Форум > Филми, видео лекции
Моят свят.
Радико:
--- Цитат --- Мы увидим действия, повлекшие за собой трагедию
--- Край на цитат ---
Дали наистина показват действителните причини довели до това ужасно Събитие. Факта, че за разлика от Фукушима никой не е осъден или не се е самоубил с думите аз съм виновен подсказв, че и този филм е само за замазване на положението. Акцентира се на героизма на хората за да забравят просълзените зрители въпроса:
Кой причини всичко това? Как е името на злодея?
montanar:
Интересувал съм се от въпроса смея да кажа доста обширно.
На дали изобщо ще разберем кой точно е предложил да се провежда този тест с обезточването на реактора - ма тоя идиот едва ли не си е мислил че това е парно котле и е щял да работи на самотек - без въпросните помпи ..... Идиотски военновремени мерки са пробвали някакви и са направили пакостите.
Радико:
--- Цитат на: montanar в Юни 21, 2019, 02:51:17 pm ---А ти си вадиш изводи от въздуха както винаги :)
Добавяй вади четки колкото искаш и няма да получиш повече ток - обаче ако добавиш втори комплект четки с втора верига към тях ще получишповече ток. Плюс съответстващия Ленц ефект :)
--- Край на цитат ---
Не приписвай сибственните си кусури на другите. За разлика от теб аз си вадя изводите от собственни експерименти.
Само за сведение, не и за коментар защото няма да успееш да намериш клип в тубата. Има и още по голям парадокс който вече съм описал в този форум. Факт е, че има генериране на напрежение и съответно ток дори и при ПЪЛНА липса на постоянен магнит. Безсмисленно е да ти обяснявам подробности. Ти вече заяви, че съм те качил на черешата.
Bat_Vanko:
--- Цитат на: montanar в Юни 21, 2019, 10:31:38 pm ---И ко прайме сега Bat_Vanko?
А и ко общо има с темата това?
--- Край на цитат ---
Питаш "кво общо има с темата"??? Еми точно ти и точно в тази тема се опитваш да заместиш осмислянето на научен текст с гледане на картинки. Компютърните игри формират добра визуална памет, гледаш след това клипа и вече си мислиш че всичко ти е ясно... Е да, ама НЕ!!! Винаги съм ти казвал че правиш лоша услуга стимулирайки мързела в мисленето. Така се създават "функционални некадърници" - имат знания, но нямат собствено мислене.
И фактите го потвърждават.
montanar:
Ми добре - започай да събираш движение против въпросните ресурси Тюб ГугУл че и тоя форум :)
Въпросното функционално мислене се базира на развитие преди всичко на логиката и критичния подход - всички стигат до различен стадии в развитието му и получават съответните резултати.
Дали аз съм прав в твърденията си дали ти си прав това на практика няма голямо значение ако човек въпреки всички мнения анализира критично ситуацията която анализира.
Конкретно мястото де сме се събрали (поне според мен) самото име го казва какво е - дали някой ш споделя книги клипове или мисли си остава трибуна и метод за комуникация - който може да се възползва и да е полезен в тая среда е добре който не може си е негова работа. Не смятам че това е училище или църква или нещо такова.
След като твърдиш че темата ми е вредна за тая цел има канален ред по който може да бъдат взети мерки за премахването и.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия