Форум > Мошеници и изгонени потребители от форума

Вън мошениците от форума!

(1/13) > >>

Vector:
Форума след отнемането от низо е отровен!
Днес бе баннат перманентно Будния Енталпии които разкриваше СЕ физиката!
Преди него Йоро който твърдеше че има се и го демонстрираше също беше баннат!
Вън мошениците от форума!има много случаи в които администрация та трие важни постове а и цели теми!
Правата за форума трябва да бъдат предадени на низо или мзк !хора които са се доказали в времето като почтени !
Всичката останала сган -Вън!никой няма право да крие и лъже за технологии които ще направят човека свободен!знаете какво е казал Левски за такавА Долна сган...
Читавите в форума настояваме да се премахне бана на Енталпии и Йоро,веднага!

Михаил Кузмов:
Браво на читавите! Как пък един читав не се появи да вземе наградата от 1000 лв.!

EDM electronics:

--- Цитат на: Vector в Март 25, 2019, 03:13:27 pm ---.....Вън!никой няма право да крие и лъже за технологии които ще направят човека свободен!

--- Край на цитат ---
Колега, за коя свобода говориш, за тази ли:  :D
Лос Аджелис - хората се чувстват крайно свободни, нямат никакво имущество, живеят на палатки, но това не им пречи, защото те са свободни. Демокрацията ги топли и ги храни.  :D Сигурен съм, ако имаше СЕ и ако нямаше такива дето да й слагат прът в колелото /като тези от форума, дето работят за илюминатите, трият постове, трият, банват откривателите на СЕ/, тези хора щяха да са още по-щастливи.
EDM electronics:
Забелязал съм от практиката си, че най-много психясват онези, които са имали някакъв досег със сектите на Евангелистите и Свидетели на Иехова. Обикновено там попадат психически лабилни индивиди. Достатъчен е кратък курс на обработка на психиката и тези хора са вече в начална фаза на параноидна шизофрения. После почват да четат "свещени книги", започват да говорят на странни езици, чак страх да те хване, като ги слушаш, физика за напреднали  :D, за СЕ и когато не успеят да достигнат желаната мечта, да направят успешен експеримент, като видеата с хромакей  :D в ю-туб, те започват да халюцинират, получават халюцинаторно-параноиден синдром, поглеждат в огледалото и виждат кой - те не виждат себе си, а откривателя на бъдещето  :D. Тя вярват, че са откриватели, а форумните им съждения са проявления на болестта.

Много се влоши психичното здраве на нацията ни, колеги. Питайте някой познат психиатър и той ще ви каже не толкова пестеливи заключения, като моите. Не се учудвайте на проявите на патологичните увреждания на психиката във форума. Огледайте се на улицата като вървите, пълно е с такива хора, на които държавата няма сили и средства да обърне внимание.

Радико:
Векторе то хубаво мошениците вън ама какво да правим с психично болните.  Според теб хуманно ли е да купуваш и даваш ракия на алкохолик. Аналогичен е случая и тука. Според мен действията на някой колеги които поддържаха ожесточен диалог с този човек въпреки, че са наясно с очевидната му психическа нестабилност са неморални. Това разбира се си е мое мнение. Е не само мое де.
А ти ако смяташ, че в поввдението му няма нищо нередно...
На психиарър не бих те пратил, но бих те посъветвал да си поговориш с някой психолог. Психоаналитик е модерното име. Ако ти се вижда безсмислено скъпо и непосилно като пари, пробвай да поговориш с някой свещенник. Със съвсем обикновен пеавославен поп. Никакви пари не взимат освен ако ти сам не решиш да оставиш и може да си много изненадан от това което ще чуеш.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия