Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Странни зони из населеното място
juliang:
--- Цитат на: ELPUNTO в Ноември 10, 2019, 09:50:47 pm ---Измерва се с апаратура геомаг. поле, радиация, ел.маг. поле и т.н. . . . 8)
--- Край на цитат ---
Какво очакваш да отчетеш измервайки радиация и електромагнитно поле?
key5:
ELPUNTO, приеми го като сигнал, ако те интересува. Относно радиестезията - бяхме колеги с двама от първите 6 в "града ми". Багети, гайки и махало /и първо по карта/. Е, направих за експеримента през онези години и две електронни устройства.
....
key5:
--- Цитат на: Михаил Кузмов в Ноември 10, 2019, 11:41:34 am ---Може ли да мина с ел. тротинетка от там?
--- Край на цитат ---
Може и да прелети приятелю. Ще ти дам и жокер, НЛО някои смятат че е Ниско Летящ Опел.
А за други.... Ниско Летящ Обект.
Истината е в нас.
А мен по улиците ме гледат като изтърван..... от цирка.
Тайната е в това че знам какви ще станат до 5 години.
;)
key5:
--- Цитат на: montanar в Ноември 10, 2019, 07:49:53 pm ---Кукуригуууууууоооооо ;D
вЕтЪр ме вее като мина през вратата на мола - а като се кача на ескалатора ме повдига страшна СИЛА, анигравитация ще да е - вкъщи до печката ме напича оргонна енергия и ми е ДооооооОООООообро - каляската ми е оборудвана със Кацудейската магическа система и гори бензин който вярвам че не гори - редовно се мажа с заредени със живот кремчета и съм УбаФ :P
Чудесата и вълшебствата се случват ДА!
--- Край на цитат ---
Теб явно те не лови мъдедрапър и админ, но и явно не си в час че Мола е частна зона където полицаите само ще те гледкат, как охраненичетата ще те... на стълбището или "стаичката" - бе, ще станеш медийна звезда ако речеш. А може да поканиш и другите си дружки. :)
key5:
Ок. Ако НЕЗНАНИЕТО бе чиста наука нямаше да има гадки и у загадки.
Където науката почне да кьопа, започват да се правят скенери,
и спастрят статистики...
;)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия