Форум > Филми, видео лекции
Моят свят.
montanar:
А врваш ли си? :) (дано не)
А за хамелеона ....... демонстрирай знания а не копие и пастичка ;)
Радико:
Монти виж са "архимедовите глупости" не са на Бат ти Ванко, просто той е подходил най сериозно по въпроса. Този експеримент е напълно повторяем с повторяем идентичен резилтат постигнат до сега от четири различни и нвависими един от друг членове на този форум.
Не е зле да преценяваш по внимателно какво пишеш защото на моменти изглеждаш по умен когато не пишеш. За лъжливото овчарче помниш ли приказката от началното училище. Заради глупостите които ръсиш по повод доказани неща се получава, че и когато казваш истината четящите си мислят "тоя па тъпанар къде е тръгнал" и ефекта е обратен на целта. Всичко това ако правилно съм разбрал целите ти де защото може и да те надценявам знам ли.
montanar:
Блаженни са вярващите ;D
Радико:
--- Цитат на: montanar в Август 02, 2019, 11:13:55 pm ---Блаженни са вярващите ;D
--- Край на цитат ---
Да блаженни са в глупостта си, че просто вярват и не им се налага да напрягат мозъка си. Ти определено си един от блаженните защото аз съм един от четиримата установили опитно верността на това безкрайно неудобно за тезата ти твърдение. И да допълня не твърдя, че само четирима са направили експеримента. Четирима сме го декларирали в този форум.
А ти ше продължаваш да бъдеш блажен докато не решиш да провериш нещата експериментално. Блаженствай Монтанар.
montanar:
Декларирали казваш ......
Аз декларирам че съм въртолет ::)
Това прави ли ме въртолет?!
Деклариране не значи резултат - резултат се доказва и проверява
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия