Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Други ДВГ и топлинни машини
Водороден горивен цикъл.
epwpixieq-1:
--- Цитат на: bugman в Май 06, 2019, 09:38:07 pm ---Добре е да се мисли и в посока - как да използваме в системата и безплатната енергия, която ни дава двигателят по време на работа, като налягане, вакум, топлина...
--- Край на цитат ---
че те не са безплатни не са, плащаме си ги и още как, или по скоро пробега си го плащаме тройно :), като се вземе на предвид това което изхвърляме като топлина в атмосферата. За налягането и вакум не коментирам понеже изобщо не виждам как това може да стане, но вижте в топлината, там е разковничето. В крайна сметка от всичките "енергии", в които ДВГ трансформира енергията на горивото и кислорода, топлината е над 70%. Позаинтересувайте се от термодинамични трансформатори и предполагам че ще започнете да виждате възможностите. Имаме доста коментари по такива теми, и ако ви интересува може да прочетете, но на много от останалите колеги това им се вижда като безсмислено занимание, и в допълнение още се вижда като прекалено морално остаряло. Съвсем друго е да се говори за нови енергийни (реални или нереални) иизточници, квантова механика или стрингови теории.
bugman:
Безплатни в смисъл, че двигателят си ги произвежда така или иначе, а ние можем да ги използваме, поне частично в работата - подобно на турбото, използващо налягането на изгорелите газове и подобно на серво-апаратите за спирачките, които пък използват вакума... Виж за топлината ми се струва под въпрос: първо, че както се оказва от опитите на колегата "venzi" температурата е твърде ниска за да чакаме на нещо съществено от нея; второ че е малко по-сложно да се "хване" в степен, че да бъде полезна. Все пак пример за успешно приложение за излишната топлина има в небезизвестните боксерови двигатели с въздушно охлаждане, използвани при VW, където се използва за отопление на купето, а някой използват, тази топлина за изпарение на газта, при газова система... :)
bugman:
Един интересен факт за който съобщава един руснак, който използва електролизна клетка за отопление: след продължителна работа, около месец, в следствие на окиса (или каквото и да е, това...), КПД-то на клетката му се увеличавал с нещо - 20-40%. В същото време някой други твърдят, че окисът пречел...
venzi:
Здравейте, не мога да ви бъда полезен с теоретични постановки, но мога да споделя мойте проблеми при тези експерименти.
Горивото което използвах е:
Оксиводород/ННО илиБраун газ, каквото имате от двете/+ студена водна мъгла + въздух, то трябва да е в съотношение 4:2:1.
Трябва ви система разработена, която да ви дава това съотношение и съобразена със способноста на водорода да се взривявя/арестор или нещо друго/, но да спира огъня в обратна посока. Аз използвам за защита от обратен пламък бариера от кварцов пясък с дебелина от 8-10мм. на преградата и големина на частиците 0.3мм.
Трябва да се съобразите с факта, че 4 тактовите двигатели имат макар и за кратко време, отворени смукателният и изпускателният клапани.
Това предизвиква взривяване на водорода вместо засмукване. Трябва да направите малка автоматика с два датчика на хол и магнити залепени на двата клапана. Разбира се може и нещо по-добро да измислите.
За свеща не знам, не съм я подменял.
Както и колегите ви писаха водорода изгаря много бързо и за това трябва да преработите запалването на 3 градуса след горна мъртва точка.
И мисля, че най-важното е да си купите добър генератор на ННО газ.
Какво разбирам под добър генератор. Забравете вие да го правите.
Загубих 3 години в експерименти да разработя нещо добро. Без успех. Браун газ генераторите на Илия Вълков имат ефективност около5 ММW.
Всичко на пазара, което съм проверил е малко или много по-зле.
Има обаче много скъпи ННО генератори от Австралия. Те имат 18.6 ММW. Те са много скъпи, но ви осигуряват 4 пъти повече газ от останалите. Тук е според мен най-слабото място при разработване на такива устройства.
За 4.2л/мин. Дебит искаше 4850 USD. + транспорт + ДДС.
Аз използвах при експериментите два мой Браун газ генератора по 10 л/мин. в паралел, с междинен резервоар с контрол на Генераторите от налягането в резервоара но не можах с тях да постигна желаните резултати за ефективност.
И както колегата написа правилно бе да спра дотук.
Ефективни генератори съм срещал тук: www.hydrogenfuelsystems.com.au.
В Генераторите на проф.Гаван Кнокс от Австралия има вкарани много патенти, които са плод на много теория и експерименти. Няма как да ги стигнем ....
Без Висоефективни генератори няма как да постигнете желаните резултати.
Поздрави
Венци.
bugman:
Благодаря, за споделената информация, практическият опит е изключително ценен. Вижда се, че си много напреднал и се надявам да продължиш за постигане на по-добри резултати.
Аз се интересувам предимно от приложението - заваряване и съм се насочил към изработката на клетка за производство на Браун газ, засега съм на етап - налични и разкроени материали и предстои сглобяване и изработка на захранване на 240V, като нямам претенций за разхода на енергия, но там все още не са ми напълно ясни нещата... :)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия