Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Електромобили
Дядо изобрети електрическа кола за 700 лева
Tanas:
Не дискутирам и не искам ни най-малко с теб, относно съветите, остави си ги за теб.
Мисля добре се вижда кой, какво и кога.
Чувствата са взаимни тогава Евгени, само не разбрах къде си вра носа? Между кое?
Ако нещо намекваш, не се стеснявай, предложи нещо реално и в прав текст!
Мушмуроците на страна! ;)
EDM electronics:
--- Цитат на: Tanas в Април 08, 2019, 10:44:14 am ---Не дискутирам и не искам ни най-малко с теб, относно съветите, остави си ги за теб.
Мисля добре се вижда кой, какво и кога.
Чувствата са взаимни тогава Евгени, само не разбрах къде си вра носа? Между кое?
Ако нещо намекваш, не се стеснявай, предложи нещо реално и в прав текст!
Мушмуроците на страна! ;)
--- Край на цитат ---
Многониковия, защо не си кажеш името? Вероятно си някой с когото съм общувал лично, което мноооого рядко си позволявам с хора от Интернет, поради факта, че повечето са обрани, като с магнит откачалки. Така, като се криеш и постоянно си сменяш ника, те прави страхливец някак си, имаш ли смелост да се разкриеш кой си? Ако ще общуваме с истинските си имена, кажи и своето, или се страхуваш да не излезе на показ, някоя вече компрометирана от миналото шушумига? Аз от началото на форума не съм си сменял артистичното име, защо така при теб, срамуваш ли се от нещо, някой?
mindos:
Комунистическите чеда ги е страх от цигани и политика вродено им е. Забравете
Tanas:
Казвам се Танас Куртев и не сме общували на лични, камо ли на живо - мерси от разбиратели.
Няма смисъл човек да чете всичките ти постове за да стане ясно що за криворазбрана, изкривена логика си, все си недоволен, все някой ти бил казал, от някъде си чул и т.н. Половината ти речник е пълен с турцизми, а уж милееш за БГ родното...
Ами вземи и се усъвършенствай малко и животът ти ще стане малко-по добър - само с хленчене не става. :D
п.п. мисля, че тези последните постове са вече за лични
технократ:
--- Цитат ---Жалко е, наистина е жалко, че там където живееш положението е такова, но никой не Ви е виновен - вземете се в ръце и си оправете живота сами.
--- Край на цитат ---
В държава като нашата, това е забранено :)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия