Абе ... сплескан - за разлика от тебе съм дал нещо на тоя форум и като идеи и като готови решения и като смислена критика а трее да си рЕдко прост за да казваш на бялото черно но това си е типично за класа комплексирани хейтъри какъвто се явяваш и ти самия.....
Ако трябва да съм конкретен за теб всичката смислена, сериозна и доказана наука излиза че е вЕтър и мъгла и бленуваш за някаква своя си истина де като велик шаман си я къткаш и се опитваш да гледаш от високо другите .....
Да "водя за ръчичка" колеги които смятат че искат да ползват реални неща и решения и по тоя начин ги пазя от мракобесници като тебе де освен да се правят на шамани и да се опитват да извличат изгоди от това за друго не са тук.
И НЕ не получавам пари за това - имам си и изкарвам пре достатъчно за да се занимавам с подобни шаманства като тебе - но такива образи като тебе ме амбицират да съм така краен.
И да си изкарам бан поне казах какво мисля относно конкретно теб!
Да в темата публикувам материал който е поднесен в смислен понятен и структуриран вид и най вече реален.
И ако имаш против поднасянето на знания по такъв вербален начин нека затворят и университетите и училищата и да останат шаманите като тебе ..... интересно ще е.
Специално за тебе и подобни направих една друга тема де има мерене на пишки и твоята никаква не се видя.
Еле тукаИ с колко колеги сме си вадили очите къде ли не и пак намираме начина да комуникираме смислено само ти остана де не можеш да преживееш нЕкой ако ти нарита задника.