Форум > Препратки, сайтове, източници

Видеоклипове с полезно съдържание

<< < (28/29) > >>

Tanas:
Принципно рибарите са хубави хора, лъжливи мекерета и брадясали бели старчета от които може нещо да хванеш като приказка и заволюиран преразказ на "Бел Ами" , чийто автор не посочва интригата умишлено.

ЕДМ, щом си такъв изтъкнат рибар, дай поне една снимка да видим това истина ли е или колаж?

То десет години само хвалби, маааа му стара - нищо насреща, остави го технократа - то младо още, ще се научи

Последно търсеше готина зарядка за липо-бат - немаш проблем - само кажи!

Успех на рибарите!

Принципно рибарите са хубави хора, лъжливи мекерета и брадясали бели старчета от които може нещо да хванеш като приказка и заволюиран преразказ на "Бел Ами" , чийто автор не посочва интригата умишлено.

ЕДМ, щом си такъв изтъкнат рибар, дай поне една снимка да видим това истина ли е или колаж?

То десет години само хвалби, маааа му стара - нищо насреща, остави го технократа - то младо още, ще се научи

Последно търсеше готина зарядка за липо-бат - немаш проблем - само кажи!

Tanas:
Сори!
нещо са бъгна ..  :-\

технократ:

--- Цитат на: Tanas в Октомври 18, 2019, 07:31:11 pm ---Сори!
нещо са бъгна ..  :-\

--- Край на цитат ---

ооо има и млади рибета , русалки им викат, аз само тях ловя ;D

EDM electronics:
Ма така е разбира се, той технократа е в съвсем друга лига - от селските отбори, при мен нещата са много сериозни и маниашки - най-висшата лига, а там такива като него няма, никой няма да ги допусне.  :D  ;) То и клубна карта е необходима, ма се искат заслуги.  :D

То за хващането какво да се хваля, като на сезон хващам над 100 риби над 2 кг., другото не го броя за риба.
Ей на оня ден бях за дорадо, за 3 дни 19 бр. по 2-3 кг. Елитен риболов, много елитна риба, не е дори в мечтите на технократа.
Ще пусна няколко снимки, но те при мен са хиляди, но основно правя много яки филми от риболовите с подводни камери, дори сега правя един за дорадото, но ще ми отнеме 4-5 дни работа.

Технократа му дайте само за атоми и електрони да говори, кога ще види той върхов акумулатор с който да изминава, като мен по 120 км с едно зареждане, не знам, близките 10 г. не го виждам, а аз тогава ще съм я на Луната за риба, я на Марс.  ;D

Пускам съвсем скромни снимки, защото имам и такива, дето приличат на промишлен риболов, но те не са за публика, само на лични. И EDM не е никакъв белобрад и гърбав дятка, нещо сте се объркали, технократа може би е дядка, но не съм сигурен, просто по акъла ми изглежда на дядка, може и да бъркам  ;D. Мога да му дам да се снима с такъма ми. Само едната ми въдица за тролинг е за монстари - трофейни сомове и риба тон, а той не е виждал такива, убеден съм.  ;D

EDM electronics:
Снимки 2

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия