Алтернативни енергоизточници > Други генератори на електрическа енергия
Генератор Helios
Радико:
Колеги съфорумници какъв е смисъла да обсъждате нещо което въобще още не сме разбрали как трябва да изглежда. Няма чертеж няма нищо.
Voter А ти дали си наясно защо генератора се възбужда с по малко енергия от колкото произвежда. Аз лично ще изчакам некакво чертежче. Ако няма значи няма какво да коментирам
krasias:
--- Цитат на: Voter в Март 02, 2019, 01:54:48 pm ---Трябва да знаеш че генераторът работи отлично.
--- Край на цитат ---
И откъде да го знам това, не е лошо да ми обясниш, никъде не си показал да работи, аз на честна дума ли да вярвам. Не е лошо да обясниш и как при 1000V 50A получаваш 400kW, много интересни сметки. И идеята за такъв генератор е твърде стара само дето още никой не е успял да екранира магнитното поле и да го направи.
juliang:
5-та страница:
--- Цитат ---2 - При този генератор, прекъсването на магнитните силови линии от магнитните екрани, става
без никакво съпротивление при прекъсването на магнитните силови линии.
--- Край на цитат ---
Тоест имаш екран от материал който взаимодейства с магнитното поле (прекъсва го), но не се привлича или отблъсква от него?!? Я пак...
А ако се привлича и отблъсква, и този екран е на дупки, всяко "влизане" и "излизане" от тези дупки ще е със загуба на енергия.
А лозунгите отдолу са ... направо са убийствени :)
--- Цитат ---Този генератор е защитен с патент. Изработването му за комерсиални цели ще бъде преследвано от закона.
Не публикувайте информацията сред враговете на безплатната енергия
--- Край на цитат ---
Ако може ... номера на патента да напишете? Само номера, аз ще си намеря останалата информация.
Аtos:
--- Цитат на: Радико в Март 02, 2019, 02:40:07 pm ---Колеги съфорумници какъв е смисъла да обсъждате нещо което въобще още не сме разбрали как трябва да изглежда. Няма чертеж няма нищо.
Voter А ти дали си наясно защо генератора се възбужда с по малко енергия от колкото произвежда. Аз лично ще изчакам некакво чертежче. Ако няма значи няма какво да коментирам
--- Край на цитат ---
В представения документ има схеми и чертежи някакви...
krasias:
Атос, не заставам контра, просто това е много стара идея още от зараждането на форумите за СЕ, за съжаление неработеща. Ето ти един линк на такива хитри СЕ генератори http://teosfera.narod.ru/photoalbum.html , а в компютъра имам още поне 20 подобни схеми. Та форума не е вчерашен и трудно е нещо да ни изненада като нова и работеща схема.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия