Форум > Филми, видео лекции

Моят свят.

<< < (24/80) > >>

montanar:
Те го поредния циркаджия :)
И все пак.
Значи искаш да заложа пари ли - А ако не го направиш какво? Ти ще ми дадеш заложената сума нали така?
Тоест който спечели получава ще получи 2500лв.?
Ако е така съм навит с 2те ръце!
Правиме си среща с демнстрация пред свидетели и нещата са на 6.
След 6 месеца обаче ако няма нищо или установката се установи че е фокус аз получавам парите - а ако работи ти получаваш същите пари?
Кажи само кога да заверим договор пред нутариус и съм в джаза.

Bat_Vanko:
монти значи искаш да се обзаложим, но това трябва да е при равни условия:
Аз залагам 2500 и правя конструкцията, ако тя не стане аз съм изгорял с 2500 без да имам нещо работещо, а ти не губиш нищо. Ако стане - ти даваш 2500 и вземаш конструкцията, ако искаш за Нобел кандидатствай, ако искаш във фейса се снимай - тя си е твоя.

montanar:
И в двата случая не си в изгодна позиция - не си заслужава - най вече от човешка гледна точка.

Радико:
Не е в неизгодна позиция защото конструкцията е принципно работеща въпроса опира до качество на изпълнението.

Bat_Vanko:
монти, както е казано -целта оправдава средствата. А целта е да се направи нещо което поне по досегашните ни разбирания нарушава ЗЗЕ. Така погледнато целта е доста голяма, но и риска да се направи такова нещо също не е малък. Още повече че никой досега не го е правил. Конструкцията смятам че е уточнена, технологията отработена и ако има ентусиасти да помагат бих могъл да дам повече информация за конструкция и материали. Но наистина риска не е по силите само на един човек.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия