Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Електромобили

Истинската ТЕСЛА, The True Tesla Car

<< < (15/16) > >>

Pegas:
Хенри Форд е бил върл АНТИ-семит ... що ли ?! :)
Хенри форд е проектирал ДВГ който е можел да работи и в изпаряващ режим .. носещ огромна икономия на гориво !Ама са го натиснали .. :(

По темата:
С изпаряващия двигател на Форд може да се проектира хибрид ,в който да се зареждат батериите на електромобила и това да не е скъпо!

Какъв е този изпаряващ двигател - погледнете в темата :искам GEET

VITAN:
"Самотата, това е тайната на изобретателството. Тогава, когато сте сами, се раждат идеите." (Никола Тесла)

Altium:

--- Цитат на: van в Февруари 17, 2019, 08:58:00 am ---Здравейте драги читателю, предполагам вече знаете легендата за електромобила на Никола ТЕСЛА, стария Истинската Тесла от 31-ва година.
Повече няма да го увъртам и ще ви пльосна направо принципна схема:

--- Край на цитат ---

От много време чаках някой да покаже схемата на легендарния електромобил на Тесла, който се захранва с енергия от нищото! :)

Сега логичният ми въпрос към потребителя Van е: тая схема предполагам вече си я сложил на някой електромобил, тя е адски проста - 2 намотки, няколко диода и кондензатори, даже на нея виждам че си сложил и съвременен Костов мотор К9.

Та може ли да идем да се повозим на тоя електромобил, понеже като е без батерии направо си е джакпот, революция в електро-транспорта непозната досега на света?
Аз веднага бих ти предложил да се свържеш с всички производители на електромобили и да им я предложиш, не само ще забогатееш рязко но и ще те признаят за най-великия гений на планетата, по-велик и от Тесла защото даваш практическата схема, а той дори не я е дал.

epwpixieq-1:

--- Цитат на: Altium в Април 11, 2020, 11:40:28 pm ---От много време чаках някой да покаже схемата на легендарния електромобил на Тесла, който се захранва с енергия от нищото! :)

--- Край на цитат ---
Altium, оставете Van, той само хвърля информация без да я е изследвал, на такова ниво му е разбирането (като разбира се това не го оневинява), но вие поне се запознайте повече по въпроса понеже има интересни феномени произлизащи от стандартната физика ( макар и малко познати ), които дават възможност за интересни виждания относно "антенната" физика  с идея за прихващане енергия от заобикалящия ни енергиен фон. Мисля че в тези ми два коментара съм дал достатъчно информация за човек ( с познания по Английски ) да може да проследи:
https://mazeto.net/index.php/topic,10910.msg101402.html#msg101402
https://mazeto.net/index.php/topic,10910.msg101416.html#msg101416

Ще ми бъде много интересно (с някой) да дискутираме физиката на тези феномени, но явно колегите или не могат да четат такава "литература" ( на Английски ) или просто тези, спроед мен интересни физични феномени, не ги интересуват. Което и да е, резултата е нулев интерес по отношение на нещо което въпреки интересните си физическите характеристики явно малко се разбира.

Altium:
Точно с вас да дискутирам физика ще е огромна грешка - вие сам не я знаете въобще добре, в темата за електромобилите се видя какви груби грешки допуснахте в изчисленията си.
Така че вашето ниво е точно такова като и на потребителя Van според мен.

А да се вярва че в началото на века е имало Тесла електромобил, който се движел без батерии и само за сметка на енергията от въздуха, за мен е невероятна глупост, която е равна по оригиналност с тази за религиите.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия