Форум > Филми, видео лекции

Моят свят.

<< < (58/80) > >>

krasias:
Лелееее, докъде се стигна Монти да ни учи на логика, Монти престани с тия тъпи детски клипчета мойто момче, тия стават за начално училище та вече и за там не стават. Ти въобще някога чел ли си речите на реторите - софисти,  то е изтънчено удоволствие за интелекта а не някакви си лъжи и изопачавания, изобщо знаеш ли постулата на който се базира истинската софистика. Монти аз цял живот изучавам логиката, ума, интуицията, причинно следствените вериги, къде си тръгнал с тези тъпи клипове. Много от логиката в науката не е като при философията, ма явно няма кой да разбере или не се намират клипчета.

montanar:
krasias за пореден път не съблюдаваш 4тия закон на логиката :) толкова си ерудиран .......
Софизъм казваш ..... много ти е полезен явно, но е вреден за конструктива

--- Цитат ---    Аз декларирам че съм въртолет  ::)
    Това прави ли ме въртолет?!

--- Край на цитат ---

И господа - защо сте толкова против материалите които публикувам?!
Нали твърдите че всички тези имат право на живот - защо моите да нямат?!
Защо след като са несъстоятелни не ги атакувате по същество и обосновано а само на лична основа?!

Еле ви форум - популризирайте вашите гледни точки - нека минат критика и коментари ..... така се ражда истина - не като се правите че сте хванали бога за шлифера и гледате някой да не ви пие от празните канчета.....
Типично Смигълският ви подход е смешен а иначе -"олеле мале крият се технологии" а вие с какво сте по-добри от тия които обвинявате А? !

С две думи дребни душици сте (не визирам всички - те се знаят кои са циркаджиите)

krasias:

--- Цитат на: montanar в Август 03, 2019, 09:14:01 pm ---

Напомням смисълът на темата:
ТОВА НЕ Е ДИСКУСИОННА ТЕМА И МОЛЯ НЕ КОМЕНТИРАЙТЕ В НЕЯ - НЕКА Е НЕЩО КАТО РЕСУРС С  МАТЕРИАЛ ПОДДЪРЖАН ОТ МЕН

След като някой не е съгласен с нещо или да коментира по същество или да си отвори конкурентна тема в която да си споделя своите виждания в каквато и да е форма.

--- Край на цитат ---
  Монти за хиляден път ти казвам че ти липсва обратна връзка и то за най елементарни неща, ти изобщо не знаеш къде се намираш и защо си там. Такава тема "Моят свят" изобщо не трябва да съществува в този форум. Ти изобщо ли не проумяваш че ако всеки от нас отвори по една тема "Моят свят" и ставаме най тъпия сайт Фейсбук. Следващото елементарно нещо което явно трябва да ти се обясни като на първокласник е че всичко което ти се случва тук в темата и форума е пряк резултат от твоето поведение и действия, толкова ли е трудно да осъзнаеш това та даже се правиш на учуден.

montanar:
Специаално за krasias повтарям......

--- Цитат --- Аз декларирам че съм въртолет  ::)
    Това прави ли ме въртолет?!
--- Край на цитат ---
Добавям пояснение към въпроса - всяко твърдение изисква доказатества!
Ок твърдиш че аз не съм в ред - обоснови се кое е неадекватното в мен!

Повтарям и това в случай че не си го прочел:

--- Цитат ---И господа - защо сте толкова против материалите които публикувам?!
Нали твърдите че всички тези имат право на живот - защо моите да нямат?!
Защо след като са несъстоятелни не ги атакувате по същество и обосновано а само на лична основа?!

Еле ви форум - популризирайте вашите гледни точки - нека минат критика и коментари ..... така се ражда истина - не като се правите че сте хванали бога за шлифера и гледате някой да не ви пие от празните канчета.....
Типично Смигълският ви подход е смешен а иначе -"олеле мале крият се технологии" а вие с какво сте по-добри от тия които обвинявате А? !

С две думи дребни душици сте (не визирам всички - те се знаят кои са циркаджиите)

--- Край на цитат ---

Bat_Vanko:

--- Цитат на: montanar в Август 03, 2019, 09:14:01 pm ---Напомням смисълът на темата:
ТОВА НЕ Е ДИСКУСИОННА ТЕМА И МОЛЯ НЕ КОМЕНТИРАЙТЕ В НЕЯ - НЕКА Е НЕЩО КАТО РЕСУРС С  МАТЕРИАЛ ПОДДЪРЖАН ОТ МЕН

--- Край на цитат ---
Да montanar това не е дискусионна тема а място за пускане на разни клипчета. Е що се пениш когато и ние я допълваме. Нека пусна още едно, може да е старо но поне се е постарал човека аудитория да си събере, а не на монолог да го изкарва  ;D: http://www.youtube.com/watch?v=mI3227d5Css Колегите могат да ти пуснат и други клипчета за да се запознаеш и с другите страни от "Моят свят" (б.р. визирам заглавието)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия