Форум > Мошеници и изгонени потребители от форума

Пробив в сайта

<< < (2/3) > >>

ndm:
Pegas/Vektor, опитваш СЕ да ни правиш вятър но си забравил да си сложиш белите ръкавици..... :o

guve4:

--- Цитат на: Pegas в Февруари 27, 2020, 08:57:45 pm ---здравейте,
Паролата за сайта ми е разбита-така ми изписва!
Излиза ми червена удивителна което е най лошата сигурност за един сайт:
Опасно: Избягвайте този сайт. Ако виждате червен предупредителен екран на цялата страница, сайтът е означен като опасен от Безопасно сърфиране. Използването му най-вероятно ще изложи на риск информацията ви.

Какво е оправданието на админа?

--- Край на цитат ---
В форума има достатъчно умни глави и разбирачи в сферата на компютрите. Нека си кажат мнението, но според мен няма нищо общо с вируси и пр. а с това, че сайта е по HTTP а не е по HTTPS и се води несигурна връзката.

epwpixieq-1:

--- Цитат на: guve4 в Февруари 28, 2020, 12:20:56 am ---но според мен няма нищо общо с вируси и пр. а с това, че сайта е по HTTP а не е по HTTPS и се води несигурна връзката.

--- Край на цитат ---
правилно guve4, но нали трябва да се говори без да се разбира. Връзката била несигурна, ами зависи за какво. Ние тук не пишем някакви велики тайни че да имаме нужда от инкриптване на връзката. Не е лошо да се направи но изобщо не е задължително, проблеми е че след някое време новите версии на браузърите няма да поддържат такива сайтове, и тогава ще бъде проблем, но само за по новите разбира се, който си кара с по-старите версии няма да има проблем.

Радико добре го каза, макар и в по друг контекст, като не искате да си имате вирусни проблеми запознайте се Линукса. На тези които са си свикнали с клик-клик на тях ще им е трудно да се научат, ако изобщо може да се научат разбира се, макар че на днешни времена и на Линукс може да се мине само с кликване, е не толкова лесно като при Прозорчната система, но може.

Ето как изглежда този "пробив" с Мозила ( Файър Фох  - Огнената Лисица браузър ) под Линукс.

Pegas:
Много интересно как от всички сайтове в които съм рег.нат баш в мазето акаунта ми е хакнат ?
Все още очаквам компетентния отговор на администратора!

Радико:
Ако наистина е хакнат твоя акаунт в мазето то ще има влизане към него от неспецифичен айпи адрес. Лесно е да се провери това. Ако няма такова влизане което е най вероятно, то очевидно проблема е в твоя компютър.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия