Алтернативни енергоизточници > NEG, импулсни, трансформаторни и резонансни генератори, скаларни вълни
Резонансен Капанадзе Генератор - РКГ
ndm:
van, забелязва СЕ че си взел нИщата присърце, или там където ти е забавно. С настъпването на пролетта дУховния ти хормон на споделянето си е казал думата. Но, редно е да включиш и презентираш, и другите герои на твоите заигравки – освен Териел Калпанадзе и Шльока Изодзадзе, и Тесла Калайджидзе, и…..
ventsy74:
Мито,ако всичко в патента на Капа беше обяснено коректно всички щяхме да сме направили вече по няколко генератора.
А то наресувана блокова схема и две бобини.
Да енергията идвала от резонанса и до там...
А оттам нататък мъгла .
montanar:
Продължавайте да си тропате по клавиатурките ;) истината обаче е една и тя е много проста но ако я осъзнаете ще ви мине мерака да сте тук.....
Но нали съм си гадно животно ще ви я кажа :P
В природата източника на енергия е точно един - нарича се термоядрен синтез от него тръгват всички останали по същество ентропични процеси. Независимо какви са и от какво естество са са ентропия на термоядреният синтез и нищо повече.
Съмнявам се че разумен човек би могъл да оспори твърдението ми с разумни доводи без да прибягва до фантасмагорий.
Мися че Човек който поне малко умее да мисли ще стигне до тоя извод ако си напъне пипето.
dmitarp:
.
Радико:
--- Цитат на: montanar в Февруари 13, 2020, 05:53:02 pm ---Продължавайте да си тропате по клавиатурките ;) истината обаче е една и тя е много проста но ако я осъзнаете ще ви мине мерака да сте тук.....
Но нали съм си гадно животно ще ви я кажа :P
В природата източника на енергия е точно един - нарича се термоядрен синтез от него тръгват всички останали по същество ентропични процеси. Независимо какви са и от какво естество са са ентропия на термоядреният синтез и нищо повече.
Съмнявам се че разумен човек би могъл да оспори твърдението ми с разумни доводи без да прибягва до фантасмагорий.
Мися че Човек който поне малко умее да мисли ще стигне до тоя извод ако си напъне пипето.
--- Край на цитат ---
Въобще не се съмнявай. Според мен всеки що годе мислещ човек би си задал и въпроса:
какво предизвиква този термоядрен синтез. Ти зададе ли си го.
Въпроса ми разбира се е чисто риторичен. понеже очевидно не ти е силата това действие ще ти подскажа:
без гравитация няма как да се осъществи този термоядрен процес. Съвсем спокойно може да приемем, че термоядреният процес поне този във звездите е преобразуване на гравитацията във друга енергия, и в това няма никакви фантасмагории.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия