Форум > Препратки, сайтове, източници
Видеоклипове с полезно съдържание
mind:
--- Цитат на: epwpixieq-1 в Октомври 08, 2019, 03:55:31 pm ---mind, за съжаление, вашето не познание на материя....
--- Край на цитат ---
Експертния-1, не помня да съм се представял като познавач по всички материи? (което важи за вас по-скоро). Просто колегата искаше да коментираме този клип, а аз съм се нагледал на такива, особено на руски и особено с подобно заглавие. Та затова го спрях на въпросната 2:38 минута (където има съмнително прекъсване???) и не съм го догледал (липса на време), дори звук не съм пускал.
Е... сгреших, но не съм очаквал, че с това заглавие ще се обясняват такива неща.
Тонът ви, обаче, на целият пост и най-вече на последният абзац, ми говори, че нещо се чувствате засегнат, даже ника ми намесвате, един вид се опитвате да ме "смачкате", унижите.
Ами ако ви кажа, че се казвам Минчо Димитров или Мартин Инджов... как ще ме засегнете? Дали няма да се озовете във вашият цитат:
--- Цитат ---Не си мислете че когато не разбирате или не знаете нещо то не е истина и някои все гледа да ви излъже.
--- Край на цитат ---
Също ми е много интересно, ако се срещнем някъде на живо и ви попитам за вашия ник - как ще го произнесете?
Както и да е... Ето едно мое клипче по темата и бих искал да дадете вашата експертна оценка, дали може да се манипулира общественото знание?
Михаил Кузмов:
mind, допускаш същественна грешка от недоглеждане, макар ти да си правил клипа! Забележи, когато залепяш желязото болта се разтреперва но не успява да се залепи за магнита. Когато залепяш магнита, това очевидно се случва. Въпрос на настройка.
В моят клип показвам точно това, с желязо с по малка маса, болта се разтереперва но не се залепя. После масата на чука е значително по голяма и залепянето се случва.
Ако продължават неяснотите по случващото се, ще направя опростено обяснение, макар че вече е направено, и би трябвало да е ясно защо!
Chokoch:
Да ясно е, кой ме срещна с такива изобретатели като Вас само не ми е ясно.
mind:
Михаил Кузмов, в предният пост споменах, че бях подведен от заглавието на клипа и затова направих прибързан извод. Мисля пак там казах, че съм сгрешил.
И моят клип не е качен с цел да оспорва вашият клип, или пък да оспорва вече изучени и установени от науката неща. Мотивът беше, че с различно направена постановка може да се манипулира аудиторията. Така че, настройката си е точно такава, каквато съм искал. Ако бях сложил по-твърда пружина и вместо феритен - неодимов магнит, въобще нямаше да видите трепването на болта и спокойно можех да заявя, че желязото не влияе по никакъв начин... което не е така разбира се. Но за 5 мин. толкова, времето е кът.
Chokoch:
https://youtu.be/5X_2_AenDqI?t=678
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия