Алтернативни енергоизточници > Теории, хипотези, физични опити
Евтин Ток
технократ:
--- Цитат на: Радико в Април 03, 2019, 10:08:56 pm ---Браво Технократ, браво без никаква нотка на сарказъм. Просто се радвам, че съвместно с ЕДМ успяхме да те научим на нещо, дори въпреки желанието ти.
Надявам се цялата тази шумотевица да е била полезна и на някой друг. Забелязал съм, че за разлика от ЕДМ доста електрончици омаловажават тази материя основите на електротехниката смятайки я за нещо по низше от електрониката и това е причина за по големи или по малки дупки в познанието им. Дано да сме помогнали и на още хора да напреднат мъничко в познанието на електричеството. Другото са дребнавости.
--- Край на цитат ---
Значи криво съм те разбрал относно сарказма. Но може би е така защото се засягам лесно от забележките, макар и да са доброжелателни към мен.
технократ:
EDM electronics
Ти путю ли си, или путин почнал да пише в мазето ;D
EDM electronics:
--- Цитат на: технократ в Април 03, 2019, 10:16:35 pm --- EDM electronics
Ти путю ли си, или путин почнал да пише в мазето ;D
--- Край на цитат ---
Не знам дали осъзнаваш с тия евтини обиди, колко глупав изглеждаш отстрани?
Продължаваш да затъваш и си мисля, че тази вечер трудно ще заспиш, ще ти свети лампата до късно през нощта. ;D
MTM:
технократ в случай на СЕ не е верен
технократ:
--- Цитат на: EDM electronics в Април 03, 2019, 10:21:52 pm ---Не знам дали осъзнаваш с тия евтини обиди, колко глупав изглеждаш отстрани?
Продължаваш да затъваш и си мисля, че тази вечер трудно ще заспиш, ще ти свети лампата до късно през нощта. ;D
--- Край на цитат ---
Ти газ ли изпусна или написа нещо ;D
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия