахване и други ужасни неща в био-оръжието!

https://www.bitchute.com/video/YvZBqHHm5x1Y/

Бомба: Стю Питърс: Интервю с Керън Кингстън

https://www.bitchute.com/video/58IJmRlLltJF/

Неактивен EDM electronics

  • Global Moderator
  • Много Напреднал
  • *****
  • Публикации: 4 539
  • Z - Оркестър Вагнер
Re: Анти корона вирус
« Отговор #2666 -: Декември 09, 2021, 04:44:50 pm »
НАНО БРЪСНАРСКИ НОЖЧЕТА

"Графен оксидната структура е най-острата структура на света".
Размерите на нано частиците от графен и оксид  представляват шестостен от единични атоми с площ от 50 нМ и дебелина 0,1 нМ. Т.е. съотношението на двете равнини е 500 пъти. Частиците са химически неактивни. Те представляват нано бръснарски ножчета. Режат бавно и сигурно епитела на кръвоносните съдове. Затова на инжектираните са забелязват вътрешни кръвоизливи. Бавно и сигурно нарязване на кръвоносната система.....

Австрийски химик със защитена дисертация специално по графен-оксида! Участвал е в разработките на много графенови технологи, говори си на ти с графена.

https://www.bitchute.com/video/tqRlITJ1siAB/

"Аз имам дисертация на темата графенов-оксид и знам какво говоря. Работил съм за най-големите производители на активен въглерод"  :D - ето го бе, нали викате нямало специалисти по графен - има, има, не е като да няма...

Вероятно нашият форумен, знаете кой  ;) "графенов спациалист" от ТЕЦ-София  :D, едва ли ще се съгласи с него, той разбира повече от тоя химик. Ще го обясни предполагам, че тия частици лесно се изсират.  :D

Според мен, който има дебели стени на кръвоносните тръби има повече време, тия с тънките - бързо ще се нарежат и почва да тече кръв отвсякъде. Аз така го разбирам тоя процес.

« Последна редакция: Декември 09, 2021, 06:04:05 pm от EDM electronics »

Неактивен Михаил Кузмов

  • Специалист
  • Много Напреднал
  • ***
  • Публикации: 2 193
Re: Анти корона вирус
« Отговор #2667 -: Декември 09, 2021, 05:29:07 pm »
Да речем че е така! Въпрос? Има ли абсолютни доказателства че ваксините съдържат графен? Има ли абсолютни доказателства че графен се държи именно така и че ще свърши именно тази работа?

Неактивен EDM electronics

  • Global Moderator
  • Много Напреднал
  • *****
  • Публикации: 4 539
  • Z - Оркестър Вагнер
Re: Анти корона вирус
« Отговор #2668 -: Декември 09, 2021, 06:09:02 pm »
Абсолютни какво разбираш под това?
Търсиш официални данни, съобщени по официалните медии вероятно?
Ами ако е истина, сам си отговори, дали някога ще се случи.

Но ти си постъпил правилно за себе си. Всичко това може да е вярно, но може и да не е. Съмнения обаче има, това е видно от реакцията на всички ви, най-много от действията на твоя Джул - той не иска да се ваксинира.  :D

Лично аз считам, че ваксинацията е рисков избор на този етап и е оправдан само за онези хора, които са рисков фактор или се съмняват, дали ще оцелеят при едно заразяване, защото вирус има и то много опасен.

Дано съмненията ни се окажат грешни, защото иначе ще говорим за масово убийство и престъпление срещу човечеството, за израждане на западната демокрация във фашизъм и шовинизъм.

Неактивен VITAN

  • Много Напреднал
  • *****
  • Публикации: 4 522
  • Невежеството ражда химери...
Re: Анти корона вирус
« Отговор #2669 -: Декември 09, 2021, 06:25:29 pm »
Има ли абсолютни доказателства че ваксините съдържат графен?
Деде, слушаш телевизора, а не слушаш какво "ти пей радиото" тъдява. Хората ти казаха: месеци време, експерти,
едно 100 000$ и ултраскъпа апаратура = всичко ще ти е абсолютно.

Има ли абсолютни доказателства че графен се държи именно така и че ще свърши именно тази работа?
- Има абсолютни доказателства, че вирусите умират от алкохол.
- Абсолютни доказателства, че не трябва да се вярва на фейкови новини, на комунисти, на руснаци и всичко противно на демокрацията + евроатлантическите ценности!
- "Комунизма си отива, спете спокойно деца..." (Васко Кръпката)