Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Електромобили

Дядо изобрети електрическа кола за 700 лева

<< < (12/14) > >>

EDM electronics:

--- Цитат на: Tanas в Април 08, 2019, 04:43:40 pm ---Ето нещо за забавление, живота е хубав все пак:
https://www.videoclip.bg/watch/960717_08042019

--- Край на цитат ---
Tanas ли си, Курти ли, GMG ли, многоников ли, не знам, но не преставаш да ме учудваш на сутрешното кафе.  ;D
Това да се интересуваш от името ми, разпитвал си значи  :D, това да изготвиш специален клип в моя чест  :D с откачено съдържание, музика, оформление :D, говори само едно - сигурно полудяване!  ;D
До такава степен съм те интригувал, че чак си записал от яд: "Може ли ЕДМ да е толко прос?"
На колко години си, че се занимаваш с тия простотии, характерни за пубери?

Впрочем разгледах ти клиповете, защото явно се саморекламираш и да ти кажа мнението си, аз си съставям мнение за хората по "тетрадката":
От външна страна
- Много "кална" работна среда, хаос, неподреденост, посредственост;
- Използване на много не Руски, а съветски елементи от СССР, пропити с комунистически електролит и диелектрици  ;D - това говори за двуличие  ;D;

По същество
Гледам заиграл си се с плазмата. Печеш салам и сланина на нея, кипваш вода в канче, но дали ти идва наум, какво представлява плазмата и какви вредни лъчения има тя?
Над 2 кВ плазмата от тлеещ разряд се превръща в гореща плазма и в нея протичат ядрени реакции. Докъде се простират лъченията само измерителен уред може да покаже. Отделно плазмата генерира високочестотно електромагнитно поле над 100 МХц. Колко е мощно и вредно то само измерителен уред може да покаже.
И накрая, бързите електрони при високи напрежения над 2 кВ, като се ударят в препятствие, т.е. в другия електрод, генерират ултравиолет и рентгенови лъчи. Плазмата или газът донякъде ги препятстват и те във вакуум биха били в пъти по-интензивни, но все пак ги има. Колко са те, отново измервателните уреди ще покажат.

И сега да видим "простия" ЕДМ  :D, какво ще попита "умния" Танас /GMG/:
- Колко мили, микро или кило рентгена облъчване ти получи заблудената главата и мозъка при играта ти с плазмата, колко години от живота си, си загубил в празни надежди и миражи за бленуваната СЕ, че да изпростееш дотолкова, като инфантил да си пишеш сам на себе си, да си правиш клипчета, щото някой те бил засегнал, а дядка?  ;D

Tanas:
Ха-ха, явно вторник е ден за хумор  ;D

Четеш подробности, което е добре, но
не виждаш сламките и гредите ЕДМ, кофти!  ;)

Плазмата няма нищо общо с мен, както и обратното.
Няма да споменавам какво съм правил и какво ти не си успял, само ти пожелавам да бъдеш себе си, по твой термин - не съм кимджия.

Пожелавам ти успешна сесия, не си прост, а имаш комплекси на някои други форумчани като вектора, иван и талпии...  ;)

Не ме разбирай погрешно, успех ти желая!

п.п. това с другите никове го забрави, форума не е този когато се регнахме в началото...  ;)

Vector:
И двамата сте един дол дренки!
Няма ли админ да ви изтрие спама?
То е ясно че няма да ви дадат банн.

EDM electronics:

--- Цитат на: Vector в Април 09, 2019, 10:34:34 am ---И двамата сте един дол дренки!
Няма ли админ да ви изтрие спама?
То е ясно че няма да ви дадат банн.

--- Край на цитат ---
Напълно подкрепям!
Моля админите, да ми дадат "бан" за вечни времена! Така ще ме отърват от изкушението и възможността да отговарям и да си губя времето с откачалките, с които е пълен форума, и аз не знам защо.  :D

Tanas:
Дооообре, баннат си, разбрахме, че в Сливен останаха само цигани!
Търси му колая  ;D

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия