Форум > Мошеници и изгонени потребители от форума

Вън мошениците от форума!

<< < (2/13) > >>

dymelsoft:
Vector, продължавай в същи дух и ще последваш кумирите си. От 2013 г. правиш магнитния си двигател, турбина или там каквото е в главата ти и след цели 6 години и повече, едно голямо нищо. Само празни приказки и постоянно висене в чата на форума. Ако това време прекарано в чата от твоята персона беше инвестирано в реални практични опити, до сега щеше да имаш поне нещо постигнато, а то какво.....

За мен ти си просто един комплексиран човек, намиращ в този и не само в този форум поле за себеизява и нищо повече.
Съветвам те да отделиш повече време и финанси за своите експерименти, и когато имаш какво да споделиш чисто практически, заповядай, ако желаеш разбира се. Много от членовете в този форум са инвестирали не малко средства за какви ли не установки и тестове, и им е писнало от разни философи да им обясняват къде била СЕ и има ли почва у нас. 

montanar:
Радико класирам себеси към тия които ескалираха напрежението спрямо конкретни персони защото започна систематично опорочаване на смисъла на комуникацията тук.
Мен слабо ме интересува кой какво мисли до момента в който не започне да пречи на моето развитие и смятам че тогава съм и в правото си да отреагирам адекватно.
Не една словесна диария се изля и де трябва и де не трябва и това положение продължи твърде дълго.
Макър и между нас да прехвърчат искри те уважавам  както и останалите колеги които са се доказали в моите очи като мислещи и знаещи но някои де нямат елементарна основа и здрава мисъл не бих търпял.

Арахая:
...жената да сложи мерудия на манджата :)

Не приемайте думите ми като критика, а само като мнение!

EDM electronics, забелязах свежите снимки ;), а и гледам, че си направо колега! Шегувам се! :)

Ще перифразирам една позната нам мъдрост -„Не е луд този, който дава баницата, а този... който се съгласява да я яде!“ Кой ви кара да ядете?
Радико е много прав за алкохола!
 И за да не ескалират нещата така(а толкова грозни и агресивни думи се изказаха, толкова енергия се изхаби), цаката е да не се коментира( да не се подхранват нещата) и то в зародиш.
Всеки си има своето основание, за да се държи така или инак, но вербалната агресия ( маскирана и като остър сарказъм) не е ползотворна в никой случай!

Иван Димов:
   Аз не мога да разбера какво ви пречат хората, които не могат да постигнат СЕ-то, но поне се опитват. Дори и да са некадърни, на вас с какво ви пречат? Като не са ви интересни, не ги четете и не ги коментирайте. А да тръгнеш да обиждаш е признак на ниска култура. Излагация направо и то в международен план. Диагнози пък да се поставят е смехотворно. Те и на Стефан Маринов му бяха лепнали една диагноза, че сега чак ги е срам да се извинят и дума не обелват за него вече 30 години "демокрация".
   Радой Ралин май беше казал: "Не ме е страх от министъра на културата, а от културата на министъра."
   Призовавам към по-сдържано поведение и към спазване на "Устава на форума" - без обиди, квалификации и диагнози.
   На културния човек не му трябва устав за да се държи прилично, но за некултурните трябва "администрация".

EDM electronics:

--- Цитат на: Иван Димов в Март 25, 2019, 08:59:38 pm ---   Те и на Стефан Маринов му бяха лепнали една диагноза, че сега чак ги е срам да се извинят и дума не обелват за него вече 30 години "демокрация".


--- Край на цитат ---
"Те" не са му лепвали нищо, а са го диагностицирали. Стефан Маринов не веднъж е лежал в психиатрична болница. Накрая се самоубива. Няма да се учудя, ако е полудял в търсене на СЕ. Много хора полудяха в тия форуми и с тия теми. Като че ли от това зависи живота им. Имаше една откачалка беше отдал живота си да прави преводач-часовник и накрая докато го направи в рамките на 40 г. /едва го изтраяли близките му/, то взе че се появи Гугал преводача и часовника преводач загуби смисъл, както и живота на "изобретаталя", няма да се учудя, ако вече се е обесил на някой абажур.

Една друга откачалка от форумите Х-нет илюминейшън-алиен пък призна пряко в ефира на мазето нет, че бил решил да слага край на живота си, щот едва ли не получил нирвана от информацията на форума в който бил администратор, напълнил си главата с информация, къде полуистина, къде пълна измислица на някой "посветен" и понеже разбрал, че вече научил всичко за земния живот, се появи тук с надеждата да намери необходени пътеки в живота, белким той добие някакъв жалък смисъл, за да не приготвя отново въжето да увисне, като еленски бут на някоя селска греда, проядена от гъгрици.

Много полудял народ се извървя през това мазе, много.... :D

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия