Алтернативни енергоизточници > Теории, хипотези, физични опити
Обединяваща тема за Гравитация. Що е гравитация? и антигравитационни двигатели.
Номак:
Здравейте,имам идея за гравитационен двигател.
Нужни са 5к да осъществим прототип на перпетото мобиле.
Моля ако има бизнесмени които искат да видят чудото да пишат на лични да видим как ще преведът парите...ако тръгне ,финансиращия взема разработката за лични цели..
Ест. има риск и да не стане,но ако стане какво тук значат 5к за получаването на изобилие в нашата мика родина!
montanar:
ММммммм Векторе това е неква промоция - хем гравитационен двигател хем перпетуум мобиле ..... бахти далаверата!
Bat_Vanko:
--- Цитат на: Номак в Юли 29, 2020, 10:53:05 pm ---Ест. има риск и да не стане,но ако стане какво тук значат 5к за получаването на изобилие в нашата мика родина!
--- Край на цитат ---
Векторе при тебе всичко е свръх единица (за неразбралите - над 100%)... Като почнеш с КПД-то и свършиш с риска да не стане.
бай Теню:
--- Цитат на: Номак в Юли 29, 2020, 10:53:05 pm ---Здравейте,имам идея за гравитационен двигател.
Нужни са 5к да осъществим прототип на перпетото мобиле.
Моля ако има бизнесмени които искат да видят чудото да пишат на лични да видим как ще преведът парите...ако тръгне ,финансиращия взема разработката за лични цели..
Ест. има риск и да не стане,но ако стане какво тук значат 5к за получаването на изобилие в нашата мика родина!
--- Край на цитат ---
Номак аз съм го измислил преди пове4е от 6-7г и ще струва около 200-400лв за материали. Ти що надуваш цените
montanar:
бай Теню колкото искаш на момента мога да ти пратя а ти ш покажеш ли какво ш напрвиш? :)
Ама тука на всички точно и ясно.
Ще поемеш ли срама при евентуален провал?
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия