Автор Тема: Анти корона вирус  (Прочетена 546662 пъти)

GMG

  • Гост
Re: Анти корона вирус
« Отговор #1785 -: Август 27, 2021, 03:58:44 pm »
   Ksurnev, това ли е книжката?

Неактивен juliang

  • Заинтригуван
  • Много Напреднал
  • *
  • Публикации: 6 178
Re: Анти корона вирус
« Отговор #1786 -: Август 27, 2021, 04:03:37 pm »
Ами склонен съм да вярвам, че може. Важното е да се следва плана за въвеждане на контрол и доброволно отказване от елементарни права и свободи на човека (стадото). За себе си от чисто любопиство, съм поискал технологичната инструкция, чрез която нашите лаборатории индентифицират-разпознават делта варианта. Т.е. как и какво се търси в биологичните проби за да се докаже наличието на делта варианта на въпросния ковид? Изобщо на базата на какво и с какво калибрират своите уреди в тези лаборатории за да откриват съответния вариант? За сега нещо не получавам отговор, въпреки личните ми контакти с лекари-лаборанти.

Въпроса е доста интересен, и е по тематиката на форума.
Ако погледнем от тази гледна точка, то по света няма да има нито един уред, измерващ каквото и да било. Защо не разгледаме вероятността някой да е проникнал в хранилището в Гринуич (май че) и да е отрязал с ножовка 2 см от еталона на метъра? Или да са пробили дупка в еталона за килограм и да са наляли нещо друго, дето да е изменило теглото му?
Сещаш се че в един момент при всякакво измераване трябва да разчиташ на "добра воля" на някой друг, от който взимаш данните. Кой ти гарантира че лакмусовата хартия мери киселинност и основи правилно? Ами спиртометъра дет го пускаш у рИкията - защо му вярваш? За топломерите, електромерите и водомерите, по които плащаме сметките си няма да отварям дума - който и да попиташ, ще каже че тия уреди умишлено мерят грешно :)

Та и ти сега - питаш един лаборант как точно извършва процедурата по детекция на вируса...  Отговора ще бъде "сипвам в една епруветка 3 капки от едно шишенце дет са ми го дали, и ако се оцвети в пембяно - има вирус".

С'я ако се намери някой де е прифанал ковид-а и му стиска да наруши карантината - аз съм готов да платя примерно 10 теста в 10 различни лаборатории. Ако трябва ще мина веднага след него във същите лаборатории да си направя и аз тест. Ако 9 от 10 негови теста са положителни, а 9 от 10 мои теста са отрицателни - мисля че тезата че тестовете са фалшиви ще бъде развенчана. Проблема ще е какво ще правя аз с тоя 1 положителен тест... щото на всички им е ясно че тестовете нямат 100% сигурност, и най-вероятно един на 10 или на 20, или на 50 ще даде фалшиво положителен или фалшиво отрицателен резултат... :)

Неактивен plcsoft

  • Стабилен
  • ****
  • Публикации: 536
Re: Анти корона вирус
« Отговор #1787 -: Август 27, 2021, 04:16:13 pm »
Може ли в световен мащаб да има такава заблуда?

 Да се смееш ли, да псуваш ли!?  :(


Неактивен dymelsoft

  • Administrator
  • Стабилен
  • *****
  • Публикации: 622
  • специалист, не носи на пиене
Re: Анти корона вирус
« Отговор #1788 -: Август 27, 2021, 06:06:09 pm »
juliang-е забавен си.  :D

За твое сведение всеки който има желание, може да се запознае с еталоните на мерните единици и техния исторически и съвременен произход. За химията да не говорим. Аналогиите, които правиш обаче са напълно погрешни. В медицината материалите с които се правят изследвания се произвеждат от конкретни фармацефтични компании, които са патентовали тези продукти и никога няма да се разбере какво точно се съдържа в тях или когато се разбере няма да има значение. Например за тест на наличие на антитела се ползват по описание фрагменти от "шипчестия протеин" на ковида и се прави посявка в кръв на човек преболедувал ковида и се наблюдават количеството "антитела" които атакуват въпросния протеин. Задавам прост въпрос. Как със сигурност обикновен човек може да получи достъп до информация, въпросния лабораторен материал дали действително съдържа фрагменти от реален ковид19 вирус и съответно дали антителата в кръвта на "преболедувалия" всъщност не са от добре известния грип тип А или Б или обикновен корона вирус някой от седемте причиняващи настинка. Просто въпроси ....

П.П. И понеже обичаш фактите ето ти един личен от мен. Преболедувах ноември месец 2020 тежко вирусна пневмония-двустранна, определена от всички лекари като типична причинена от ковид19. През какво съм минал само аз си знам. Още се възстановявам от това. На 7-мия ден от моето боледуване си направих PCR тест и резултата беше отрицателен, на 12-тия ден още един и той отрицателен, а аз не знаех къде се намирам. Не можеха да ме приемат в болница защото съм с отрицателен тест. За капак и моето GP се разболя тежко от същото, при него два отрицателни и един положителен. Жената също го изкара, ама на крак с грижи покрай мен. Баща ми също и той с пневмония. Всички по едно и същото време. И да не забравя загубата на обоняние при всички. Хайде сега ми кажи до тук четири PCR теста отрицателни и само един положителен. В същото време съседа малко по надолу три положителни PCR теста стоя в къщи като затворник повече от месец без никакви симптоми в абсолютно здраве и накрая изведнъж хоп отрицателен PCR тест и готово здрав си вече. Е няма такава простотия наистина. В заключение съм сигурен, че много хора могат да разкажат подобна на моята история и какво? Въпросите си висят.

Неактивен tobo1

  • Стабилен
  • ****
  • Публикации: 585
Re: Анти корона вирус
« Отговор #1789 -: Август 27, 2021, 06:11:56 pm »
GMG - намери и другите книги от същия автор. 2 или 3 са поне.

Неактивен Ksurnev

  • Експериментатор
  • Много Напреднал
  • ***
  • Публикации: 1 376
  • Пол: Мъж
  • Ужасно саркастичен
Re: Анти корона вирус
« Отговор #1790 -: Август 27, 2021, 08:23:33 pm »
GMG
Това е книгата, а са 4 книги: Световната конспирация, Маските на величията, и Новият ред. Има още една издадена е 97г. но не е в библиотеката на конгреса, казва се Светът под микроскоп. Още една има в съавторство с Божидар Палюшев (Физика на бога е на Палюшев), който я дописва след смъртта на  Николай Николов.
Когато стигнеш до многото идеи (Прот.5), трябва да четеш и между редовете, там е днешното състояние на нещата.

П.П. Ха, четат ни и през Байду!!!

Неактивен Радико

  • Много Напреднал
  • *****
  • Публикации: 7 263
  • Пол: Мъж
  • Потребителя не съществува
    • http://martinov-radiko.blogspot.com/
  • Скайп: radiko1a
Re: Анти корона вирус
« Отговор #1791 -: Август 27, 2021, 09:02:31 pm »
Ако приемем че има план, кой тогава го е създал, и как така това се приема в световен мащаб? Някак си ми звучи конспиративно! Трудно ми е да възприема че това може да стане със съгласието на правителства и опозиции на всички държави!
Трудно е, и не заради друго а заради постоянната дежурна кампания по дискредитиране на всички които споменават думата конспирация. Това обаче е друга тема. Все пак имай в предвид, че човека който пръв е алармирал за съществуването на "световна конспирация"  не може да бъде наречен нито глупав нито луд. Нито оък неуспешен, комплексиран, какъвто се сетиш епитет използван за дискредитиране на конспираторите за него е неприемлив. Ако не си се сетил още, иде реч за Хенри Форд. Основателя на концерна "FORD"  Това което се случва ололо този "Ковид" напълно пасва на това което е твърдял Форд за световната конспирация. За повече трябва друга тема.

Неактивен juliang

  • Заинтригуван
  • Много Напреднал
  • *
  • Публикации: 6 178
Re: Анти корона вирус
« Отговор #1792 -: Август 28, 2021, 12:01:17 am »
juliang-е забавен си.  :D
...
Как със сигурност обикновен човек може да получи достъп до информация, въпросния лабораторен материал дали действително съдържа фрагменти от реален ковид19 вирус и съответно дали антителата в кръвта на "преболедувалия" всъщност не са от добре известния грип тип А или Б или обикновен корона вирус някой от седемте причиняващи настинка. Просто въпроси ....
Е аз какво казвам? Ти скачаш за това че ковида може ид а не е ковид, щото не може шв домашни условия да провериш дали теста показва вярно.
На практика кое можеш да провериш в домашни условия? Дали бензина който ти наливат е 95 октана можеш ли? Ракията дали е 40 градуса можеш ли? Аре, това са битовизми...
Имаш ли идя какво има във водата която пиеш от чешмата? Сигурен ли си че няма уран или кадмий? Щото едни хора бяха сигурни, докато не се дигна патардията и почнаха да им карат вода с водоноски... ако я нямаше патардията още щяха да я пият в блажено неведение... Или може би и това беше заговор?
На кой вярваш че въздуха който дишаш не съдръжа наднормени нива прахови частици, или олово, или каквото се сетиш от вредната част на Менделеевата таблица? На кой вярваш че радиационния фон е в нормите? Или си бил прекалено малък, когато от телевизора ни обясняваха че радиацията от Чернобил изобщо не се сипе над главите ни...

Не, трябва да се рови във Ковид-а ... там има нещо гнило ... хората мрат от нещо друго, вирус няма... тестовете всички са грешни, на докторите се плаща да пишат умрелите от нещо друго че са ковидни, ваксините са най-малкото безполезни, а като нищо ни вкарват графенов окис, или нано-интерфейси с които ще ни управляват през 5 джи-то... А,да ... да не забравяме и следите от самолетите... Абсолютно сигурно е че Байдън, Путин, Си Дзипин, Меркел, Макрон, Раул Кастро и още десетки правителствени и държавни ръководители дет не могат да се гледат се срещат тайно, и кроят планове как да загробят определен процент от населението на собствените си държави...

Как, кажи ми как изобщо живееш без да имаш дотсъп до всичките тия информационни масиви, с които десетки учреждения следят (или би трябвало да следят) околната среда? Защо точно Ковид-а набедихте?

И аз да ти разкзвам нещо от моята практика. Пускаме голяма промишлена инсталция с горелки на природен газ. Добре оборудвана с измервателни уреди. Има разходомер, който отчита колко газ горим. Има и топломер, който показва колко енергия сме вкарали във водата, която загряваме чрез това горене. Знаем и температурата на изхоящите димни газове, тоест колко енергия сме изхвърлили неоползотворена.

И накря като теглиш чертата... сметката не излиза. Ама не излиза не с 1-2%, а с 10% и нагоре... А обемите са огромни, парите за газ са огромни, и ... в края на краищата това са природни закони - енергията не може да изчезне, нали така? :)

Да ти казвам ли къде е проблема, или сам ще се сетиш? И да ти казвам ли че на практика няма как да докажеш къде е проблема и кой ни клати като магистрална проститутка? Щото единствената сертифицирана лаборатория в БГ която може да извърши това изследване се намира в предприятието, което ти продава горивото...

А ти за един Ковид се впрягаш...

@Радико, да препрочетеш "Парадоксите на конспирацията" ли...
« Последна редакция: Август 28, 2021, 12:16:24 am от juliang »

GMG

  • Гост
Re: Анти корона вирус
« Отговор #1793 -: Август 28, 2021, 02:23:16 pm »
   tobo1, седем са били, намерих още три.

 А има нещо и за juliang.  ;)

Неактивен juliang

  • Заинтригуван
  • Много Напреднал
  • *
  • Публикации: 6 178
Re: Анти корона вирус
« Отговор #1794 -: Август 28, 2021, 03:41:09 pm »
ГМГ, хубаво е когато се заровиш в книги, писани в предишни времена, и виждаш как "предсказанията" на "умниците" пет пари не струват... Само въведението прелистих набързо...
Цитат
През последните 75 години спиралата на световната история начерта пълен кръг и отново е налице избухване на войната на Балканите.

И к'во се случи? Къде е Третата световна война, която по подобие на Първата и Втората започнаха от Балканите? Пълния кръг нещо не успя да се затвори... системата не успя да зацикли...

Цитат
САЩ, за които всички мислят, че са най-богатата страна в света, са пред финансова разруха - задълженията само на държавата са около 5 трилиона долара и непрекъснато растат, а частните задължения са около 20 трилиона долара.

И САЩ продължават да са най-богатата страна в света, финансовата разруха никаква я няма...

Цитат
Да не говорим за бившия Съветски съюз и малките европейски страни, чиито лихви стигат; до 70-80 %


Ехе.. а лихвите в момента са отрицателни...


Неактивен Радико

  • Много Напреднал
  • *****
  • Публикации: 7 263
  • Пол: Мъж
  • Потребителя не съществува
    • http://martinov-radiko.blogspot.com/
  • Скайп: radiko1a
Re: Анти корона вирус
« Отговор #1795 -: Август 29, 2021, 10:28:15 am »
Цитат
@Радико, да препрочетеш "Парадоксите на конспирацията" ли...   
И да я препрочета пак ще стигна до същият изеод защото съм прочел вече и други неща и съм направил и съответните изводи, а и съм ги съпоставил с нещата които ми се е случило да видя с очите си. Изкарал съм от текста ии най опевадният пример за методите на "антиконспираторите"  толкова добре са обработени, че и ти несъзнателно ги използваш. Ето ти твоя цитат:
Цитат
на докторите се плаща да пишат умрелите от нещо друго че са ковидни, ваксините са най-малкото безполезни, а като нищо ни вкарват графенов окис, или нано-интерфейси с които ще ни управляват през 5 джи-то... А,да ... да не забравяме и следите от самолетите... Абсолютно сигурно е че Байдън, Путин, Си Дзипин, Меркел, Макрон, Раул Кастро и още десетки правителствени и държавни ръководители дет не могат да се гледат се срещат тайно, и кроят планове как да загробят определен процент от населението на собствените си държави... 
На тях им е ясно, че тези конспиративни разкрития са много привлекателни за всякакви идиоти които си доизмислят какви ли не бомбастично идиотични доукрасввания на чутото или прочетено. При което за дискредитиране на истината се взима едно вярно изказване и се вмъква във поредица от явни идиотизми. И този който чете въпросния материал приема лековерно всичко за идиотизъм включае и истинското рационално изказване. Което в твоя случай е факта, че докторите взимат пари за да лъжат за починалите от ковид. Смешнито в случая е, че този ФАКТ въобще не е някаква секретна тайна. Ствсем явно е заявено, но така, че да е трудно да се схване за какво иде реч: докторите "на първа линия" взимат пари нали.  А някой проверява ли ги дали действително са на първа линия или те сами са си създали вирруална първа линия. Не не ги проверяват. Дори ги подтикват по един или друг дискретен начин да ди направят сами първата линия. Демек да излъжат.
Е този факт ти си го смесил със останалите примери в изказването си които разбира се са създадени от идиотите и той също минава за идиотизъм. Да ама не. Има и хора пред които не минава. Събуди се и мисли. Уж пиеш бира а не Кокакола. А си взел да мислиш сякаш наблягаш на Колата

Неактивен juliang

  • Заинтригуван
  • Много Напреднал
  • *
  • Публикации: 6 178
Re: Анти корона вирус
« Отговор #1796 -: Август 29, 2021, 12:07:33 pm »
Да, Радико... Само преди година-две Господарите изкараха един доктор, дето поставяше стентове в сърцата на зрдрави пациенти, за да приира пари от здравната каса. Не си мисли че е само един.
Какво стана с разкритието че в Правителствена болница са правени трансплантации на израелци с органи на украински "роднини"?
Защо за тези случаи няма такива реакции? Защо не се стигна до заключението че всички сърдечни хирурзи си измисял болсти на сърцето и оперират здрави хора, само и само да прибират едни пари?

Във всяка професия има мърша. Но когато генерализираш и обявяваш че това е световен заговор... естествено че ще почне да обраства с измислици.
Вероятно някой починал от нещо друго е бил записан в ковид графата умишлено. Най-0вероятн одори не е единичен. Но да твърдиш че това е преобладаващ процент, или дори че няма починали от ковид...

Неактивен Радико

  • Много Напреднал
  • *****
  • Публикации: 7 263
  • Пол: Мъж
  • Потребителя не съществува
    • http://martinov-radiko.blogspot.com/
  • Скайп: radiko1a
Re: Анти корона вирус
« Отговор #1797 -: Август 29, 2021, 02:03:35 pm »
Така е Юлияне, така е. Само пропускаш малката подробност, че едното се преследва от закона а другото тихомълком се поощрява от тези които трябва да контролират законността в тази дейност. Когато ти заявят, че е по добре няколко човека да бъдат определени като положителни без да са откилкото няколко положителни да бъдат определени като отрицателни и за това няма да бъде коментиран нито един положителен резултат от тест... И най тъпия да си ще се сетиш какво значи това. А докторите не са тъпи нали.

Неактивен juliang

  • Заинтригуван
  • Много Напреднал
  • *
  • Публикации: 6 178
Re: Анти корона вирус
« Отговор #1798 -: Август 29, 2021, 04:29:12 pm »
... Само пропускаш малката подробност, че едното се преследва от закона а другото тихомълком се поощрява от тези които трябва да контролират законността в тази дейност. ...
Едното трябва, но не се преследва от закона. Дори и след осветяването на случката последиците бяха смехотворни. Ползвайки твоята терминология "тихомълком се поощрява", докато не се разчуе.

А за другото... какви факти има? Толко ли па немаше един човек, дето да разрита тоя кошер, да вземе да впрегне правосъдната система? Или пак ще ми кажеш че всичко е нагласено, и че има "заповед отгоре" такива случаи да не се разглеждат? Десетки хиляди починали... поне 10 би трябвало да са роднини на някоя богата циганска фамилия с дебели връзки в неправителствени организации, дето за един шамар стигат до европейския съд по правата на човека... или мислиш че от ковид умират само обикновени хора?

Неактивен Радико

  • Много Напреднал
  • *****
  • Публикации: 7 263
  • Пол: Мъж
  • Потребителя не съществува
    • http://martinov-radiko.blogspot.com/
  • Скайп: radiko1a
Re: Анти корона вирус
« Отговор #1799 -: Август 29, 2021, 07:00:12 pm »
Нещо пак като Дявола чете евангелието го даваш. Значи не става дума за прикриване на случай на починали от ковид става дума за починали по други причини "естествена смърт" така да се каже вписани като починали от ковид. Също така и най вече става дума за здрави прави хора обявени, че имат положителен тест и поставени под карантина, със тяхното ясно знание и съгласие и срещу 300 лв. В брой. Толкова за най бедните. Или толкова за тези за които аз знам. За други може числото да е различно. Но това не променя същността на нещата.