Автор Тема: Истинската ТЕСЛА, The True Tesla Car  (Прочетена 65875 пъти)

Неактивен epwpixieq-1

  • Сериозен Експериментатор
  • Много Напреднал
  • ****
  • Публикации: 1 909
  • Пол: Мъж
  • e^(π*ι)+1=0
Re: Истинската ТЕСЛА, The True Tesla Car
« Отговор #75 -: Април 30, 2020, 06:26:14 am »
Точно с вас да дискутирам физика ще е огромна грешка - вие сам не я знаете въобще добре, в темата за електромобилите се видя какви груби грешки допуснахте в изчисленията си.
Така че вашето ниво е точно такова като и на потребителя Van според мен.
Altium, не съм ви питал дали искате да дискутирате физика. Посочих препратки и източници на информация, за хората които се интересуват. Вие явно или не можете да ги прочетете или нямате такъв интерес и въпреки това пишете по темата. И в двата случая е грешка да коментирате по тема по която вие само, както вие лаконично подчертахте:
много време чаках
Само с чакане не стават тези неща иска се прочитане и осмисляне, но явно при вас и едното и другото (а трети неща) липсват.

За моята грешка не се притеснявайте. Когато вие допуснете грешка и след това се обоснове логически защо сте я направили и изведете формулировките само от логическата дефиниция на процесите (в което дълбоко се съмнявам), тогава евентуално може да започнете да разбирате от процесите на логическо мислене, а не само назубряне на информация и прилагане сляпо на заучени формулировки. Понеже науката е точно това логическо мислене базирано на физически закономерности, а не знаене на формулировки, изведени от някой други, които вие сте заучили и на които вие "вярвате".

А да се вярва че в началото на века е имало Тесла електромобил, който се движел без батерии и само за сметка на енергията от въздуха, за мен е невероятна глупост, която е равна по оригиналност с тази за религиите.
Това дали някой вярва, или не (като вас), няма нищо общо със физическите феномени които са посочени ( че даже и някои от тях патентовани). Вие който не вярвате сте също толкова незапознат с процесите както и човек който вярва (без да разбира). За да пишете за нещо поне се запознайте по-надълбоко, а не само да "чакате" някой да ви поднесе нещо наготово.