Форум > Филми, видео лекции

Моят свят.

<< < (79/80) > >>

VITAN:
Абе (двама) момци, вие за лични съобщения чували ли сте?

Радико:

--- Цитат ---  Съмнявам се че ще се даде конкретен смислен и най вече обосанован  и верен отговор за пространството защото няма как да го определим щото няма как да го видим от страни ..... 
--- Край на цитат ---
Не ти не се съмняваш ти си сигурен. Убеден си защото си напълно наясно, че в твоята доктрина не съществува такъв отговор. Този отговор е извън рамките на твоята доктрина. Идиотското е обаче фанатичната вяра, че щом вие не можете то на никой друг не трябва да се признава възможността да даде отговор. И това е границата която прескачайки я вашата доктрина се отрича от това да бъде наука и избира пътя на мракобесието. Е осъвременен вариант, но както и да го гледаш няма друго подходящо име. А въпроса си остана висящ о така и ше си остане. На всички в този форум стана ясно за какво иде реч. Достатъчно беше.

montanar:
Радико за голата вярата си има заведения ;)
Ако за теб наука е да вярваш в глупости без никакво подтвърждение - моля! ;)

А сега си ти - не забравяй че чакам и твоето обяснение на тия неща за които иска моето.

Радико:
Не не съм аз ще обяснявам само когато имам отговор от теб това да ме наричаш идиот не е отговор. Веднага когато ясно признаеш, че нямаш смислен отговор.

montanar:
 ;D

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия